sunnuntai 15. joulukuuta 2019

KRISTUS MEISSÄ

Kuva


Rauhaa ..
Eilen, 14.12.2019. oli hauska juttu eräässä kirja tilaisuudessa. Menin katsomaan lastenkirjoja ja siinä oli 2 poikaa joiden ohi menin.
 Kohta kuulin kun toinen poika sanoi:
" Näitkö äsken ton yhen naisen? Se oli ihan Jeesuksen näköinen nainen."
En tiedä tarkoittiko minua, onhan minulla pitkät hiukset. Mutta jos tarkoitti, niin olen siitä hyvin otettu, sillä sanotaanhan että Kristuksen kirkkaus ja valo loistaa meistä uskovista! Kuinka hyvälle se tuntuikaan vanhan uskovan mummon sydämessä, kun pieni lapsi osaa yhdistää Jeesuksen aivan tavallisiin arkisiin asioihin ja näkee Jeesuksen kanssa kulkijoissa.
 🌟✨👑

Te olette maailman valo. Ei kaupunki voi pysyä kätkössä, jos se on ylhäällä vuorella. Eikä lamppua, kun se sytytetään, panna vakan alle, vaan lampunjalkaan. Siitä sen valo loistaa kaikille huoneessa oleville.

Näin loistakoon teidänkin valonne ihmisille, jotta he näkisivät teidän hyvät tekonne ja ylistäisivät Isäänne, joka on taivaissa.”
- - -
"Tämä on se sanoma, jonka olemme häneltä kuulleet ja jonka julistamme teille: Jumala on valo, hänessä ei ole pimeyden häivää. Jos sanomme elävämme hänen yhteydessään mutta vaellamme pimeässä, me valehtelemme emmekä seuraa totuutta.

Mutta jos me vaellamme valossa, niin kuin hän itse on valossa, meillä on yhteys toisiimme ja Jeesuksen, hänen Poikansa, veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä."
Matt. 5:14-16; 1. Joh. 1:5-7 [kr92] [kr38]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.