torstai 19. marraskuuta 2020

USKOVAN VELJEN SAAMA SANOMA; 19.11.2020. ; EPÄUSKO

 

Uskovan veljen saama Sanoma tänä aamuna, 19.11.2020.

  Rakkaani saat tietää ja tuntea tulevina päivinä että minä totisesti olen sinun Lunastajasi. Vien sinut taivaan valtakuntaan hengessani. Meidät on asetettu taivaallisiin. Ole luja ja rohkea sitä tarvitsi tätä tänä pimeänä aikana. Kuljen sinun edelläsi ja virvoitan sinua matkallasi Kultakaupunkiin. Siellä kadutkin ovat kultaa. Liidät ettenpäin kuin enkeli kaikki tuska kipu ja ahdistus on valtakuntani merkki niitä siellä ei enää ole. Kun pidät kulta kaupungin mielessäsi saat uutta voimaa. Tulethan minua lähelle saat olla minun kanssani koska käteni ympäröi sinut joka puolelta. Älä anna epäilylle sijaa sillä siihen en mielisty. Minä olen kanssasi tuntui miltä tahansa. Kun lujasti tukeudut minuun niin saat kokea Rauhan ruhtinaan voiman ja rakkauden.

"Älä anna epäilylle sijaa sillä siihen en mielisty."
Tuo lause, veljen sanomassa, kuvasi myös saamaani kuvaa tänä aamuna rukouksessani. Näin jalan jossa oli mustakengä. Tuo väri kertoi synnistä ja tuo synti, näkyi tuo jalan asennosta, se oli kehon kieltä. Näin kuinka jalka oli sisäänpäin kääntyneenä. Siitä näki epävarmuuden ja epäuskon, sen kuinka niin käännymme itsemme sisään, märehdimme omissa epävarmoissa ajatuksissa.
Tuo meidän tulee oppia jättämään pois, sillä Jumala ohjaa meitä, meidän ei tarvitse enää ajatella omia ajatuksiamme lihassamme. Voimme olla ja tehdä asioita levosta käsin, sillä kaikki on jo meille ennalta suunniteltu. Jumala ajattelee puolestamme.
Jumalan ajatukset eivät ole meidän ajatuksiamme eikä meidän ajatukset Jumalan. Hänellä on meille varattuna niin paljon enemmän.
Kun joudumme jonkin tehtävän eteen, niin usein alamme epilemään ettei minusta ole nyt tähän. Meidät valtaa epäusko.
Mutta emmehän me mitään omassa voimassa tee. Herra on kaikessa kanssamme, Hän kulkee edellämme. Tässä meidän tulee voittaa tuo oman lihan epäuskoisuus ja ottaa se uskonaskel, johon Herra on meidät johdattamassa. Riisua pois tuo epäuskon kengä jalastamme ja vaihtaa se alttiuden jalkineeksi, vaikka kuinka ensin epäilyttäisi.
Luotetaan siihen että Herra on kanssamme, luotetaan siihen että Hän on kanssamme loppuunasti ja pitää lupauksensa meille. Opetellaan olemaan Hänelle kuuiaiset siihen mihin Hän meitä johdattaa.

Amen.
 
 Mark. 16: 14-20
 Viimein Jeesus ilmestyi myös yhdelletoista opetuslapselleen heidän ollessaan aterialla. Hän moitti heidän epäuskoaan ja heidän sydämensä kovuutta, kun he eivät olleet uskoneet niitä, jotka olivat nähneet hänet kuolleista nousseena. Hän sanoi heille: »Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille. Joka sen uskoo ja saa kasteen, on pelastuva. Joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen. Ja niitä, jotka uskovat, seuraavat nämä tunnusmerkit: Minun nimissäni he ajavat pois pahoja henkiä. He puhuvat vierailla kielillä. He tarttuvat käsin käärmeisiin, ja vaikka he juovat tappavaa myrkkyä, se ei vahingoita heitä. He panevat kätensä sairaiden päälle, ja nämä paranevat.»Kun Herra Jeesus oli puhunut heille tämän, hänet otettiin ylös taivaaseen ja hän istuutui Jumalan oikealle puolelle. Opetuslapset lähtivät matkaan ja saarnasivat kaikkialla. Herra toimi heidän kanssaan ja vahvisti sanan tunnusmerkeillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.