perjantai 1. maaliskuuta 2024

PILVI HERRAN KIRKKAUTTA TÄYNNÄ
HERRAN PÄIVÄ ON TULEVA! HÄN SAAPUU KIRKKAUDESSAAN!

Näin aamulla kuvan jota jäin miettimään. Näin sen heti herättyä ja ennen rukousta. Näin pilven joka oli kuin tulessa. Täynnä kirkkautta. En muuta nähnyt ja nyt tuon muistin taas ja koin että pitää jakaa.

Onko tuo kirkas pilvi, joka hakee morsiamen. Pilvi joka on Herran kirkkautta täynnä? Tätä nyt mietin ...

Matt.24: 27. Sillä niinkuin salama leimahtaa idästä ja näkyy hamaan länteen, niin on oleva Ihmisen Pojan tulemus.

28. Missä raato on, sinne kotkat kokoontuvat.

29. Mutta kohta niiden päivien ahdistuksen jälkeen aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa, ja tähdet putoavat taivaalta, ja taivaitten voimat järkkyvät.

30. Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.

 Maailma on kaaoksessa, aivan kuin Raamattu on Sanassa kertonut, viimeisen armon sanoman julistus on loppunut ja armon aika on päättynyt sanotaan Jumalan kansalle: "Mene kansani kammioihisi ja sulje ovet jälkeesi, lymyä hetkinen, kunnes viha on ohitse mennyt" (Jes. 26:20,21). 

Todellakin, näin myös tuon näyn jossa valkoiset siemenet heitettiin takaisin  Herran käsivarsille. Sillä Hän ei omiaan viholliselle anna. Tuo Jesaja 26 vahvisti tuota näkyä siemenistä ja käsivarresta. Nyt tuo tulinen pilvi kuin vahvisti tuota edellistä näkyäni. Monet heräävät liian myöhään etsimään Jumalan sanaa. Pyhän Hengen hellä ääni ei kutsu enää ketään parannukseen. "Katso päivät tulevat, sanoo Herra, Herra, jolloin minä lähetän nälän maahan: en leivän nälkää enkä veden janoa, vaan Herran sanojen kuulemisen nälän. Silloin he hoippuvat merestä mereen, pohjoisesta itään; he samoavat etsien Herran sanaa, mutta eivät löydä" (Aamos 8:11, 12). 

On järkyttävää herätä etsimään Herran sanaa vasta sitten, kun armon ja parannuksen sanomaa ei enää julisteta. Silloin toteutuvat sanat: "Vääryyden tekijä tehköön edelleen vääryyttä ja joka on saastainen, saastukoon edelleen, ja joka on vanhurskas tehköön edelleen vanhurskautta ja joka on pyhä pyhittyköön edelleen" (Ilm. 22:11). 

Kristus uskollisten turvana Vitsausten kohdatessa maailmaa kuuluu ylistysvirsi: Ihana on vanhurskaan osa. Kristus on kansansa turvana. Jotka ottavat vaarin hänen kärsivällisyytensä sanasta, pitävät hänen käskynsä, ne Jeesus pelastaa tulevasta koetuksen hetkestä (Ilm. 3:10; Ilm. 14:12). Pelastetut tulevat siitä suuresta ahdistuksesta (Ilm. 7:13, 14), mutta vainojenkin keskellä enkelit suojelevat ja ruokkivat heitä. Viimeisessä suuressa vainossa Kristukselle uskolliset eivät enää joudu voitetuiksi. Karitsa on voittava ja uskolliset voittavat hänen kanssaan. 

  • Valitse nyt, kun vielä on armon ja rauhan aika, Jeesus Kristus ja olet voittajan puolella. Usko Jeesukseen, luota Häneen lujasti ja ojentaudu Hänen käskyjensä mukaan (Hebr. 11:1).

Se kaaostila, mihin ihmiskunta on armon ajan päättymisen jälkeen joutunut, ei kestä kauan. Ihmisten mielettömyys päättyy siihen, että Jeesus tulee takaisin jumaluutensa koko voimassa, kunniassaan ja kirkkaudessaan. Se on jumalattomalle maailmalle kauhun hetki, mutta Jumalalle uskollisille se on lopullisen voiton ja vapautuksen hetki. Jeesus itse kertoi siitä suuressa profetiassaan maailman lopusta näin: "Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella. Ja hän lähettää enkelinsä, ja he kokoavat hänen valittunsa neljältä ilmalta, taivasten ääristä hamaan toisiin ääriin" (Matt. 24:30, 31).

Jeesus saapuu takaisin 

  https://youtu.be/BdjsxCZ-u8Y?si=31wTCl-MeSxNuMpF


Amen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.