tiistai 31. elokuuta 2021

ISÄ, JOS SINÄ TAHDOT

 


Herra, tänäänkin nousin ja antauduin sinun edessäsi, Sinun tahtoosi. Jos on sinun tahto niin anna meille parannusta, pelastusta ja vapautta. Sinä kuolit meidän syntiemme tähden mutta myös sairauksien. Sinuun me luotamme. 🙏🙏🙏

Amen.

Löysin tähän sopivaa tekstiä, joka parhaiten kuvastaa tämän hetkisiä ajatuksia:

http://www.tulta.net/NRK/NRK112.htm 

 

Nyt on aika antautua Jumalan tahtoon! Ilmoita Hänelle että antaudut täysin Hänen tahtoon. Että Hän ottaa pois kaiken pahan joka estää meitä elämästä Hänen tahdonmukaisuudessa .. Tähän Hän kehoittaa minua tänään ja olen antautunut Hänen tahtoonsa. En elä enää minä vaan Kristus minussa...

Kun tämän teemme voi Hänen voimansa toimia meissä paremmin kaikessa tekemisessä

Oletko koskaan uskaltanut sanoa Jumalalle: " minä antaudun täysin sinulle" Antautua ja antaa kaikki valta Hänelle elämästäsi? Uskalla tehdä se, sillä ei Jumala sinua siitä halua kurittaa ottamalla pois sinulta rakkaita asioita. Saat uskoa, että antautuminen kokonaisvaltasesti tuo sinulle siunauksia.

 Jeesus antautui Isän tahtoon vaikka malja joka oli tulossa oli kova:

Luuk.40 Ja tultuaan siihen paikkaan hän sanoi heille: "Rukoilkaa, ettette joutuisi kiusaukseen".

41 Ja hän vetäytyi heistä noin kivenheiton päähän, laskeutui polvilleen ja rukoili

42 sanoen: "Isä, jos sinä tahdot, niin ota pois minulta tämä malja; älköön kuitenkaan tapahtuko minun tahtoni, vaan sinun".

Tuo Jumalan tahto asia on puhuttanut minua viime syksystä. Olen siitä kuin Jumalan koulussa ja nyt puhuttaa tuo antautuminen, että uskaltaa luovuttaa kaiken Jumalalle, se on uskossa syventymistä.Uskaltaa luottaa Jumalaan niin paljon että antautuu ehdoitta. 

❤‍🔥👑❤‍🔥

Hyvällä luotolla voin ja antaudun Jumalalleni ❤‍🔥❤‍🔥❤‍🔥

Yleensä yritämme omavoimaisina suoritua asioista, mutta monasti näin lyömme vain päätämme seinään. Tämä kertoo vain ettemme oikeasti luota Jumalan apuun. Kun uskallamme antautua saamme kokea vapauden. .. ja siunausta. .. näin Pyhä Henki saa alkaa vahvana vaikuttaa meissä.

RUKOUS

Herrani, Jumalani, Jeesus Kristus, minä antaudun kokonaan sinun eteesi. Ota pois kaikki mikä estää minua elämästä Sinun tahtosi mukaan. Olen täydellisesti Sinun ja luotan siihen että Sinun tahtosi ja suunnitelmasi on sitä parhainta mitä voin elämässäni saada.

Kiitos että saan olla Sinun.

Amen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.