maanantai 16. elokuuta 2021

HOIVATKAA TOINEN TOISTANNE & SANOMA RAKKAALLENI, 16.8.2021.

 Kuva

Rauhaa ..

Tänään, näin pitkästä aikaa kuvan rukous hetkessäni aamulla. Mietin tarkoittiko tuo mitään ja kyselin sitä Jeesukselta.
Ei mennyt kauaa kun tuo kuva alkoi avautua.
Näin pihassa olevan rinteen, joka oli nurmella. Tuon rinteen yläpäässä oli yksinään vanha astia. Oliko se vanha kattila tai vati, mutta se oli otettu käyttöön kukka ruukuksi. Siihen oli istutettu kukkia.
Tuo ruukku oli kovin yksinäisen näköinen tuolla rinteessä, muita istutuksia ei ollut lähettyvillä tuon nurmen lisäksi.
Yksi kivi pilkotti maasta joka ei liioin lohduttanut näkymää.
Mietin kuvaa ja sitten se lähti avautumaan. Monet meistä on kuin paikalleen istutettuja kukkia/ taimia ja siihen me käperrymme, yksinäisyyteen jos ei mikään ulkopuolinen tule liikuttamaan tuota kukka astiaa. Siinä se on voimattomana tehdä mitään.
Monesti koen tuon kukka astian tavoin, kun olisi halua käydä hengellisissä tapahtumissa, mutta koska minulla ei ole sitä ajokorttia, olen niistä ulkopuolisista auttajista riippuvainen.
Haluaisin kukoistaa ja kasvaa, kunhan siihen saisin oikeanlaista apua. Siirtyä paikasta toiseen. Iloita muiden uskovien kanssa.
Laitoin tähän itseni esimerkiksi, mutta tiedän että meitä on paljon. Joudumme kerjäämään ulkopuolista apua ja se vie voimia. Joskus sitä tahtoo lopettaa kaiken ja hiljentyä omaan yksinäisyyteen. On niin helppo myös käpertyä tuohon astiaan, tehden sen reunoista rajat, joiden yli emme halua mennä, vaikka se olisi mahdollista. Tehdä niistä tekosyy ettei tarvitse lähteä mihinkään, aloittaa mitään.
Siksi on tärkeää uskovien yhteys että voimme toinen toistamme tukea. Kokea tuota yhteyttä.
Siinä tuo kasvi alkaa kukoistaa. Sen juuret saa möyhimistä ja on hyvä ja turvassa kasvaa, kun on joku jonka kanssa voi yhdessä harrastaa ja mennä näihin uskon asioihin. Yhdessä jakaa ja liikkua.
En tiedä sainko tuon pointin tuotua tuohon kuvaani? Mutta ei jätetä noita astioita yksin, missä käytössä ne sitten onkaan.
Jeesus Kristus on kutsunut meidät yhteyteen.

25 raamatunjaetta yksinäisille
https://aktiivikristinusko.fi/25-raamat ... aisyydesta

Uskovan veljen saama Sanoma 16.8.2021.

Tahdon puhdistaa sydämesi kullan kaltaiseksi. Minä tulen kautta puhdistan sinut. Sinä et kärvenny eikä liekki sinua polta. Vain minun tielläni löydät suunnan ja oikean polun jaloillesi. Kuljetan sinua tahtoni tietä. Kuljethan kanssani. Minä vien sinut läpi elämän polun ja saat kokea voittoja yhdessä Kristuksen kanssa ja kun palajat vahvista veljiäsi. Tahdon pukea seurakuntani rakkauden pukuun vain niin maailma näkee minut. Rakkauden verholla peitän seurakuntani silloin alkaa herätys. Tahdothan kulkea minun kanssani tämänkin matkan. Haluan sinut kokonaan Älä jää puolitiehen sillä silloin sinä eksyt. Halajan henkeni läsnäoloa sinussa. Täytän sinut rakkaudellani ja voimallani. Luota minuun minä se olen.

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti