lauantai 22. helmikuuta 2020

KIINNITTÄKÄÄ VYÖKSENNE TOTUUS

Kuva

Rauhaa.

Tänään... herättyäni ja rukouksessa ollessani, näin kuvan edessäni, jossa tuotiin eteeni kuin kultainen kruunu.
Pian huomasin, ettei se ollut kruunu vaan ehkä jonkinlainen vyö.
Näin valkopukuisen vyötärön ja tämä otti tämän vyötäisiltään eteeni.
Se oli puettu vyötärölle kuin hiuspanta. Se oli hyvin kaunis ja koristeellinen. Se oli täyttä kultaa eikä siihen muuta oltu käytetty. Sitä oli vain muovailtu niin että siinä oli kauniit koristeet. Voi, jospa sen voisin teille näyttää.
 Ei ollut sitä raskas pitää, ei se ollut käyttäjänsä taakka, vaan kevyeksi oli se rakennettu.
 Näytti, että sen keskellä, vyön edustassa olisi lukenut sana: Love. Mutta en ole siitä aivan varma, mutta siltä se näytti.
Mietin tätä ja kyselin tätä Herralta ja lopulta illalla koin varmuudella että se oli varmaankin Totuudenvyö, jota eteeni tarjottiin.
Kiitos Jeesus Kristus, tuon tahdon ja tahdomme ottaa vastaan.
Jumalan Totuus on kaunis, vailla vertaa ja se näkyi tuossa vyössä.

Lopuksi: vahvistukaa Herrassa, ottakaa voimaksenne hänen väkevyytensä. Pukekaa yllenne Jumalan taisteluvarustus, jotta voisitte pitää puolianne Paholaisen juonia vastaan. Emmehän me taistele ihmisiä vastaan vaan henkivaltoja ja voimia vastaan, tämän pimeyden maailman hallitsijoita ja avaruuden pahoja henkiä vastaan. Ottakaa siis yllenne Jumalan taisteluvarustus, niin että kykenette pahan päivän tullen tekemään vastarintaa ja selviytymään taistelusta pystyssä pysyen.

Seiskää lujina! Kiinnittäkää vyöksenne totuus, pukeutukaa vanhurskauden haarniskaan ja sitokaa jalkineiksenne alttius julistaa rauhan evankeliumia. Ottakaa kaikessa suojaksenne uskon kilpi, jolla voitte sammuttaa pahan palavat nuolet. Ottakaa myös pelastuksen kypärä, ottakaa Hengen miekka, Jumalan sana.

Tehkää tämä kaikki rukoillen ja anoen. Rukoilkaa joka hetki Hengen antamin voimin. Pysykää valveilla ja rukoilkaa hellittämättä kaikkien pyhien puolesta."
Ef. 6:10-18 [kr92] [kr38]

Jumalan taisteluvarustus:  https://www.savonlinnanseurakunta.fi/documents/475004/3735576/ef17.pdf/72f01ed5-de39-4da4-811b-06065a2bf93b


Totuuteen teitä Siunaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.