lauantai 21. joulukuuta 2019

SIELLÄ KASVAA RUOHO, YNNÄ RUOKO JA KAISLA ...Kuva

Shalom!
Herran Rauhaa!

Eilen sain olla todistamassa erään seurakunnan tilaisuudessa ja koko seurakunta väki kiitteli minua yksitellen hyvästä todistuksesta.
Ystäväni istui penkissä itkien, kuunnellessa todistustani, jonka luonnehti sen koskettavaksi.
Siitä saan kiittää Herraa, joka näytti minulle nuo jo avoimet ovet. Olen nyt sen äärellä, astumassa esiin ...

Tänään, aamuisessa rukoushetkessäni, Herran läsnäolossa, sain nähdä kuvan kaislikosta, veden äärellä. Pyysin Herralta siihen vahvistusta ja juuri äsken sain siihen Sananpaikan, joka voisi ilmaista tuon kuvan sisältöä. Se on yksi minun lempi Sananpaikkoja:

JESAJA 35
1. Erämaa ja hietikko iloitsee, aromaa riemuitsee ja kukoistaa kuin
lilja.
2. Se kauniisti kukoistaa ja iloitsee ilolla ja riemulla. Sille annetaan Libanonin kunnia, Karmelin ja Saaronin ihanuus. He saavat nähdä Herran kunnian, meidän Jumalamme ihanuuden.
3. Vahvistakaa hervonneet kädet, voimistakaa horjuvat polvet.
4. Sanokaa hätääntyneille sydämille: "Olkaa lujat, älkää peljätkö. Katso, teidän Jumalanne! Kosto tulee, Jumalan rangaistus. Hän tulee ja pelastaa teidät."
5. Silloin avautuvat sokeain silmät ja kuurojen korvat aukenevat.
6. Silloin rampa hyppii niinkuin peura ja mykän kieli riemuun ratkeaa; sillä vedet puhkeavat erämaahan ja aromaahan purot.
7. Hehkuva hiekka tulee lammikoiksi ja kuiva maa vesilähteiksi. Aavikkosutten asunnossa, missä ne makasivat, kasvaa ruoho ynnä ruoko ja kaisla.

8. Ja siellä on oleva valtatie, ja sen nimi on "pyhä tie": sitä ei kulje saastainen; se on heitä itseänsä varten. Joka sitä tietä kulkee, ei eksy - eivät hullutkaan.
9. Ei ole siellä leijonaa, ei nouse sinne raateleva peto; ei sellaista siellä tavata: lunastetut sitä kulkevat.
10. Niin Herran vapahdetut palajavat ja tulevat Siioniin riemuiten, päänsä päällä iankaikkinen ilo. Riemu ja ilo saavuttavat heidät, mutta murhe ja huokaus pakenevat.

Kiitos Jeesus Kristus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.