perjantai 6. marraskuuta 2020

HÄN KÄTKI KIRKKAUTENSA PYHÄÄN PILVEEN

 Kuva


Shalom.

Tänään herättyäni ja rukoiltuani, sain nähdä kasvot valkoisessa pilvessä, tai oikeastaan vain kasvojen osan jossa näkyi silmät.
Herralta tätä pyysin että avaisi jos olisi Häneltä.
Raamatussa on viestejä tästä.

Jumala on jälleen ilmestyvä kirkkaudessaan. Silloin Hän ei peitä kasvojaan. Hänen eteensä tuodaan kaikki kansat ja kansakunnat ja ihmiset. Sinäkin, minä, me kaikki olemme siellä. Kuinka meidän silloin käy?
Psalmin pyhä vuori ei olekaan vain se Siion, jolla kerran kohdattiin Jumala, kun Hän kätki kirkkautensa pyhään pilveen ja antoi lähestyä itseään uhrien veren suojissa. Se on myös se lopullinen Luvattu maa, johon Jumala johdattaa kansaansa.

"Herran kasvot" merkitsevät sitä, että Jumala katsoo meihin päin ja meillä on persoonallinen yhteys häneen. Herran kasvoista säteilee rauha, ilo ja elämän tarkoitus. "Kasvoista" puhutaan siksi, että Jumala voidaan tuntea, vähän niin kuin joku ihminen tuntee ystävänsä, kun näkee hänen tutut kasvonsa. Siksi Herran siunauksessa sanotaan "Herra kirkastakoon kasvonsa sinulle ja olkoon sinulle armollinen". Jumala on näkymätön. Hänen kasvonsa meille ovat ne näkyvät asiat, joissa hän kääntyy meidän puoleemme, että me voisimme uskoa häneen niitten kautta.

Näin Hän lohduttaa omiaan ..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.