sunnuntai 20. maaliskuuta 2022

JUMALAN VALKOISET PURJEET

 


 Shalom! Pyhä päivän rauhaa ja kauneutta ...

Tänään herättyäni ja rukoiltuani, sain nähdä kauniin kuvan, kun olin jo aikeissa nousta ylös. Näin vanhan ja ison purjelaiva ulapalla. Sen kaikki valkoiset purjeet olivat auki. Ne olivat hyvin valkoiset purjeet ja tiesin että ne olivat Jumalan purjeet. Olen aiemminkin saanut nähdä vastaavan näyn. Vastaani tuli kirjoitus jonka kirjoittaja oli joskus nähnyt samanlaisen näyn ja halusin kuvittaa näkyni tuolla kauniilla tekstillä:

Tässä näyssä uskon uljaat purret kiisivät avoimella ulapalla rukouksen purjeet pullistuneena ottaen voimaa Hengen tuulista. Ylimpänä olivat ylistyksen puhtaat purjeet ottaen kiinni ylempien virtausten voimaa. Isot purjeet olivat voimallisen uskon rukouksen purjeita, joista tuli suurin voima. Edessä oli erilaisten armolahjojen mukaiset keulapurjeet; siellä oli kielet ja tiedon sanat. Takana oli vielä parantavan rukouksen purjeet antamassa viimeisen silauksen. Nämä purret halkoivat vaikeuksien aaltoja ylväästi.

Mark. 4: 38-39 Mutta Jeesus vain nukkui veneen perässä nojaten päänaluseen. Opetuslapset herättivät hänet ja sanoivat: "Opettaja, etkö näe, me hukumme!"  Silloin hän nousi, nuhteli tuulta ja käski merta: "Vaikene, ole hiljaa!" Tuuli asettui, ja tuli aivan tyven."

Ymmärsin, että minun ja meidän tulee kulkea tuollaisella Jumalan aluksella, jonka " kippari", Jeesus Kristus on turvallinen ja luotettava. Tuo kuva oli hyvin kaunis ja rauhallinen, vaikka maailma myrskyääkin. Mutta me saamme olla Herran turvassa. Hänen turvallisissa käsissään ja siipien suojassa. Nuo purjeet oli niin valkoiset ja kuvastivat Jumalan vanhurskautta. Tuollaisessa laivassa on hyvä kulkea näitä elämän meriä...  Meri oli tyyni ja rauhallinen ...

Puhtaat purjeet: https://www.youtube.com/watch?v=U-FbK9ytcJ4

Kiitos Jeesus Kristus. Kiitos Jumalani! Olkoot purjeemme valkoiset!

Amen. 3 kommenttia:


 1. > Tuuli kuvaa yhteyttä Jumalaan, jonka Jumala avaa.
  (Ja laiva mm. vertauksellisesti kannattaa pelastuvan asemassa olevia. Opettajan asemassa oleva voi vertauksellisesti käyskennellä eli kulkea jalkaisinkin veden päällä, koska synnintaakka ei häntä upota?)

  Joh. 3:8
  Tuuli puhaltaa, missä tahtoo, ja sinä kuulet sen huminan, mutta et tiedä, mistä se tulee ja minne se menee;
  niin
  on jokaisen, joka on Hengestä syntynyt."  > Myös enkeli kuvaa yhteyttä Jumalaan, jolloin enkeli toimii esim. viestintuojana.
  Yhteyden saavuttanuta palvelijaa kuvataan lulen liekiksi, voidellun palvelijan saaden voimansa/energiansa Pyhästä Hengestä (Pyhän Hengen yhteys)

  Hepr. 1:7
  Ja enkeleistä hän sanoo: "Hän tekee enkelinsä tuuliksi ja palvelijansa tulen liekiksi";

  (Matt. 3:11
  Minä kastan teidät vedellä parannukseen, mutta se, joka minun jäljessäni tulee, on minua väkevämpi, jonka kenkiäkään minä en ole kelvollinen kantamaan; hän kastaa teidät Pyhällä Hengellä ja t u l e l l a.
  Luuk. 3:16
  niin Johannes vastasi kaikille sanoen: "Minä kastan teidät vedellä, mutta on tuleva minua väkevämpi, jonka kengänpaulaakaan minä en ole kelvollinen päästämään; hän kastaa teidät Pyhällä Hengellä ja t u l e l l a.)
  Sak. 5:9
  Ja kun minä nostin silmäni, näin minä, katso, kaksi naista lähtevän liikkeelle, ja niillä oli t u u l t a siivissään, ja niiden siivet olivat kuin haikaran siivet; ja ne kantoivat eefa-mittaa taivaan ja maan välitse.

  Sak. 6:5
  Enkeli vastasi ja sanoi minulle: "Ne ovat neljä taivaan t u u l t a, jotka lähtevät liikkeelle seisottuansa kaiken maan Herran edessä.

  Luuk. 8:25
  Ja hän sanoi heille: "Missä on teidän uskonne?" Mutta pelko oli vallannut heidät, ja he ihmettelivät, sanoen toisilleen:
  "Kuka onkaan tämä, kun hän käskee sekä t u u l i a että v e t t ä, ja ne tottelevat häntä?"

  Matt. 8:27
  Ja ihmiset ihmettelivät ja sanoivat:
  "Millainen tämä on, kun sekä t u u l e t että m e ri häntä tottelevat?"  ----------------------

  > Kun Uusi Jerusalem laskeutuu ja alkaa uusi lopullinen järjestys, joka on ikuinen, ja jolloin on enään vain yksi lauma ja toista laumaa ei enään kerätä,
  myös meri lakkaa siten olemasta.

  Ilm. 20:13
  Ja meri antoi ne kuolleet, jotka siinä olivat,
  ja
  Kuolema ja Tuonela
  antoivat ne kuolleet,
  jotka niissä olivat, ja heidät tuomittiin, kukin tekojensa mukaan.

  Ilm. 21:1
  Ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan; sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet,
  e i k ä merta e n ä ä ole.

  VastaaPoista
 2. Matkatkaamme armon varassa, Jeesuksen tähden, elävän veden lähteillä sopivasti suolalla höystettyinä.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.