perjantai 13. joulukuuta 2019

TAIVAASSA OLI OVI AVOINNA

Kuva


Rauhaa teille.
Kerronpa vielä hieman tuosta edellisestä kokouksesta. Meillä on tapana, kun rukous hetki aloitetaan niin asetamme tuolin keskelle huonetta ja siihen saa istua vuorollaan kaikki jotka rukousta tarvitsevat.
Kun tuli minun vuoroni, niin veljeni vaimo sai minulle siinä rukoushetkellä ihanan kuvan. Joka hyvin kertoi tämän hetkistä uskoni tilaa, sillä nyt olen taas saanut rauhan valtavien hyökkäysten jälkeen.
Hän näki että olin kulkenut suoraa tietä ja saapunut kahden valtavan oven eteen joka avautui yhdeksi isoksi oviaukoksi, ovien avautuessa sivuille.
Siinä minä seisoin tuossa ovella ja pidin molemmin käsin kiinni ovien karmeista, kummaltakin sivulta ja kurkoitin päätäni ovesta sisään ja uteliaana katselin sitä sisällä olevaa ...
Sanoin että jokin aika sitten minulle nähtiin, että kuljin tietä jossa näkyi merkityt askel paikkani. Joskus ne hieman erkanivat tuolta merkitystä polulta mutta palasivat aina takaisin.
Tuolloin minulle sanottiin että esteitä tulee tielle paljon mutta ne kaikki tulee väistymään.
Nyt veljeni vaimo taas kertoi että tuo tie oli kyllä nyt aivan suora. HALLELUJA!
Olin siis nyt tullut jonkun uuden ja tärkeän eteen. Esteet oli voitettu ja kyllä se taistelua olikin.
Nuo valtavat ovet oli nyt minulle täysin auki, mitä ne sitten pitävätkään sisällään. Se jää nähtäväksi.

Nyt keskiviikkona kävin työpäivän jälkeen viemässä entiselle työkaverilleni joulutervehdyksen ja istuinkin siellä nyt useamman tunnin. Hän iloitsi käynnistäni kun oli jäänyt yksin miehensä kuoleman jälkeen.
Hän kertoi että oli kertonut minusta siskonsa tyttärelle ja tämä iloitsi siitä että tällä ystävälläni oli minun kaltainen ystävä, joka uskoo Jeesukseen. Tämä siskon tytär asuu kuulema Tampereella ja käy jotain Raamattu koulua, eli sielläkin ollaan uskovia ja siksi ymmärrän heidän ilonsa minusta. Mutta kaiken kaikkiaan tämä oli hyvin palkitsevaa.
Nyt jään avoinna odottamaan mitä uutta nyt avautuu tai on jo avautunut elämääni, kunhan vain uskaltaudun astumaan siihen sisälle, tuosta suuresta ovi aukosta.
Kiitos Jeesus!!! ♥️👑💍

KR 1933/-38
Ilm. 4:1 Sen jälkeen minä näin, ja katso: taivaassa oli ovi avoinna, ja ensimmäinen ääni, jonka minä olin kuullut ikäänkuin pasunan puhuvan minulle, sanoi: "Nouse ylös tänne, niin minä näytän sinulle, mitä tämän jälkeen on tapahtuva."

Rinnakkaisviitteet (KR 1933/-38)
Ilm. 1:10 Minä olin hengessä Herran päivänä, ja kuulin takaani suuren äänen, ikäänkuin pasunan äänen,
Ilm. 1:19 Kirjoita siis, mitä olet nähnyt ja mikä nyt on ja mitä tämän jälkeen on tapahtuva.
Ilm. 22:6 Ja hän sanoi minulle: "Nämä sanat ovat vakaat ja todet, ja Herra, profeettain henkien Jumala, on lähettänyt enkelinsä näyttämään palvelijoilleen, mitä pian tapahtuman pitää.

Biblia (1776)
Ilm. 4:1 Sitte näin minä, ja katso, ovi avattiin taivaassa, ja ensimäinen ääni, jonka minä kuulin niinkuin basunan puhuvan minun kanssani, sanoen: astu tänne ylös, ja minä osoitan sinulle, mitä tästälähin tapahtuva on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.