lauantai 21. maaliskuuta 2020

KIRJOITA NÄKY JA PIIRRÄ SELVÄSTI TAULUIHIN

Kuva


Rauhaa.

Tänä aamuna rukoiltuani, odotin jonkin aikaa, josko Herralla tänään olisi jotain kerrottavaa tai näytettävää.
Lopulta sain kuvan, joka oli liikkuva kuva.
Ensin näytettiin kuin tietokoneen sivua jossa yläreunassa oli toiminta kuvioita. Vasemmassa reunassa oli sellainen avoin kuvio, katsoin että oliko se sydän.. mutta ei aivan. Nyt kun tätä kirjoitan ja katson tuota koneen ruutua, niin tuo kuvio voisi olla samankaltainen kuin tuon tähden vieressä oleva, vaakunan muotinen kuvio ja siinä lukee: Tallenna Pocket-palveluun. 😉
Sitten näytettiin kuvaa jossa ihminen avasi valkoiseen paperiin käärittyä pakettia. Se ei ollut mikään kaunis paketti. Sisältä se oli kääritty vielä sanomalehteen.
Minulle ei kuitenkaan näytetty mitä paketti lopulta sisälsi.
Mietin tuota mitä minulle näytettiin. Kyselin Herralta mitä tämä tarkoittaa?
Se ei oikein tuntunut avautuvan ja sanoinkin Herralle monasti että joudun hylkäämään tämän kuvan kun en saa siihen ymmärrystä.
Sitten tuli ajatus. Josko se annettiin?
Ymmärsin, että pian meille annetaan jotain. Se että tuo jokin oli kääritty vielä sanomalehteen, kertoi siitä että se kerrotaan sitten ehkä uutisten kautta. Mutta vielä sitä minulle ei näytetty.
Jää siis nähtäväksi onko tuo ajatukseni oikea ja mikä tuo yllätys lahja on joka ehkä jaetaan uutisten kautta.

Lisäys:
Tämä vielä nousi tähän saamaani kuvaan, ja se lohduttavaksi tämän tekee.
Tuo paketti oli kääritty valkoiseen paperiin, eli vanhurskauteen ja sen sisällä oli: EI ENEMPÄÄ EIKÄ VÄHEMPÄÄ KUIN ILOSANOMA; SANOMA PELASTUKSESTA; JEESUKSESSA KRISTUKSESSA !!!
HALLELUJA!

Vielä erään rakkaan veljen tulkinta:

 "Tuli myös tuon kuvan perusteella mieleen se Taivaallinen kirjakäärö Ilmestyskirjasta:

Johanneksen ilmestys 5

1. Ja minä näin valtaistuimella-istuvan oikeassa kädessä kirjakäärön, sisältä ja päältä täyteen kirjoitetun, seitsemällä sinetillä suljetun.
2. Ja minä näin väkevän enkelin, joka suurella äänellä kuulutti: "Kuka on arvollinen avaamaan tämän kirjan ja murtamaan sen sinetit?"
3. Eikä kukaan taivaassa eikä maan päällä eikä maan alla voinut avata kirjaa eikä katsoa siihen.
4. Ja minä itkin kovin sitä, ettei ketään havaittu arvolliseksi avaamaan kirjaa eikä katsomaan siihen.
5. Ja yksi vanhimmista sanoi minulle: "Älä itke; katso, jalopeura Juudan sukukunnasta, Daavidin juurivesa, on voittanut, niin että hän voi avata kirjan ja sen seitsemän sinettiä".
6. Ja minä näin, että valtaistuimen ja niiden neljän olennon ja vanhinten keskellä seisoi Karitsa, ikäänkuin teurastettu; sillä oli seitsemän sarvea ja seitsemän silmää, jotka ovat ne seitsemän Jumalan henkeä, lähetetyt kaikkeen maailmaan.
7. Ja se tuli ja otti kirjan valtaistuimella-istuvan oikeasta kädestä.
8. Ja kun se oli ottanut kirjan, niin ne neljä olentoa ja kaksikymmentä neljä vanhinta lankesivat Karitsan eteen, ja heillä oli kantele kullakin, ja heillä oli kultaiset maljat täynnä suitsutuksia, jotka ovat pyhien rukoukset,
9. ja he veisasivat uutta virttä, sanoen: "Sinä olet arvollinen ottamaan kirjan ja avaamaan sen sinetit, sillä sinä olet tullut teurastetuksi ja olet verelläsi ostanut Jumalalle ihmiset kaikista sukukunnista ja kielistä ja kansoista ja kansanheimoista
10. ja tehnyt heidät meidän Jumalallemme kuningaskunnaksi ja papeiksi, ja he tulevat hallitsemaan maan päällä".
11. Ja minä näin, ja minä kuulin monien enkelien äänen valtaistuimen ja olentojen ja vanhinten ympäriltä, ja heidän lukunsa oli kymmenentuhatta kertaa kymmenentuhatta ja tuhat kertaa tuhat,
12. ja he sanoivat suurella äänellä: "Karitsa, joka on teurastettu, on arvollinen saamaan voiman ja rikkauden ja viisauden ja väkevyyden ja kunnian ja kirkkauden ja ylistyksen".
13. Ja kaikkien luotujen, jotka ovat taivaassa ja maan päällä ja maan alla ja meren päällä, ja kaikkien niissä olevain minä kuulin sanovan: "Hänelle, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsalle ylistys ja kunnia ja kirkkaus ja valta aina ja iankaikkisesti!"
14. Ja ne neljä olentoa sanoivat: "Amen", ja vanhimmat lankesivat kasvoilleen ja kumartaen rukoilivat.

 Yritän nyt olla innostumatta liikaa, mutta tuo Taivaallinen kirjakääröhän on kirjoitusta täynnä, vähän niin kuin sanomalehti, ja voisiko ensin näkemäsi kuvio olla sinetti? Ja tuon kirjakäärön avaaminenhan johtaa lopulta Jumalan ilosanoman täyteen toteutumiseen ja ihmisten pelastukseen, joka on Jeesus Kristus, Jumala."


Kiitos tästä vahvistavasta tulkinnasta!


Habakuk:
2:1 Minä seison vartiopaikallani, asetun varustukseen ja tähystän, nähdäkseni, mitä hän minulle puhuu, mitä hän valitukseeni vastaa.
2:2 Ja Herra vastasi minulle ja sanoi: "Kirjoita näky ja piirrä selvästi tauluihin, niin että sen voi juostessa lukea."
2:3 Sillä näky odottaa vielä aikaansa, mutta se rientää määränsä päähän, eikä se petä. Jos se viipyy, odota sitä; sillä varmasti se toteutuu, eikä se myöhästy.

Siunausta päiväänne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.