sunnuntai 29. elokuuta 2021

" HÄN KIELTÄKÖÖN ITSENSÄ JA SEURATKOON MINUA"

 


 

  Tänään, sydämeni laulaa kiitosta ja on odotusta täynnä Herralle! Aamulla herätessäni ja rukoillessa tänään, sain nähdä kuinka putkenpäästä virtasi puhdasta ja hyvin kirkasta vettä, kiitin siitä Herraa, näin Hän meitä virvoittaa! Hän antoi minulle eilen illalla tiedonsanat joita Häneltä pyysin.

Taivaista sointua:  https://www.youtube.com/watch?v=6Np7vNKxfgc 

 Olin eilen illalla rukouksessa saunassa ja pyysin että Hän näyttäisi ja avaisi suunnitelmaansa minulle ja että olin viimeaikoina tehnyt oikeita ratkaisuja, vaikka kipeitä olivatkin. Olin jättänyt taakseni minulle tärkeän ja rakkaan asian, jota olin tehnyt vuosia, mutta se ei vastannut enää tarkoitustaan, koska alkoi tuottaa tuskaa sydämeeni. Muistin että kohta alkaa Kotkan Soihdusta live lähetys YouTubesta ja sitä kiirehdin katsomaan ja pyysin Herralta, että Hän antaisi sen kautta tiedonsanat ja sitä sain. Etenkin tärkein tuli loppurukouksessa, ehtoollisen jälkeen.

28.8.2021. Viikkojuhla :  https://www.youtube.com/watch?v=qN6A0sDM7S8

Sain nähdä avoimesti Herran suunnitelmaa tulevaan. Tästä on hyvä jatkaa kun Hän näytti askelmerkit. Hän yhdisti menneitä unia ja profetioita yhteen, kuin palapeliä, näiden tiedonsanojen kanssa. Nyt tiedän että olen ottanut oikeita askeleita, eikä paluuta menneeseen ole. Herra vahvisti tämänkin 24.8.2021. näyllä joka liittyy tähän: 

" ... näin tien, joka kulki korkealle "kukkulalle". Näin kuinka sen alapuoli oli täysin sortunut ja sortumakohdan reuna, muodosti kuin nuolen kärjen ylöspäin. Tuo yläpuolella oleva tien pätkä, jota ei ollut enää paljon, oli eheä. Kaikki takana oleva oli kuin mennyttä, sinne ei ollut enää menemistä."

 Matteus 16

24 Silloin Jeesus sanoi opetuslapsillensa: "Jos joku tahtoo minun perässäni kulkea, hän kieltäköön itsensä ja ottakoon ristinsä ja seuratkoon minua.
25 Sillä joka tahtoo pelastaa elämänsä, hän kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun tähteni, hän löytää sen.
26 Sillä mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman, mutta saisi sielullensa vahingon? Taikka mitä voi ihminen antaa sielunsa lunnaiksi?
27 Sillä Ihmisen Poika on tuleva Isänsä kirkkaudessa enkeliensä kanssa, ja silloin hän maksaa kullekin hänen tekojensa mukaan.

  Nyt minulla on syvä ja siunattu varmuus tulevaan, Hänessä. Sydämeni jää odottamaan sen kaiken vahvistumista ja täyttymistä. Se on ollut koko ajan olemassa ja käytössä, mutta nyt vain vahvistuu ja laajenee.

Tämä Herran suunnitelma liittyy vahvasti pitämiini kotikokouksiin, joista tuossa videollakin tuli erinäisiä kohtia ja sisälsi myös tuossa loppurukouksessa.

Muistin mitä Pirkko Vesavaara minulle viime kesänä, kesäkuussa profetoi, tässä linkki tuohon profetiaan: https://sinettisormus.blogspot.com/2020/06/virittakaa-kanteleenne-soimaan.html

Muistin myös kauan sitten näkemäni unen, jossa seisoin mieheni syntymäkodin olohuoneessa, katsellen ikkunasta järvelle päin. Sitten yhtäkkiä hämmästyin, sillä näin taivaan aukenevan ja Jeesus Kristus istui siellä pilvienlomassa valtaistuimellaan, enkelit vierellään. Juoksin ulos ja huusin kovaan ääneen : - "Jeesus tulee!!! Jeesus tulee!!! "

Kohta kyläläisiä alkoi tulemaan taloistaa ja juoksivat pelloille, nähdäkseen Jeesuksen. Sitten uni loppui.

Tänään nuo kaikki nivoutuu yhteen, Herra tulee tämän tekemään, se on Hänen suunnitelmansa. Kotikoukset tulee laajenemaan, täällä, missä minä asustan ja teen työtä, evankelioimalla. Kyläiset heräävät ja ihmeitä tulee tapahtumaan. Se on tuo suuri taikina jota leivon ja vaivaan. Nyt ei näytä siltä, mitä minulle on luvattu ja luvataan, mutta Herra voi ja Hänen suunnitelmansa ei tyhjään raukea.

Tapahtukoon Sinun tahtosi, Jeesus Kristus!

Amen.

6 kommenttia:

 1. Aamen.Oli mukava lukea,että olet tehnyt oikean ratkaisun. Itselläni on ollut sama asia mielessä jonkin aikaa, mutta olen päättänyt vielä hetken olla, koska yritän ensin saada varmuuden muutamaan asiaan, jotka tarvittaessa nostan esille, ennen kuin poistun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhutaan vain elämää, ei kuolemaa, sillä Jeesus Kristus on maalman valo ja pimeys joutuu väistymään Hänen edessään.

   Poista
 2. Älkää mukautuko tämän maailman menoon, vaan muuttukaa, uudistukaa mieleltänne, niin että osaatte arvioida, mikä on Jumalan tahto, mikä on hyvää, hänen mielensä mukaista ja täydellistä.
  Roomalaiskirje 12:2

  VastaaPoista
 3. Sinulla on hienot sivut Sinetti siskoseni. Käyn aina välillä niitä lukemassa. Siunausta sinulle ja perheellesi.t:Tuula1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rauhaa, rakas Tuula1, siskoni. Minä olen myös täynnä tuota "K":lla alkavaa sanaa, siksi hiljenin vain ja ainoastaan Jeesuksen Kristuksen kasvojen alle. Hänessä on rauha ja meidän hyvä olla. Siunausta sinulle siskoni. Oli ihana yllätys nähdä sinut täällä.

   Poista