perjantai 25. elokuuta 2023

JALANJÄLJET HIEKASSA


 

Shalom Rakkaat ystäväni, siskoni ja veljeni ...

Tänään aamulla rukoiltuani, sain nähdä kuvan,  joka oli kovin tuttu. Näin hiekkarannan ja sen pehmeän ja hienon hiekan ja siinä oli jäljet, ehkä kahdet jalanjäljet. Sillä oli merkityksensä, jota en halua muuttaa, niin monelle tuttu. Olkoot tämä lohdutukseksi meille kaikille. Emme ole yksin:

JALANJÄLJET 

Eräänä yönä mies näki unen. Hän oli kävelemässä rannalla Jeesuksen kanssa, kun taivaalle välähti näkymiä hänen elämästään.

Jokaisen näkymän kohdalla hän huomasi kahdet jalanjäljet hiekassa; toiset olivat hänen omansa ja toiset Jeesuksen jalanjäljet.

Ennen kuin viimeiset näkymät hänen elämästään tulivat esille, hän katsoi taakseen. Hän huomasi, että monta kertaa matkan varrella hiekassa oli vain yhdet jalanjäljet. Hän myös huomasi, että toiset jäljet puuttuvat juuri niinä aikoina, jolloin hänellä oli ollut elämässään kaikkein vaikeinta.

Tämä vaivasi häntä kovasti, joten hän kysyi Herralta.

"Herra, kun päätin seurata Sinua, sanoit kulkevasi mukanani joka askeleella. Nyt kuitenkin huomaan, että elämäni vaikeimpina aikoina hiekassa on vain yhdet jalanjäljet. En ymmärrä, miksi hylkäsit minut silloin, kun Sinua eniten tarvitsin".

Luoja vastasi. "Rakas lapseni, rakastan sinua enkä milloinkaan hylkäisi sinua. Vaikeuksiesi aikoina, jolloin näit vain yhdet jäljet hiekassa, silloin minä kannoin sinua."


”Minä olen sinun kanssasi; minä en jätä sinua enkä hylkää sinua”. Joosua 1:5

Jäljet hiekassa  https://youtu.be/1Xit4DIeIww?si=LfMVUU2vWLLLjETG


Rukous 🙏

Kiitos Taivaan Isä, että olet kantanut meitä meidän vaikeimpina aikoinamme ja kiitos, että suojelusenkelisi ovat vierellämme tästäkin eteenpäin.

Aamen.

💖👑💖

3 kommenttia:

 1. Aamen 🙏 Kiitos kantamisesta tänäänkin 💎

  VastaaPoista
 2. Tämä näkysi hiekka on meren äärellä joka meri pian lakkaa tuomiopäivänä olemasta ja kuivettuu?
  Tuomiopäivää ennen peto saa vallan. (peto nousee maalle eli heitetään maan päälle)


  Jäljet hiekassa tarkoittavat muistuttajan/varoittajan toimia?
  (profetoi ja tulevaiset julistaa)

  ja tapahtumien etenemistä niin, että Tukholman profetian-1984 keskiyön hetki lähestyy, joka hetki on 28.5.2024 - eli 40-vuotta profetian antamisen ajankohdasta.
  28.5.2024 Tukholman profetiassa-1984 mainittu leiri lakkaa olemasta, koska Raamatun keskiyön varas saapuu, joka on ilmestyskirjan 2-peto.
  Tällöin 28.5.2024 lakkaa kahden säkkipukuisen todistamisen aika.
  Ilm.11:3-7

  Tällöin 28.5.2024 kun Raamatun 7-vuoden loppusota on keskikohdassaan saapuu ilmestyskirjan 2-peto
  Ilm.12:9-12
  Tämä peto saa vallan vähän aikaa eli 29.5.2024 alkaen 3,5 vuoden ajan tuomioonsa asti.

  2-peto heitetään ulos taivaasta 28.5.2024 alkaen koska pedolla ei ole sodittavaa enään taivaan Pyhiä vastaan koska valittujen koetus on lyhennetty ja siten ohi.
  Tämä valittujen tähden lyhennetty aika siis on 3,5 vuotta alkaen 28.5.2024.


  Kun Raamatun 7-vuoden sota lakkaa noin 2028 vuoden alussa avataan ilmestyskirjan 6 sinetti ja on tuomiopäivän tuomion aika.
  Ilm.11:12

  7-sinetti avataan ja silloin Ilm.11:12
  6 ja 7 sinetin välissä taivas on äänetön, koska tuomiopäivän tuomio on laitettu käytäntöön.


  7-sinetti avataan kun on Ihmisen Pojan tulemuksen päivä eli Herran päivä.

  Tätä Herran päivää ei tiedä kuin Jumala yksin.
  Se Herran päivä on siitä 15 vuotta kun 1-sinetti avattiin, koska Raamatun lopunjaksolle sijoittuva lopunajan lopun jakso on 15 vuoden kestoinen.(?)
  (Tämä 15 vuoden ilmoitettu aika voidaan laskea ehkä Jumalan suunnitelmassa myös 2-sinetin avaamisen päivästä alkaen)

  Kun 28.5.2024 surmataan "säkkipukuiset" ei heitä haluta haudata koska säkkipukuinen on ihmisen pojan kaltainen ja hänessä asuu Jumaluus?
  Ilm.11:9
  Joh. 14:23
  Jolloin ihmiset odottavat Ihmisen Pojan tulemusta ja silloinhan ihmiset voivat odottaa että tapetut "säkkipukuiset" heräävät ja jo haudatulla olisi epämukava herääminen?

  "Säkkipukuiset" voidaan kylläkin haudata, koska Ihmisen Poika palaa uudessa olemuksessaan. Jolloin Herran päivänä Ihmisen Pojan tulemuksessa asia viimeistään on selvinnyt...
  Ilm. 14:14


  Ihmisen Pojan tulemuksen päivä on arviossani 28.8.2028 jos se lasketaan 2-sinetin avaamispäivästä tai kahta viikkoa aiemmin jos se lasketaan 1-sinetin avaamisesta.

  Tukholman profetia-1984 tarkensi aikataulun niin että tuomiopäivä ja Herran tulemuksen päivä on eri, johtuen juurikin siitä että tuomion jälkeen tuomittujen sielujen lakkautuminen kestää sinettien 6-7 välisen ajanjakson eli noin 1.1.2028-28.8.2028 välisen ajan, jolloin Ihmisen poika saapuu pilvessä joka Raamatun mukaan on tuomittujen tomua.
  Raamattu ilmoittaa siis jatkossa kun eksynyt kuolee ja saa tumionsa joka on toinen kuolema tulijärvessä niin tietoisen sielun hiipuminen katumuksessa kuolema kestää noin 8kk.
  Tämä katumus on kuin hukkuvana palavan.
  Ilm. 8:1
  Tämä äänettömyys on siis vajaan hetken eli yksi hetki on vuoden ja vajaa hetki on noin 8kk aika.

  Nyt aikatauluarvioni merkitys on selvitetty pääosin.
  (Selvitystarve perustuu 28.8.2013 saamaani valveilmestyksen sanomaan, jolloin arvelen 2-sinetin avatun...)

  VastaaPoista
 3. Ilm. 17:8
  Peto, jonka sinä näit, on ollut, eikä sitä enää ole,
  (ilmestyskirjan 1-peto)

  mutta se on nouseva syvyydestä ja menevä kadotukseen;
  (tuonela suljetaan)

  ja ne maan päällä asuvaiset, joiden nimet eivät ole kirjoitetut elämän kirjaan, hamasta maailman perustamisesta, ihmettelevät, kun he näkevät pedon, että se on ollut eikä sitä enää ole,
  (aikajakso pedon-1 ja pedon-2 välisenä aikana eli nyt)

  mutta se on tuleva.
  (ilmestyskirjan 2-peto saapuu 28.5.2024)


  Aam. 7:4
  Tämän näytti minulle Herra, Herra: Katso, Herra, Herra kutsui tulen toimittamaan tuomiota, ja se kulutti suuren syvyyden, ja se kulutti peltomaan.

  Sak. 10:11
  Hän käy ahdistuksen meren lävitse, hän lyö meren aaltoja, ja kaikki Niilivirran syvyydet kuivuvat, Assurin ylpeys painuu alas, ja Egyptin valtikka väistyy pois.

  Jes. 51:10
  Etkö sinä ole se, joka kuivasit meren, suuren syvyyden vedet, joka teit meren syvänteet tieksi lunastettujen kulkea?

  Ilm. 21:1
  Ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan; sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet, eikä merta enää ole.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.