keskiviikko 19. kesäkuuta 2019

LENTÄVIÄ, NELIKORVAISIA JÄNIKSIÄ JA ORAVIA

" Neli korvainen jänis"


Muistatteko tämän jo vuosia sitten näkemäni unen, jonka Jarmo tallensi tuonne Pelastussanoman etusivunsa Profetioihin.  http://www.pelastussanoma.fi/Profetiat/Jeesus_traktorin_lavalla.html
 En tiedä liittyykö tämä tähän mitenkään mutta eilinen tapahtuma nosti tämän unen mieleen.

Uni:
" Olimme korjaamassa satoa kotimme vierellä olevilla pelloilla, katsahdin metsänreunassa oleviin sähkölankoihin ja hämmästyin ja huudahdin: - "Ei voi olla totta....!"
Näin lankojen yllä lentävän jäniksiä ja oravia. Saimme sadon korjattua ja siemeniäkin jäi yli mutta hämmästyksekseni ne piti laittaa pellonreunaan olevaan laihoon, vaikka talvi oli tulossa. Olimme traktorin luona kun näin Jeesuksen tulevan väsyneenä ja ehdotin että hän jäisi meille yöksi, mutta hän kieltäytyi ja halusi vain levätä traktorin lavalla hetkisen. Sitten luokseni tuli mies jolla oli silmät melkein umpeutuneet kiinni, ja olivat kovin rähmäiset. Hän halusi että Jeesus hänet parantaisi mutta sanoin että anna minun ensin koettaa tehdä niin kuin Jeesus teki sokeaa parantaessaan ja jos ei parannusta tule, odotetaan sitten Jeesuksen heräämistä ja niin teimme... ja uni loppui".
Eilen mieheni käski minua katsomaan ikkunasta jotain outoa ja sitä se oli. Pihassa istui jänis. Se ei sinällään ole outoa, mutta se kyllä oli että tuolla jäniksellä oli/on 4 korvaa. Mikä lie luonnon oikku? Mutta minulle nousi tuo uni mieleeni, jossa jänikset ja oravat, kuin ihmeenä, juoksivat ja lensivät sähkölankoilla. Oravat kyllä voi sen tehdä,mutta että jäniksetkin. Se oli kuin ilmoitus, että kun jotain outoa alkaa tapahtua, esim. jäniksissä.
Oliko tuo eilinen muistutus ja merkiksi annettu, että nyt olisi tuollainen hetki?


Googletin tuollaisen jäniksen ja löysin kuvan jossa Kannonkoskella oli ammuttu tuollainen jänis, 2017.

Kuva


Herra on nyt muutenkin puhunut niin ihmeellisesti myös tuon sateenkaaren kautta, että laittaa miettimään, mitä tämä tuo tullessaan?
Siunausta teille kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.