sunnuntai 22. elokuuta 2021

JUMALAN TAHTO; HÄNEN MIELENSÄ MUKAISTA JA TÄYDELLISTÄ


 

Shalom..

Loma terveiset sieltä jostain ...
Tänä kesänä, lomalla, oli hauskaa johdatusta ja ohjausta.
Käytiin tänä kesänä Raatteentiellä rajalla. Siellä vanhassa rajavartio tuvassa. Juotiin siellä kahvit siinä kantiinissa ja maksu meni ukrainalaisten hyväksi.
Mies joka piti sitä kantiinia ym. huomasi ristin kaulallani ja mainitsi siitä. Kerroin että Jumala oli käyttänyt sitä minun työssäni Hänelle ja että ihmeitä olin saanut kokea. Mies oli uskova ja myi hengellisiä kirjoja siellä myös ja sanoi että siellä voi järjestää myös hengellisiä tapahtumia. Tuli mieleeni heti eräs Henry veli, oli yhtä touhuisa, kun näytti pihassa vartiotornia ja oli ajatellut pitäisikö tehdä nuorten kanssa siinä elokuva; Raatteentien salaisuus?
Kerroin että pidän myös blogia ja hän ilmoitti että halusi sen osoitteen ja kun kerroin niin sanoi heti että oli tuon sinettisormuksen jossain kait kuullut tai nähnyt? Hän tallensi osoitteen heti kirjanmerkkeihinsä.
Se oli iloinen yllätys. Sanomani eivät olleet menneet hukkaan, vaan Jumala on niitä kannatellut.

 
Jesaja 55:10 Niin kuin sade ja lumi tulevat taivaasta eivätkä sinne palaa vaan kostuttavat maan, tekevät sen hedelmälliseksi ja versovaksi, niin että se antaa kylväjälle siemenen ja syöjälle leivän, 11 niin käy myös sanani, joka minun suustani lähtee: ei se palaa luokseni tyhjin toimin vaan toteuttaa sen, mitä minä haluan, ja saa menestymään sen, mitä varten minä sen lähetin. 12 Iloiten te lähdette, ja rauhassa teitä saatetaan. Vuoret ja kukkulat puhkeavat edessänne riemuhuutoon, ja kaikki kedon puut paukuttavat käsiään. 13 Orjantappuroiden sijaan kasvaa sypressejä, nokkosten sijaan myrttejä. Tämä tapahtuu Herran nimen kunniaksi, ikuiseksi merkiksi, joka ei häviä.

Perhettäni ei keskustelumme liioin kiinnostanut, mutta itse iloitsin ja lähtiessä siunasin uudesta veljestä jonka sain tavata. He ovat tehneet jo vuosia työtä Ukrainalaisten sotalasten hyväksi. Näin Jumala meitä yhdistää .. 


..... Siellä venäjän rajalla .. 

Roomalaisille 12:1-2 FINRK

Jumalan armahtavan laupeuden kautta kehotan siis teitä, veljet: Antakaa ruumiinne eläväksi, pyhäksi, Jumalalle mieluisaksi uhriksi. Tämä on teidän järjellinen jumalanpalveluksenne. Älkää mukautuko tämän maailmanajan menoon, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, jotta voisitte tutkia, mikä on Jumalan tahto, mikä on hyvää, hänen mielensä mukaista ja täydellistä.
 
 
 Raamattu puhuu hedelmien tuottamisesta, joka Jumalan suunnitelman mukaan kuuluu olennaisesti uskovan elämään.

”Minä olen viinipuu, te olette oksat. Se, joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, kantaa paljon hedelmää, sillä ilman minua te ette voi tehdä mitään.” (Joh. 15:5). Psalmissa mainitaan, että Jumalan tiellä kulkeva on kuin ”vesipurojen ääreen istutettu puu, joka antaa hedelmänsä ajallaan ja jonka lehti ei lakastu. Kaikki, mitä hän tekee, menestyy.”

Kun ymmärtää, mitä tarkoittaa hyvän hedelmän tuottaminen, kykenee täyttämään tehtävänsä Jumalan lähettiläänä maailman keskellä, 2. Kor. 5:20. Se onnistuu kahdella tavalla: toimimalla Pyhässä Hengessä, joka tuottaa Hengen hedelmiä (Gal. 5:22–23) ja tuomalla esiin näitä hedelmiä.

 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti