perjantai 13. marraskuuta 2020

" TÄYTTÄKÄÄ ASTIANNE YLITSEVUOTAVIKSI PYHÄLLÄ HENGELLÄ!!!"Shalom!

Tänä aamuna, rukoillessani näin astian, vai oliko se ehkä vesikaivo, mutta se oli melkein täysi .. siis melkein!
Mietin tämän tarkoitusta ja pyysin että Herra avaisi tämän minulle.
Katsoin erään hengellisen ohjelman ja sen päätteeksi aloin rukoilemaan ja laulamaan kielillä.
Sillon sain ymmärryksen sydämelle ja se oli kuin ajatus jonka Herra halusi laskea meille kaikille jaettavaksi:

- " TÄYTTÄKÄÄ ASTIANNE YLITSEVUOTAVIKSI PYHÄLLÄ HENGELLÄ!!!"

Amen.

Tämä on ollut myös sydämelläni, että toimimme vain vajaalla kapasiteetilla, emme niin kuin Jumalan lasten kuuluisi. Emme ota käyttöömme sitä auktoriteettia joka meille perillisille on annettu. Palvelutehtävät odottaa, ne suorastaan huutaa meitä palvelemaan, mutta jokin meitä estää, emme toimi täysillä.
Nyt on aika tehdä muutos! Aloitetaan täyttäen astiamme, Pyhällä Hengellä, Hänen Sanansa kautta ja Sanan voimassa, jossa on kaikki lupaus!
Ei ole enää aikaa hukattavaksi!
Nouse palveluun, Jeesuksen Kristuksen NIMESSÄ!!!


Ef 1:13 Hänessä on teihinkin, sittenkuin olitte kuulleet totuuden sanan, pelastuksenne evankeliumin, uskoviksi tultuanne pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti,

Room 8:15 Sillä te ette ole saaneet orjuuden henkeä ollaksenne jälleen pelossa, vaan te olette saaneet lapseuden hengen, jossa me huudamme: "Abba! Isä!"

“Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä minun nimessäni lähettää, opettaa teille kaiken ja palauttaa mieleenne kaiken, mitä olen teille puhunut.” Joh. 14, 26. Opetuslapset tarvitsivat Pyhän Hengen tullakseen muistutetuksi kaikesta siitä, mitä Jeesus oli heille puhunut maan päällä ollessaan. Tänä päivänä Pyhä Henki puhuu meille Raamatun kautta juuri samalla tavalla. Siksi on tärkeää lukea, mitä on kirjoitettu. Pyhä Henki auttaa meitä ymmärtämään lukemamme ja muistuttaa meitä monissa tilanteissa, siitä mitä on kirjoitettu.

Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.