lauantai 2. maaliskuuta 2024

AALLOT PAUHAA KUN JUUDAN LEIJONA SAAPUU
Shalom! Se jolla on korvat kuulkoon ...

Kun lopetin rukouksen aamulla ja ilmoitin Herralle että jään kuuntelemaan ja katsomaan onko Hänellä mitään minulle annettavaa ja siinä samassa näin valtavan korkean hyökyaallon joka peitti koko kuvan 🌊Jäin hiljaa odottamaan, vieläkö jotain? Aikani olin hiljaa Hänen edessä ja sitten ilmoitin että nousen ylös Hänen kanssa tähän päivään ja siinä hetkessä kuin allekirjoituksesi sain nähdä Juudan Leijonan kasvot. 🦁 Amen.  HALLELUJA!!!

Luuk 21:25 Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat.

26 Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät.

27 Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvessä suurella voimalla ja kirkkaudella.

Ilmestyskirja kiteyttää, millainen on Jumalan Poika. Hän on sekä Jumalan Karitsa että Juudan Leijona, joka on ottanut voiton. Ensimmäisessä tulemuksessa Jumalan Poika otti Golgatan ristillä voiton täyttäessään Taivaan Isän tahdon ja sovittamalla maailman synnit. Hänen sovitusverensä teki käärmeen myrkyn tehottomaksi. Toisessa tulemuksessa Jumalan Poika ottaa kaiken vallan maan päällä ja Hän polkee lopullisesti käärmeen pää niin, että käärme kuolee (1. Moos. 3:13-15). Jumalan Poika kulkee voitosta voittoon.

Juudan Leijona on Jumalan Karitsa. 

Ilm. 5:5-6: "..Juudan heimon leijona, Daavidin juuriverso, on saanut voiton! Hän avaa kirjan ja murtaa kaikki seitsemän sinettiä. Ja minä näin, että valtaistuimen ja neljän olennon edessä vanhinten keskellä seisoi karitsa. Se oli kuin teurastettu, ja sillä oli seitsemän sarvea ja seitsemän silmää -- ne Jumalan seitsemän henkeä, jotka on lähetetty kaikkialle maailmaan." 

Jes. 31:4 (2017): "Sillä näin on Herra minulle sanonut: Niin kuin leijona, nuori leijona, murisee saaliinsa ääressä, kun sitä vastaan hälytetään paimenten täysi joukko, eikä pelästy heidän huutoaan, ei huoli heidän hälinästään, niin Herra Sebaot on astuva alas sotimaan Siionin vuorelle ja sen kukkulalle." 

Jumalan Poika oli ensimmäisessä tulemuksessa Vanhurskauden Opettaja, joka opetti kansalle tien Taivaan Isän luokse. Jumala tuli ihmiseksi näyttämään esimerkkiä, kuinka tulee elää ja noudattaa lakia: 'Herra antaa teille Vanhurskauden Opettajan'.  Tulemuksensa lopulla Hän uhrasi oman ruumiinsa ja verensä niiden syntien sovitukseksi, jotka lopettavat laittomuuden ja alkavat noudattaa Hänen opetustaan (Matt. 7:21-23, Joh. 15:13-14)

JUUDAN LEIJONA    https://youtu.be/HZFnt4dBC0M?si=ZFqoqRJqh3tG7rpS


 https://raamattu365.fi/bible/kr38/isa/8/

Koen tämän Jesaja 8 tuohon hyökyaaltoon, sillä Jesaja on viime päivät vahvasti puhunut ja tämä luku puhuu vahvasti siitä mitä tässä maailman hetkessä tapahtuu. Jesaja profetoi jo 700 vuotta ennen Jeesuksen syntymän ja hän kertoi myös tuon ristin sovituksen ja kärsimyksen.  Hän oli vahva profeetta jonka profetian ovat toteutuneet ja toteutuu edelleen.


Ottakaa vastaan.

Amen. ✨️🙏✨️

1 kommentti:

 1. Jer.6:
  22 Näin sanoo Herra: Katso, kansa tulee pohjoisesta maasta, suuri kansa nousee maan perimmäisiltä ääriltä.
  23 He käyttävät jousta ja keihästä, ovat julmat ja armahtamattomat. Heidän pauhinansa on kuin pauhaava meri, ja he ratsastavat hevosilla, varustettuina kuin soturi taisteluun sinua vastaan, tytär Siion.
  24 Kun kuulemme siitä sanoman, niin meidän kätemme herpoavat; ahdistus valtaa meidät, tuska, niinkuin synnyttäväisen.
  25 Älkää menkö vainiolle, älkää vaeltako tiellä, sillä vihollisen miekka-kauhistus on kaikkialla!
  (Dan. 9:27)

  26 Tytär, minun kansani! Kääriydy säkkiin, vieriskele tuhassa; pidä itkiäiset, niinkuin ainokaista poikaa itketään, katkerat valittajaiset,
  sillä ä k k i a r v a a m a t t a käy kimppuumme hävittäjä.
  (Matt.24:43, Luuk.12:39)

  27 Minä olen asettanut sinut kansani koettelijaksi, suojavarustukseksi, että oppisit tuntemaan ja koettelisit heidän vaelluksensa.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.