perjantai 8. maaliskuuta 2024

KIVIPORTAAT TAIVAASEENTänä aamuna rukouksen jälkeen näin kuvan vanhoista kiviportaista jotka kohosivat ylös taivaaseen. Olen näitä nähnyt ennenkin. Tätä nyt yritän avata  ....

Raamatun kivet kertovat omaa tarinaansa. Ensimmäinen niistä tuli merkitsemään paljon Jaakobille hänen pakomatkallaan Mesopotamiaan.Eräänä yönä hän otti kiven yöksi päänalusekseen. Sinä yönä hän näki enkelten kulkevan portaita maasta taivaaseen. Hän kuuli Jumalan puhuvan ja lupaavan varjeluksensa matkamiehelle. Herättyään Jaakob pystytti kivensä patsaaksi ja antoi sille nimen Betel, Jumalan asuinsija. (1. Moos. 28:11—22.)

VIRSI 623.

1.

Taivaaseen käy matkamme,

maa ei viihdyttää saa meitä.

Kaanaanmaahan kuljemme

koleoita korpiteitä.

Täällä täytyy taivaltaa,

taivaassa on isänmaa.


2.

Taivaaseen on mieleni

synnin maasta matalasta.

Kuolemallaan Herrani

nosti minut kuolemasta.

Enkö täältä kaipaisi

sinne kotimaahani?


3.

Taivaaseen jo kehottaa

meitä Herra sanallansa,

taivasta se heijastaa

valollansa, rauhallansa.

Sinne, sinne taivaaseen

tahdon iloon iäiseen.


4.

Taivaan riemu läsnä on

antimissa Herran pöydän.

Niissä taivaan ravinnon

täällä voimakseni löydän,

kunnes häissä Karitsan

sitä nautin ainian.


5.

Taivaaseen jo toivossa

kaipaan yöstä kärsimysten.

Niitä ei voi verrata

riemuun taivaan täyttymyksen.

Katson maasta turhuuden

päivään uuteen Kristuksen.


6.

Taivaassa on valmiina

nääntyneelle rauhan maja.

Porttina on kuolema,

siitä kuljit, Vapahtaja.

Siitä myöskin minua

kotiin kerran taluta.


7.

Taivaaseen, ah taivaaseen

ikävöitsee sydämeni.

Katseeni luon Jeesukseen,

vain hän riittää turvakseni,

kunnes pääsen katsomaan

aina hänen kasvojaan.

......    ....... .......

Jumala on näin ihmeteltävällä tavalla yhteen liittymällä yhdistynyt ihmisluontoon. Portaat merkitsevät siis Jumalan ihmeellistä yhdistymistä meidän lihamme kanssa.

Sitten tulee myös yhdistyminen, meidän ja Kristuksen, minkä Johannes lausuu ihanasti: ”Minä olen Isässä ja Isä on minussa.” (Joh.14:10) Tämä on ensin, ja sitten: ”Te olette minussa ja minä teissä.” Tässä ovat vertauskuvan portaat. Vertauskuvan tulee ruokkia uskoa; sen ei pidä antaa opetusta meidän oloistamme eikä meidän teoistamme. Meidät siis temmataan uskon kautta ja meistä tulee yksi liha hänen kanssaan niin kuin Kristus sanoo: ”Että he kaikki olisivat yksi niin kuin sinä, Isä, olet minussa ja minä sinussa, että hekin meissä olisivat yksi.” (Joh.17:21) 

Tällä tavoin me nousemme häneen ja meidät temmataan sanan ja Pyhän Hengen kautta; me olemme uskon kautta kiinni hänessä ollen yksi ruumis hänessä ja hän meidän kanssamme. Hän on pää, me olemme jäsenet. Sitten hän laskeutuu meidän tykömme sanan kautta opettamalla ja harjoittamalla meitä tuntemuksessaan. Ensimmäinen yhdistyminen on siis Isän ja Pojan jumaluudessa. Toinen on jumaluuden ja ihmisyyden yhdistyminen Kristuksessa. Kolmas on seurakunnan ja Kristuksen yhdistyminen.

Tässä on meillä oikea merkitys, jota Perkele vihaa. Kukaties hän on sen nähnyt taivaassa. Tästä syystä hän ei lakkaa taistelemasta portaita vastaan ja tätä nousemista ja laskeutumista vastaan vieroittaakseen meidät niistä.


Portaat Taivaaseen  https://youtu.be/MjspttHcA4o?si=weDqFY8FS1bBWWW_


Am

3 kommenttia:

 1. Poistan kaikki ennustukset/ profetian joissa ilmoiteaan jokin päivämäärä, sillä ei yksikään ihminen voi tietää päivämääriä tulevasta.

  VastaaPoista
 2. Joona 3:
  4 Ja kuin Jona rupesi siinä käymään yhden päiväkunnan matkan, huusi hän ja sanoi: vielä on neljäkymmentä päivää; niin Niniven pitää hukkuman.
  (Luuk.11:29-52)

  VastaaPoista
 3. Hes.3:
  11 Ja nyt mene pakkosiirtolaisten tykö, kansasi lasten tykö; puhu heille ja sano heille:
  Näin sanoo Herra, Herra-k u u l k o o t h e tai o l k o o t
  k u u l e m a t t a."

  Vastaava muistutus ajallemme:
  Tukholman profetia-1984 > profetian nauhoitteen kohta 28:34
  https://youtu.be/ElQVLuGTooI?t=1702

  Hes.4
  4 Ja sinä pane maata vasemmalle kyljellesi ja aseta sitä painamaan Israelin heimon syntivelka. Yhtä monta päivää, kuin sinä makaat sillä, on sinun kannettava heidän syntivelkaansa.
  5 Ja minä panen sinulle saman luvun päiviä, kuin on heidän syntivelkansa vuosia: kolmesataa yhdeksänkymmentä päivää; niin sinun on kannettava Israelin heimon syntivelkaa.
  6 Ja kun olet saanut ne päättymään, on sinun pantava maata toistamiseen, oikealle kyljellesi, ja kannettava Juudan heimon syntivelkaa neljäkymmentä päivää; päivän kutakin vuotta kohti minä olen sinulle pannut.


  390 + 40 päivää kantaa syntivelkaa, josta 40 jälkimmäistä päivää on sama kuin >>> Joona 3:4


  Huom.
  Profeetta Jesajaa ei juuri kuultu ja tuho tuli...
  >>> https://fi.wikipedia.org/wiki/Jesaja

  >>> "Jesaja (hepr. ‏יְשַׁעְיָהוּ‎) oli juutalainen profeetta. Hän vaikutti Jerusalemissa noin vuosina 740–700 eaa.[1][2] Jesaja palveli Juudaa ja Jerusalemia Juudan kuninkaiden Ussian, Jotamin, Ahasin ja Hiskian päivinä.[3] Kuninkaat Pekah ja Hosea hallitsivat Israelin pohjoista valtakuntaa, joka lakkasi olemasta 740 eaa."

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.