maanantai 8. toukokuuta 2023

JOKA VOITTAA, SEN ANNAN ISTUA VALTAISTUIMELLANI

 


Ottakaa Vastaan Herran Viestiä, joka vielä saada voidaan! 

 

6.5. Lauantaina: Tänään rukoilessa eteeni ilmestyi kuva jossa oli peukalo. Sitä tänään tutkin .. löytyi muutama sanan paikkakin. 👍

Liittyi voiteluun?

 " Tavatessani Jumalan lapsia olen tottunut aina uteliaana katselemaan, missähän heissä näkyy Jumalan sormen painaelma. Tämä merkki paljastaa, että tuo ihminen on ollut Suuren Valajamme käsissä. Muistan erään papin, josta kirkonisäntä sanoi, että tuo mies antaa aina määräosan palkastaan hiljaisuudessa lähetystyölle. Tai muistan, kuinka erästä kirkkoherraa oli moitittu hänen itsepäisyydestään. Mutta sitten sanoi muuan mummu: «Se meidän kirkkoherra kävi talosta taloon kutsumassa ihmisiä jumalanpalvelukseen, kun seurakuntatalo saatiin valmiiksi.« Sittemmin sain todeta, että olihan hänessä todella Jumalan peukalon jälki."

 Meissä jokaisessa on Jumalan sormen/ peukalon jälki. Ja se näkyy meissä eritavoin, niin kuin Hänellä on meille jokaiselle oma suunnitelma. 🙏✝️

Ei ole yhtään samanlaista jälkeä joten olemme hyvin ainutlaatuisia.

Papin vihkimisessä voideltiin oikean korv. lehti, oik. käden peukalo, ja oik. isovarvas, pitalisen puhdistamisessa oikean käden öljy papilla. 

Jeesus istuu Isän oikealla puolella.  Ristillä oikealla puolella oleva tunnusti Jeesuksen voivan antaa paikan valtakunnassaan.  

Ps.20:7. Nyt minä tiedän, että Herra pelastaa voideltunsa, vastaa hänelle pyhästä taivaastaan, pelastaa hänet oikean kätensä voimateoilla.  

Ilm.1: 17. Hänet nähdessäni minä kaaduin kuin kuollut hänen jalkojensa juureen. Mutta hän pani oikean kätensä päälleni ja sanoi: "Älä pelkää! Minä olen ensimmäinen ja viimeinen. 

Näissä Herra vahvisti (Jaakin).  

Tuossa oli vain muutamia esimerkkejä oikean käden merkityksestä, joita olisi paljon enemmän.


7.5. Sunnuntai:

Ilm.3:21 Joka voittaa, sen minä annan istua kanssani valtaistuimellani, niinkuin minäkin olen voittanut ja istunut Isäni kanssa hänen valtaistuimellensa. 

Tänä aamuna herätessä ja rukouksessa, sain nähdä viininpunaisen vanhan ja arvokkaan " nojatuolin". Sen selkämykselle oli asetettu Kruunu. 👑

Tämä jakamani päivän sana sopii selitykseksi tuolle näylle. 🙏✝️

Nyt on hengellisesti vahvat fipat. Vaikea niitä sanoiksi muuttaa. Eilinen peukalo kuva jonka liitin voiteluun, avautui sekin vahvasti tuohon uskovan veljen, Henryn ilmoittamaan kaste tilaisuuteen, jossa syöpää sairastava nainen halusi kasteen. Olimme mieheni kanssa lähdössä kaupalle kun sain kehoituksen laittaa viestiä että nainen on myös öljyttävä. Ja hyvä niin, sillä ilman tuota, heillä ei olisi ollut varattuna öljyä ja nainen yllätyksenä ilmoitti kasteella että haluaa että hänet myös voidellaan öljyllä, joten tämä todistaa Jumalan olevan tässä mukana. Uskon että tämä viittaa myös noihin kuninkaallisiin kruunajaisiin Englannissa samaisena päivänä.  Se oli täynnä symboliikkaa joka sai minut miltei haukkomaan henkeä. Kun myös " Kuningatar puoliso" kruunattiin, koin sanat: " .. myös maan päällä, niin kuin taivaassa."

Nämä oli maalliset kruunajaiset, mutta pian, ehkä hyvinkin pian, saamme Herran omina kokea nuo  Taivaan valtakunnan Hääjuhlat. Meidän Kruunumme siellä jo odottaa, kullekkin omansa.

Koin harvinaiseksi hetkeksi tuon että molemmat eilen kruunattiin. Ensin Kuningas ja sitten Kuningatar puoliso. Niitä olemme saaneet todistaa harvoin, jos ollenkaan ja se oli kovin symbolista.

Jotkut sanovat että eilen olisi ollut " toinen pääsiäisen hetki", että pääsiäisiä olisi kaksi ja siksi tuo kruunajais tilaisuus olisi vartavasten tehty tähän hetkeen.

Jos näin on niin taivaallisissakin tuo tiedostetaan ja siksi se voisi olla kuin merkkinä meille Herran omille. Nämä on siis minun ajatuksia joita tässä yritän koota.

Maanpäällinen valtias / Taivaan Valtakunnan Valtias.

 Eero veli jakoi tämän joku aika sitten:

"Nyt on menossa aika mielenkiintoinen Herran säätämä juhla, joka jää usein täysin huomiotta, mutta jolla saattaa olla meille "pakanakansoille" merkitystä, nimittäin Toinen Pääsiäinen. Se ei ole mikään mysteerijuhla, eikä juutalainen perinnejuhla, vaan tosiaan Herran itsensä säätämä, toinen mahdollisuus viettää Pääsiäistä kaikkine siihen kuuluvine säädöksineen, jos on ollut estynyt viettämään sitä oikealla ajankohdallaan. Tämä varmaankin kertoo Pääsiäisen todella tärkeästä merkityksestä, sillä muiden juhlien kohdalla tällaisia mahdollisuuksia ei ole annettu:


9. Ja Herra puhui Moosekselle sanoen:

10. "Puhu israelilaisille näin: Jos joku teistä tai teidän jälkeläisistänne on saastunut kuolleesta tai on kaukana matkalla, viettäköön kuitenkin pääsiäistä Herran kunniaksi;

11. viettäkööt sitä toisen kuukauden neljäntenätoista päivänä, iltahämärässä. Happamattoman leivän ja katkerain yrttien kanssa he syökööt pääsiäislampaan.

4. Moos. 9

Vaikka Jeesukseen uskovat ovatkin "oksastettuja" tosi-Israeliin, niin on hyvä kysymys, että olemmeko me noita, jotka ovat "kaukana matkalla" eli emme voi viettää Pääsiäistä Israelissa? Jeesushan piti joka tapauksessa Pääsiäisen meidän puolestamme, mutta näkyykö tämä juhla jotenkin esimerkiksi diasporassa eli muualla asuvien juutalaisten elämässä tai onko sillä jokin syvempi merkitys Kristuksen Ruumiille, niin olisi kyllä mielenkiintoista tietää.

Tuohon sopii tuo peukalo voitelu:

Papin vihkimisessä voideltiin oikean korv. lehti, oik. käden peukalo, ja oik. isovarvas, pitalisen puhdistamisessa oikean käden öljy papilla.

Tänään, 8.5. Kiitos Jeesus ! Kiitos Jumala!

Tänään rukousta lopettaessa, osoitin kiitosta ja rakkautta sanoen sinulle: "Kiitos Jumala Rakkaudestasi minua ja meitä kohtaan .."

Siinä samassa eteeni tuli kuva naisen kaulasta jossa oli hyvin kaunis, monikerroksinen kaulakääty. Iloitsin ja kiitin tuosta näystä. Muistin heti että tuosta on myös Sananpaikka, osoitukseksi sen olevan Isältä, Jumalata:

KR 1933/-38

Sananl. 1:9 sillä ne ovat ihana seppele sinun päähäsi ja käädyt sinun kaulaasi. 

Rinnakkaisviitteet (KR 1933/-38)

Sananl. 4:9 se panee päähäsi ihanan seppeleen ja lahjoittaa sinulle kauniin kruunun." 

Sananl. 25:12 Kultainen korvarengas ja hienokultainen kaulakoru ovat viisas neuvoja ynnä kuuleva korva. 

Biblia (1776)

Tiedättekö, äsken tuossa kun olen yrittänyt tehdä yhteenvetoa noista viime päivien näky kuvista, mietin myös Putinia ja sitä kuinka hän on jo vuosia rukoillut sodan jumalaa, mutta minun sydämelle vastineeksi nousi sitä miettiessä Jeesuksen Vuorisaarana: Autuaita on ne ....

Se on se mikä meidän sydämen asenne tulisi olla.

Matteus 5:3-12

Matteus 5:3-12 FB38

"Autuaita ovat hengellisesti köyhät, sillä heidän on taivasten valtakunta. Autuaita ovat murheelliset, sillä he saavat lohdutuksen. Autuaita ovat hiljaiset, sillä he saavat maan periä. Autuaita ovat ne, jotka isoavat ja janoavat vanhurskautta, sillä heidät ravitaan. Autuaita ovat laupiaat, sillä he saavat laupeuden. Autuaita ovat puhdassydämiset, sillä he saavat nähdä Jumalan. Autuaita ovat rauhantekijät, sillä heidät pitää Jumalan lapsiksi kutsuttaman. Autuaita ovat ne, joita vanhurskauden tähden vainotaan, sillä heidän on taivasten valtakunta. Autuaita olette te, kun ihmiset minun tähteni teitä solvaavat ja vainoavat ja valhetellen puhuvat teistä kaikkinaista pahaa. Iloitkaa ja riemuitkaa, sillä teidän palkkanne on suuri taivaissa. Sillä samoin he vainosivat profeettoja, jotka olivat ennen teitä.

Anna Lamppuuni Öljyähttps://www.youtube.com/watch?v=otL-epNyTjU

Halleluja Hän Saapuu:  https://www.youtube.com/watch?v=DTO5vFJEjVo

 

Jumala on antanut nämä viime päivät niin paljon vahvaa, hengellistä symboliikkaa, että uskon että Hän on tulossa pian! HYVIN PIAN!

Päivittäkää asiat Hänen kanssaan että pukunne olisi puhdas kun Hän saapuu

Amen ❤‍🔥👑✝️

 


3 kommenttia:

 1. Aamen! Olkaa valmiina Jeesuksen omat! 💖💎👑

  VastaaPoista

 2. 3. Moos. 14
  (Peukalo voisi liittyä katuvan eksyneen eli pitaalitautisen puhdistumiseen kun uhria ei enää kanneta ja on vikauhrin aika, jolloin ollaan lopunajan lopunjaksolla loppusodassa ilmestyskirjan 2-pedoa vastaan ja sodassa totuuteen katumuksessa kääntyvä kykenee voittamaan osaltaan pedon saaden armahduksen, mutta ylipappi joutuu tekemään vikauhrin puhdistuksen?)
  (Kun uhria kannettiin, pelastuksen saavuttava puhdistui Jeesuksen uhrilla.)


  Ilm. 7:3
  ja sanoi: "Älkää vahingoittako maata älkääkä merta, älkää myös puita, ennenkuin me olemme p a i n a n e e t sinetin Jumalamme palvelijain otsaan".
  (Pelastuksen sinetti painetaan vertauksellisesti sinettisormuksella otsaan?)
  (Ilm. 9:4, Ilm. 14:1, Hes. 9:6)


  (Ilmestyskirjan pedon-1 merkki Ilm. 20:4)
  (Ilmestyskirjan pedon-2 merkki > Ilm. 13:16)


  Jes. 42:1
  Katso, minun p a l v e l i j a n i, jota minä tuen, minun valittuni, johon minun sieluni mielistyi.
  Minä olen pannut Henkeni häneen, hän levittää kansakuntiin oikeuden.
  (Palvelija muistuttaa Jeesuksen tulemuksen lähestyvän lopunajan lopun jaksolla)

  Matt. 24:31
  Ja hän lähettää enkelinsä suuren pasunan pauhatessa, ja he kokoavat hänen v a l i t t u n s a neljältä ilmalta, taivasten ääristä hamaan toisiin ääriin.
  (Pelastuvien jälkijoukko 144000 kootaan eli Siionin tytär)

  Ilm. 2:10
  Älä pelkää sitä, mitä tulet kärsimään. Katso, perkele on heittävä muutamia teistä vankeuteen, että teidät pantaisiin koetukselle, ja teidän on oltava ahdistuksessa kymmenen päivää.
  Ole uskollinen kuolemaan asti, niin minä annan sinulle e l ä m ä n k r u u n u n.
  (Lopunajan lopussa elävillä pelastuvilla on pelastuksen sinetti ja siten elämän kruunu, joka tulee pitää kuolemaan asti eli pysytellä lopunajan ahdistuksessa totuudessa loppuun asti.)

  Ilm. 3:11
  Minä tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi.
  (Herra tulee tuomiopäivänä tuomion jälkeen, jolloin tuomion välttävät vain pelastuneet, jotka ovat arvollisia pitämään elämän kruununsa. Mutta vaikka tuomion jälkeen Jumala saakin synneistä levon niin syntiin lankeava voi kruununsa edelleen menettää ja kohtaa silloin toisen kuoleman heti kuollessaan.)

  VastaaPoista
 3. Jes.32:
  15 Näin on hamaan siihen asti,
  kunnes
  meidän päällemme vuodatetaan Henki korkeudesta.
  (Jes. 42:1)
  Silloin erämaa muuttuu puutarhaksi,
  16 ja puutarha on metsän veroinen. Ja erämaassa asuu oikeus, ja puutarhassa majailee vanhurskaus.
  (Matt. 12:18, Sak. 9:9)
  17 Silloin vanhurskauden hedelmä on rauha, vanhurskauden vaikutus lepo ja turvallisuus iankaikkisesti.
  (1. Joh. 3:7, Ilm. 22:11)
  18 Ja minun kansani asuu rauhan majoissa, turvallisissa asunnoissa, huolettomissa lepopaikoissa.
  (Ilm. 21:3)
  19 Mutta raesade tulee, metsä kaatuu, ja kaupunki alennetaan alhaiseksi.
  (Jes. 28:17)
  20 Onnelliset te, jotka kylvätte kaikkien vetten vierille ja laskette härän ja aasin jalat valtoimina kulkemaan!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.