sunnuntai 22. marraskuuta 2020

JEESUS NOUSEE MYRSKYÄ VASTAAN

 Kuva

 Rauha kanssamme ...

Aamulla rukouksessa olessani, näin yhtäkkiä kuvan merestä, jossa oli valtava myrsky. Näin kuinka tuo myrskytuuli puhalsi valtavalla voimallaan vasemmalta puolelta, oikealle. Aallot oliva korkeat.
Mutta kuvan oikealla puolella oli valoa säkenöivä puinen risti. Sen vaakapuun ymärillä oli valkoinen kangas.
Tuo risti ei kallistunut tuulen mukana tuohon oikeaan, vaan se kallistui vahvasti vasempaan, myrskyä vastaan.
Ymmärsin tuon tarkoituksen. Noita myrskyjä on meidän jokaisen elämässä, mutta myös nyt enenevässä määrin maailmassa. Vihollinen hyökkää nyt joka taholta ja lujaa. Sillä on nyt todella kovat aseet käytössä ja monet sortuvat noiden paineiden alla.

Herra tahtoo nyt varoittaa tulevasta kovasta, hengellisestä myrskystä, vihollista vastaan.
Mutta kun olemme ristiin naulinneet itsemme Jeesuksen kanssa, tuohon ristiin, joka on meidän uskomme, voimme luottaa siihen että Jumala meitä turvaa. Voimme kallistua tuota vihollista vastaan, Kristuksen voimalla, sillä olemmehan voittajan puolella.
Vihollinen kyllä möykkäröi eteisen puolella, mutta sisään se ei pääse, kun lujasti nojaudumme tuohon ristiin, Jeesukseen Kristukseen.

”Vaikka pelko ja ahdistus kuuluvat ihmisyytemme, niiden ei tarvitse hallita meitä. ’Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa.’” (Fil. 4:6)

Luuk.8. 22. Niin tapahtui eräänä päivänä, että hän astui opetuslapsinensa venheeseen ja sanoi heille: "Menkäämme järven tuolle puolen". Ja he lähtivät vesille.
23. Ja heidän purjehtiessaan hän nukkui. Mutta alas järvelle syöksyi myrskytuuli, ja venhe tuli vettä täyteen, ja he olivat vaarassa.
24. Niin he menivät ja herättivät hänet sanoen: "Mestari, mestari, me hukumme!" Ja herättyään hän nuhteli tuulta ja veden aallokkoa; ja ne asettuivat, ja tuli tyven.
25. Ja hän sanoi heille: "Missä on teidän uskonne?" Mutta pelko oli vallannut heidät, ja he ihmettelivät, sanoen toisilleen: "Kuka onkaan tämä, kun hän käskee sekä tuulia että vettä, ja ne tottelevat häntä?"

 

 Ps. Tämä meinasi tuossa aamuisessa kuvassa unohtua. Lopussa näin kuvan joka oli musta.
Mutta oikeassa alakulmassa oli kuin allekirjoitukseksi tuo minun näkyjen ....

                                                                                   

 

                                                                                     💍 sinettisormus.

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.