torstai 21. tammikuuta 2021

TEIDÄN USKONNE KOETELLAAN ...

 


 

 Rauhaa teille rakkaat..
 

Eilen aamuna, ennen kuin nousin ylös, ennen työhön lähtöä, olin pitkään rukouksessa ja tänään Herra antoi nähdä minun paljon kuvia ja ne ovat tuoneet päivään valtavaa iloa.
Ensimmäistä kuvaa ensin pelästyin, mutta samassa ymmärsin sen tärkeyden. Näin verta valkoisella taustalla ja ymmärsin sen vanhurskauden veren suojaksi.
Jatkoin rukousta ja kohta näin kuvan pitkästä, keltaisesta talosta joka oli toisen keltaisen talon päätyyn tuotuna, kuljetusalustalla. Ne olivat siinä pihalla L muodostelmassa.
Meidän talo on keltainen ja siinä on punaiset nurkat. Tuossa eteeni tuodusta talossa oli valkoiset nurkat.
Mietin tuota kuljetuskärryä? Oliko se ilmoitus taivaan kotiin lähdöstä? Jatkoin rukousta ja kohta näin siiman ja tiesin että joku kalasti.
Sen perään näytettiin hyvin läheltä virvelin kelaa joka oli kirkkaan keltainen.
Keltainen ilmoittaa Jumalan kunniaa. Tuo ei ollut verkko kalastusta, vaan yksi kerrallaan. Me olemme ihmisten kalastajia. Ja tuolla virvelillä saa kalastaa levosta käsin rannalta, syvistä vesistä ...


Sitten näin kuinka käsi piteli sormiensa välissä sormusta ja kohta pujotti sen jonkun sormeen. Tunsin kuin sormeeni olisi laitettu sormus. 💍 Kohta näin valkoisen morsiushunnun ja se liehui iloisesti kuin tanssissa ... 👰

Työssä meidän piti tehdä erälle asiakkaalle yhdessä syntymäpäivä kortti. Minun täytyi valita sopiva kartonki siihen ja myös väri.
Valitsin keltaisen sillä sydämeni oli iloa täynnä ...

Kulta tai keltainen: symboloi Jumalan kunniaa; jumalallista luontoa, pyhyyttä, ikuista Jumaluutta, puhdistumista, majesteettiutta, vanhurskautta, jumalallista valoa, kuninkaallisuutta, tulella koettelua, armoa, voimaa, Hänen Jumaluuttaan, kunniaa, Ilm. 3:18, Ilm. 4:4, Mal. 3:3, 1. Piet. 1:7: että teidän uskonne kestäväisyys koetuksissa havaittaisiin paljoa kallisarvoisemmaksi kuin katoava kulta, joka kuitenkin tulessa koetellaan, ja koituisi kiitokseksi, ylistykseksi ja kunniaksi Jeesuksen Kristuksen ilmestyessä.
Keltainen tai kulta ovat myös primaarivärejä. Ne puhuvat koettelemuksesta ja puhdistumisesta

Viime kuukaudet ovat olleet minulle valtavaa koettelemusta ...

Kiitos Jeesus.

Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.