lauantai 23. joulukuuta 2023

KULKU VETTEN HALKI JEESUS VIERELLÄ


Rauhaa toivotan teille ...

Tuossa äsken, aamulla,  kun rukouksen jälkeen suunnittelin ylösnousua tähän päivään, niin sain vielä kuvan, joka oli aika pimeä, niin kuin tämä aamu, näin siinä soutajan, joka souti vanhaa puuvenettä ehkä rantaa kohti. Se lipui minuun, tuon kuvan katsojaan päin ... en nähnyt oliko tuo mies vaiko nainen?

Tämä ajatus tuli tuolla vastaan kun tuota venettä tutkin ja se tuntui niin hyvältä:

"Kun Jumala on rinnallani, ja hänen Henkensä johtaa minua, voin navigoida yksinäisyyden vesillä ja päästä lepoon ja rauhaan, jotka ovat seurausta siitä, että lakkaan yrittämästä inhimillisten toiveitteni tyydyttämistä; ja antaudun Jumalalle kokonaan."

Jes. 43:1-2

«Mutta nyt, näin sanoo Herra, joka loi sinut, Jaakob, joka muovasi sinut, Israel: Älä pelkää, sillä minä olen sinun lunastajasi, minä olen sinut nimeltä kutsunut, sinä olet minun. Jos kuljet vetten halki, minä olen sinun kanssasi, jos virtojen poikki, ne eivät tempaa sinua mukaansa. Jos kuljet tulen läpi, et kärvenny eikä liekki sinua polta.»

Ps. 2:12 Antakaa suuta pojalle, ettei hän vihastuisi ettekä te hukkuisi tiellänne. Sillä hänen vihansa syttyy äkisti. Autuaat ovat kaikki, jotka häneen turvaavat.

Pimeä kuva oli soutuveneessä mies/nainen..pimeään menee

Maailma pimenee ...

Viimeiset veneet:

https://youtu.be/Xp5r6vpQkKo?si=rOhoHO1JPAjzhZzw

Olkaa rohkeat, sillä Herra on kanssamme.

Amen. 🙏✝️

1 kommentti:

  1. Johannes kuudessa kuvataan järven rantaa jonka toiselle puolen he lähtevät veneellä. Tällöin Jeesus on vastaanottamassa heitä ja loppumatkan he etenevät yhdessä ja saapuvat ilmeisesti pelastuksen maahaan.
    Daniel kahdessatoista kuvataan molempia vesistön rantoja, jolloin järvi on muuttunut lopunajan lopun virraksi?
    Pelastavan maan rannalla odottaa arviossani Jeesus ja täällä elävien ihmisten rannalla arvollisen aseman on saanut ihmisen pojan kaltainen?
    Tämä lopunajan lopun ahdistus eli yö eli myrsky eli sota jollaista ei ole ennen ollut ja ei tule olemaan kuvataan Johannes kuudessa mainituksi virraksi eli järven myrskyksi?
    Myös "yksi" elämänpuu kasvaa molemmin puolin virtaa eli kyseessä on vertaus Raamatun puusta joka antaa suojan eläville pelastumassa oleville ja jo kuolleille pelastuville.

    Dan.12:
    5 Ja minä, Daniel, näin, ja katso, siellä seisoi kaksi muuta, toinen virran tällä rannalla, toinen virran tuolla rannalla.



    Ilm. 22:2
    Keskellä sen katua ja virran molemmilla puolilla oli elämän puu, joka kantoi kahdettoista hedelmät, antaen joka kuukausi hedelmänsä, ja puun lehdet ovat kansojen tervehtymiseksi.



    Ilm. 12:15
    Ja käärme syöksi kidastansa vaimon jälkeen vettä niinkuin virran, saattaakseen hänet virran vietäväksi.
    Ilm. 12:16
    Mutta maa auttoi vaimoa: maa avasi suunsa ja nieli virran, jonka lohikäärme oli syössyt kidastansa.


    ********************


    Ilm. 15:2
    Ja minä näin ikäänkuin lasisen meren, tulella sekoitetun, ja niiden, jotka olivat saaneet voiton pedosta ja sen kuvasta ja sen nimen luvusta, seisovan sillä lasisella merellä, ja heillä oli Jumalan kanteleet.

    Ilm. 21:18
    Ja sen muuri oli rakennettu jaspiksesta, ja kaupunki oli puhdasta kultaa, puhtaan lasin kaltaista.

    Ilm. 21:21
    Ja ne kaksitoista porttia olivat kaksitoista helmeä; kukin portti oli yhdestä helmestä; ja kaupungin katu oli puhdasta kultaa, ikäänkuin läpikuultavaa lasia.

    Pelastuvat voivat seistä veden päällä, joka pelastava usko kuvataan vertauksessa kantavana lasina.
    Puhdisteetu kulta kuvataan puhtaaksi lasiksi.

    *************************************

    Ilm. 3:18
    Minä neuvon sinua ostamaan minulta kultaa,
    tulessa puhdistettua, että rikastuisit, ja valkeat vaatteet,
    että niihin pukeutuisit eikä alastomuutesi häpeä näkyisi,
    ja
    silmävoidetta voidellaksesi silmäsi, että näkisit.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.