keskiviikko 30. elokuuta 2023

MORSIAN, KAUNISTETTU, KOROTETTU!!!

Saavu luoksemme .....
 

Osuipa hyvä laulu! Pyysin että Herra jotenkin avaisi tähän aamuista näkyäni. Haen viisikielisen laulun aamun avaukseen ryhmääni, aina siinä järjestyksessä kuin se minulle tulee ja tänään kuin rukous vastauksena tuli tuo Maranata! Rukous jota jo kauan olen ja olemme pyytäneet: Saavu Herra! Maranata!"

MARANATA:  https://youtu.be/x-rmzOkB6BQ?si=4LlqaIuCw1u4fvxj

Näin rukous hetkessä kuvan jota kovasti kyselin. Siinä oli hyvin korkeat ja jykevät kivirappuset, jotka olivat kapeat. Ja siellä hyvin korkealla oli tuoli joka juuri mahtui siihen tilaansa ja tuolilla istui hyvin kaunis nainen. Tuota naistä kyselin, mitä kuva tarkoittaa? Juuri kun aloin tekemään ylösnousua, sain kuin ymmärryksen että morsian on valmis. Morsian on korotettu ylös! 

Ymmärsin että morsian haetaan pian ylös korkeuksiin. Tuo nainen ilmensi morsianta. 

Halleluja! Tule Jeesus ja koroita meidät. Me olemme Sinun Morsian!!!

Amen.

👸🤴🤴👸👸👸🤴

Niin kuin eräs uskova sisko äsken ilmoitti saamansa sanoman: " OLKAA VALMIINA".

 "Tule!" Ja joka kuulee, sanokoon: "Tule!" Ja joka janoaa, tulkoon, ja joka tahtoo, ottakoon elämän vettä lahjaksi" (Ilm 22:17). Näin  Kristuksen morsian, ennakoi  jo taivaallista hääjuhlaa, josta Ilm sanoo: "Ja minä kuulin ikäänkuin kansan paljouden äänen ja ikäänkuin paljojen vetten pauhinan ja ikäänkuin suuren ukkosenjylinän sanovan: 'Halleluja! Sillä Herra meidän Jumalamme, Kaikkivaltias, on ottanut hallituksen. Iloitkaamme ja riemuitkaamme ja antakaamme kunnia hänelle, sillä Karitsan häät ovat tulleet ja hänen vaimonsa on itsensä valmistanut. Ja hänen annettiin pukeutua liinavaatteeseen, hohtavaan ja puhtaaseen: se liina on pyhien vanhurskautus.' Ja enkeli sanoi minulle: 'Kirjoita: Autuaat ne, jotka ovat kutsutut Karitsan hääaterialle!' (Ilm 19:6-9).

MORSIAN, SÄ, IHANA:  

https://youtu.be/2krNgFCuUe8?si=G7Y6_XaGJYJBAcOp

 Minä iloitsen suuresti Herrassa, minun sieluni riemuitsee minun Jumalassani, sillä hän pukee minun ylleni autuuden vaatteet ja verhoaa minut vanhurskauden viittaan, yljän kaltaiseksi, joka kantaa juhlapäähinettä niin kuin pappi, ja morsiamen kaltaiseksi, joka on koruillansa kaunistettu. Jes. 61:10.

Amen. 💖👑💖

1 kommentti:

  1. Kun pedon hyökkäys taivaassa lakkaa arviossani 28.5.2024 niin silloin "aika on lyhennetty valittujen tähden" ja morsian on valmistettu. On siis 28.5.2024 alkaen vielä loppukoetuksen 3,5 vuoden aika jäljellä tuomiopäivään asti, mutta koska peto heitetään pois taivaasta sotimasta on koetus valituilla lyhennetty. Kun Ihmisen Poika saapuu arviossani 28.8.2028 niin silloin hän näkee löytyykö uskoa eksyneiden joukosta joka mahdollisuus pelastautua eksyneille annetaan 28.8.2028 edeltävänä Raamatun 7 vuoden loppusodan aikana.

    (Arvioni on tarkentunut perustaen Tukholman profetian-1984 sanomaan.)

    https://www.facebook.com/markotapio.autio.90/posts/pfbid02v6icDmGDNDvJ9J9ApfZkYxQ9cutf781oT2MaehgsXHS92fPA9GqLBmCG1wAp77T7l

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.