tiistai 24. elokuuta 2021

SE PÄIVÄ ON TULEVA


 

 Rauha meissä, Kristuksessa.

Tänään, aamun  rukoushetkessäni, sain kolme kuvaa, koin että se kuvastaa tätä matkaani/ matkaamme täällä maan päällä nyt. Olen viime päivät kysellyt Herralta, mikä on Hänen tahtonsa ja suunnitelmansa elämässäni? Mitä on tuleva, että Hän avaisi sitä minulle? Viimeksi illalla nukkumaan käydessä ja rukoillessa tätä kyselin?

Oliko aikani jo tällä saralla ohi? Oliko Sinettisormuksen tarina tässä? Nyt sitten tuli nämä kolme kuvaa jotka voisivat olla myös vastauksia kysymyksiini.

Ensin näin tien, joka kulki korkealle "kukkulalle". Näin kuinka sen alapuoli oli täysin sortunut ja sortumakohdan reuna, muodosti kuin nuolen kärjen ylöspäin. Tuo yläpuolella oleva tien pätkä, jota ei ollut enää paljon, oli eheä. Kaikki takana oleva oli kuin mennyttä, sinne ei ollut enää menemistä.

📖 KR 1933/-38
Luuk. 9:62 Mutta Jeesus sanoi hänelle: "Ei kukaan, joka laskee kätensä auraan ja katsoo taaksensa, ole sovelias Jumalan valtakuntaan."

Rinnakkaisviitteet (KR 1933/-38)

1Moos. 19:26 Ja Lootin vaimo, joka tuli hänen jäljessään, katsoi taaksensa, ja niin hän muuttui suolapatsaaksi.

Biblia (1776)

Luuk. 9:62 Mutta Jesus sanoi hänelle: kuka ikänä kätensä auraan laskee ja taaksensa katsoo, ei se ole sovelias Jumalan valtakuntaan. 

 Matteus 16

24 Silloin Jeesus sanoi opetuslapsillensa: "Jos joku tahtoo minun perässäni kulkea, hän kieltäköön itsensä ja ottakoon ristinsä ja seuratkoon minua.
25 Sillä joka tahtoo pelastaa elämänsä, hän kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun tähteni, hän löytää sen.
26 Sillä mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman, mutta saisi sielullensa vahingon? Taikka mitä voi ihminen antaa sielunsa lunnaiksi?
27 Sillä Ihmisen Poika on tuleva Isänsä kirkkaudessa enkeliensä kanssa, ja silloin hän maksaa kullekin hänen tekojensa mukaan.

 

Sitten näin kuvan polttopuu kasasta, oliko se varustatumista varten?

📖 Mal 4:1 Sillä katso: Se päivä on tuleva, joka palaa kuin pätsi. Ja kaikki julkeat ja kaikki, jotka tekevät sitä, mikä jumalatonta on, ovat oljenkorsia; ja heidät polttaa se päivä, joka tuleva on, sanoo Herra Sebaot, niin ettei se jätä heistä juurta eikä oksaa. 4:3 ja tallaatte jumalattomat; sillä he tulevat tomuksi teidän jalkapohjienne alle sinä päivänä, jonka minä teen, sanoo Herra Sebaot.

 

 

Ja kolmantena ja viimeisenä kuvana seisoin jossakin todella vanhassa temppelissä, jota minulle ei sen enempää näytetty. Oliko tuo Herran temppeli?

📖 Jesaja 2. Aikojen lopussa on Herran temppelin vuori seisova vahvana,ylimmäisenä vuorista, kukkuloista korkeimpana,ja kaikki pakanakansat virtaavat sinne.

 

Päivä On tuleva:  https://www.youtube.com/watch?v=vu_iwFujlfw

 

Jolla on silmä; nähköön, jolla on korva, kuulkoon!

Amen.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti