perjantai 27. maaliskuuta 2020

TULI JUMALAN

 

 


Shalom! Siskot ja veljet!

Tänään rukouksessa olessa sain nähdä tulen liekin syttyvän. Sen ympärillä oli kuin valkoinen paperi joka paloi pois, liekin kasvaessa.
Tuo liekki kasvoi ja kasvoi. Se oli kaunis kuin kynttilän liekki joka voimistui ja kasvoi, mutta rauha siinä pysyi.
Tiesin, että se olisi Tuli Jumalan!
Eilen aamuna kun olin rukouksessani, nousi sydämelleni sanat: " Tuli Jumalan...".
Se nousi minulle lauluksi ja mietin miten se jatkuu. Hyräilin sitä mielessäni: " Tuli Jumalan ... pulppuaapi .. ei, tuohan on laulu, Lähde Jumalan!" 😊
Aamupäivästä sitten eräs uskova sisko laittoi minulle watsappiin, minun sinetti ryhmään viestiksi laulun: " Tuli Jumalan!" https://www.youtube.com/watch?v=YPGJWRb6APE

Näin Herra vahvisti sen aamuiset sanat; Tuli Jumalan!
Ja tänään sain vielä jatkoa kuvan muodossa, jonka tulkitsin heti Jumalan tuleksi.
Kiitos Jeesus Kristus! Heitä meihin tultasi! Anna meidän olla Sinun palavia tuliaisia! Soihtuja maailmaan!

Jumalan rakkaus on Jumalan tuli. Jumala on rakkaus, Sana ja Henki.

Jumalan rakkaus sai Herran Jeesuksen Kristuksen tulemaan alas taivaasta ihmiseksi kuolemaan meidän syntisten puolesta. Jumalan rakkauden tuli leimahti Golgatalla. Se voi leimahtaa meissä.

Sitten Jumalan rakkaus vuodatettiin uskovien sydämiin Pyhässä Hengessä helluntaipäivänä. Jumalan rakkaus on se voima joka saa uskovan liikkeelle antamaan itsensä ensin Jumalalle ja sitten myös ihmisten palvelemiseen (Apt 1:8). Tämä siis rakkauden, Jumalan, Jeesuksen Kristuksen Hengen kautta vaikuttavalla uskolla.

Luuk:12:49 "TULTA minä olen tullut heittämään maan päälle; ja kuinka minä tahtoisinkaan, että se jo olisi syttynyt!"

Korkea Veisu:8:6 "Pane minut sinetiksi sydämellesi, sinetiksi käsivarrellesi. Sillä RAKKAUS on väkevä kuin kuolema, tuima kuin tuonela on sen kiivaus, sen hehku on tulen hehku, ON HERRAN LIEKKI."

Apt 2:1 "Ja kun helluntaipäivä oli tullut, olivat he kaikki yhdessä koolla. Ja tuli yhtäkkiä humaus taivaasta, niinkuin olisi käynyt väkevä tuulispää, ja TÄYTTI KOKO HUONEEN, jossa he istuivat. Ja he näkivät ikäänkuin TULISIA KIELIÄ, jotka jakaantuivat ja asettuivat heidän itsekunkin päälle. Ja he tulivat kaikki PYHÄLLÄ HENGELLÄ TÄYTETYIKSI ja alkoivat puhua muilla kielillä, sen mukaan mitä Henki heille puhuttavaksi antoi."


Pyhä Henki tuottaa Jumalan puhtauden sydämessämme. Jumalan tarkoitus on puhdistaa meidät (Tiitus 2:14) ja tässä Pyhä Henki toimii pyhittämisemme vaikuttajana (1. Kor. 6:11; 2. Tess. 2:13; 1. Piet. 1:2). Kultaseppä käyttää tulta puhdistaakseen epäpuhtaudet arvometallista ja samalla tavoin Jumala käyttää Pyhää Henkeä poistamaan synnin meistä (Ps. 66:10; Sananl. 17:3). Hänen tulensa puhdistaa ja jalostaa.

Tee se Jumala tänään meissäkin, puhdista ja jalosta ihmiskunta!
Amen.

Teitä Siunaten. 🔥🔥🔥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.