lauantai 22. kesäkuuta 2019

SE PÄIVÄ EI TULE, ENNENKUIN LUOPUMUS TAPAHTUU

Kuva


Shalom, eli Rauhaa teille.
Tänään herättyäni ja rukouksessa ollessani, näin kuvan miehestä joka ajoi polkupyörällä, ja toisessa kainalossaan hän kuljetti polkupyöriä, jotka oli laitettu säilytyspusseihin.
Mietin tuota kuvaa ja ymmärsin että tuo uskova ja vielä kilvoitustaan uskossa käyvä mies, sai todistaa niistä uskovista, jotka, tuon hengellisen matkansa ja kilvoituksensa olivat jättäneet kesken. He olivat luovuttaneet.
Ehkä se, että mies noita pyöriä vielä kainalossaan yritti viedä eteenpäin, kertoi siitä, että hän kuitenkin loppuun asti halusi yrittämällä yrittää tukea näitä uskovia, joka eivät enää jaksaneet kilvoitella. Kuinka Herra ikävöikään kansaa, joka täällä kaipaa ainoastaan Häntä! Hän suree tätä luopumusta, mutta Hänen armonsa tulee tuomaan esiin kansan, joka palaa, joka katuu joka haluaa ainoastaan Hänet! Herra odottaa, että voisi olla teille armollinen, sentähden hän nousee armahtaaksensa teitä; sillä Herra on oikeuden Jumala. Autuaita kaikki, jotka häntä odottavat! (Jesaja 30:18).


 https://www.youtube.com/watch?v=vrHvrT5Vr-U
Heikki Uusikylä & Valossa ja varjoissa 2018

Tähän sopii tämä raamatun paikka:

Toinen kirje tessalonikalaisille 2
1. Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä, niin me pyydämme teitä, veljet,
2. ettette anna minkään hengen ettekä sanan ettekä minkään muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää, ikäänkuin Herran päivä jo olisi käsissä.
3. Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi,
4. tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.
5. Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille?
6. Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy.
7. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,
8. niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
9. tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
10. ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.
11. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,
12. että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.
13. Mutta me olemme velvolliset aina kiittämään Jumalaa teidän tähtenne, veljet, te Herran rakastetut, sentähden että Jumala alusta alkaen valitsi teidät pelastukseen Hengen pyhityksessä ja uskossa totuuteen.
14. Siihen hän on myös kutsunut teidät meidän evankeliumimme kautta, omistamaan meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kirkkauden.
15. Niin seisokaa siis, veljet, lujina ja pitäkää kiinni niistä opetuksista, joita olette oppineet joko meidän puheestamme tai kirjeestämme.
16. Ja meidän Herramme Jeesus Kristus itse ja Jumala, meidän Isämme, joka on rakastanut meitä ja armossa antanut meille iankaikkisen lohdutuksen ja hyvän toivon,
17. lohduttakoon teidän sydämiänne ja vahvistakoon teitä kaikessa hyvässä työssä ja puheessa.

Siunausta ja voimia teille, rakkaani. Älkää luovuttako!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.