torstai 11. toukokuuta 2023

VALKOINEN KIVI JA UUSI NIMI Ilm.2:17. Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo. Sille, joka voittaa, minä annan salattua mannaa ja annan hänelle valkoisen kiven ja siihen kiveen kirjoitetun uuden nimen, jota ei tiedä kukaan muu kuin sen saaja.'

 

Rukous hetkellä aamulla en tänään saanut  mitään. Mutta aamuyöllä kun heräsin hetkeksi sain nähdä kauniin kuvan jossa oli kauniita valkoisia kukkia ja niiden ylle tuli hyvin kaunis sormuskivi, kauniissa kivikehyksessään. Iloitsin tuosta kauniista näystä. 🙏🤍💎

Se kivi oli helmiäisen valkoinen ... ja valkoiset kukat kuin jouluruusussa. Nuo kukat oli kuin petinä tuolle kauniille kivelle. 

Löysin 2 todella hyvää linkkiä tuohon kiveen sopivaksi ja selitykseksi, lue linkistä:

 https://www.kangasalanhelluntaiseurakunta.fi/koti/blogit/260-mita-tarkoitti-valkoinen-kivi

 https://aktiivikristinusko.fi/kolmas-fantastinen-lupaus-salattu-manna-valkoinen-kivi-ja-uusi-nimi

 

Valkoisiin kiviin https://youtu.be/Fq1ElFK3FFQ

Minulla on ollut jo jonkin aikaa tunne että nämä tekstini alkavat vähetä ja pian on käsissä aika kun Jeesus Kristus tulee hakemaan omansa.

Amen. 🌼🌼🌼💖👑💖

 

4 kommenttia:

 1. 5. Moos. 8:
  3 Hän nöyryytti sinua ja antoi sinun nähdä nälkää,
  ja hän antoi sinulle m a n n a a syödä,
  jota et e n n e n t u n t e n u t
  (salattua mannaa, jonka on arvollinen syömään)
  ja jota eivät isäsikään tunteneet,
  (eivät tulleet tuntemaan koska eivät olleet arvollisia)
  opettaaksensa sinut ymmärtämään, että ihminen ei elä ainoastaan leivästä,
  vaan että hän elää jokaisesta sanasta,
  (Aam. 8:11)
  joka Herran suusta lähtee.
  (Joh. 14:21, Mal. 2:7, Jes. 59:21)

  VastaaPoista
 2. Arviossani kun tuonela jo suljettiin elokuussa 2020 oli silloin elämän ylösnousemus ja kuoleman ylösnousemus.
  Tällöin jo tulijärvikin avattiin.
  Tuolloin ylösnousi pääjoukko eli alttarin alta herätetyt pelastuneet ja tuonelasta hyvällä sanomalla armahdetut.
  Valitettavasti tuonelassa oleelle joukolle joka oli tavoittanut totuuden eläessään mutta siitä luopunut ei ole hyvää sanomaa tarjolla ja heidät heitettiin jo avattuun tulijärveen. Tulijärvi muuttuu tulimereksi pian koittavana tuomiopäivänä ja pysyy tulimerenä ikuisesti.


  Valkoinen kivi edustaa sinettikiveä, jonka arviossani saa 144000 jälkijoukko, joka on nyt kerätty elokuun 2020 jälkeen - 13.4.2023 välisellä ajanjaksolla.
  (He ovat Raamatun valittuja, joita muistutetaan pysymään totuudessa koetuksen eli ahdistuksen ajan, joka kestää tuomiopäivään asti.)
  Lopunajan lopunjaksolla nämä 144000 pelastuva saavat valkoisen kiven sinettisormuksensa tuomiopäivän tuomion jälkeen tai heti kuollessaan jos kuolevat pelastuvan asemassa ennen tuomiopäivää.
  Arvioni mukaan 144000 jälkijoukko on kerätty Jeesuksen kuoleman jälkeen maailman ruhtinaan aikajaksolla (lopunajassa) eli he ovat suoriutuneet Jeesuksen antamassa uudessa käskyssä jolla pelastuu maailman ruhtinaan aikajaksolla.
  Nyt arvioni mukaan on siirrytty lopunajan jakson lopun jaksolle jolla avataan mm. sinetit 1-7.
  Kun sinetit 1-5 on avattu siirrytään lopunajan lopun jaksolla ahdistuksen aikaan, jollaista ei ole ennen ollut eikä tule olemaan.
  Arviossani tämä 144000 joukko on nyt kerätty ja heidät on merkitty pelastavalla sinetillä.

  Ilm. 7:
  4 Ja minä kuulin s i n e t i l l ä merkittyjen luvun, sata neljäkymmentä neljä tuhatta merkittyä kaikista Israelin lasten sukukunnista:
  9 Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli s u u r i j o u k k o, jota ei kukaan voinut lukea, kaikista kansanheimoista ja sukukunnista ja kansoista ja kielistä, ja ne seisoivat valtaistuimen edessä ja Karitsan edessä puettuina pitkiin valkeihin vaatteisiin, ja heillä oli palmut käsissään,
  Ilm. 7:14
  Ja minä sanoin hänelle: "Herrani, sinä tiedät sen". Ja hän sanoi minulle: "Nämä ovat ne, jotka siitä s u u r e s t a a h d i s t u k s e s t a tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä.
  Jotta saa elämän kruunun tulee tavoittaa pelastuksen alku ja pysytellä pelastuvana kuolemaan asti, totuutta edelleen lähentyen.
  (Jeesuksen esimerkkiä noudattaen jossa avattiin pelastustie läpi kuoleman, jotta välttää toisen kuoleman sen siis voittaen)

  Ilm. 2:
  10 Älä pelkää sitä, mitä tulet kärsimään. Katso, perkele on heittävä muutamia teistä vankeuteen, että teidät pantaisiin koetukselle, ja teidän on oltava ahdistuksessa kymmenen päivää. Ole uskollinen k u o l e m a a n a s t i, niin minä a n n a n s i n u l l e e l ä m ä n k r u u n u n.
  17
  Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo. Sille, joka voittaa, minä annan s a l a t t u a m a n n a a ja annan hänelle v a l k o i s e n k i v e n ja siihen kiveen kirjoitetun uuden nimen, jota ei tiedä kukaan muu kuin sen saaja.'


  Valittu, joka muistuttaa Ihmisen Pojan tulemuksen päivästä ennen tuomiota saa sinettisormuksensa kun tuomio on laitettu käytäntöön.

  Hagg.2:
  22 Ja minä kukistan kuningaskuntien valtaistuimet, hävitän pakanain kuningaskuntien väkevyyden ja kukistan vaunut ajajineen; ja hevoset ja niiden ratsastajat kaatuvat, mies toisensa miekkaan.
  23 S i n ä p ä i v ä n ä,
  sanoo Herra Sebaot, minä otan sinut, p a l v e l i j a n i Serubbaabel, Sealtielin poika, sanoo Herra, ja panen sinut ikäänkuin sinettisormukseksi. Sillä sinut minä olen v a l i n n u t, sanoo Herra Sebaot."

  VastaaPoista
 3. Ilm. 14:
  1 Ja minä näin, ja katso, Karitsa seisoi Siionin vuorella, ja hänen kanssaan sata neljäkymmentä neljä tuhatta, joiden otsaan oli kirjoitettu hänen nimensä ja hänen Isänsä nimi.

  Ilm. 14:
  3 Ja he veisasivat uutta virttä valtaistuimen edessä ja neljän olennon ja vanhinten edessä; eikä kukaan voinut oppia sitä virttä, paitsi ne sata neljäkymmentä neljä tuhatta, jotka ovat ostetut maasta.


  Kun Raamatun 7-vuoden loppusota päättyy tuomiopäivään arviossani 1.5.2029 saapuu Ihmisen Poika Herran päivänä.
  Tällöin Herra tarkistaa ennen tuomion käytäntöönpanoa löytääkö uskoa maanpäältä eli onko kukaan eksynyt kääntynyt katumuksessa totuuteen saadakseen tuomiolleen armahduksen.
  Tämä eksyneille varattu kääntymysaika alkoi arviossani 13.4.2023 ja päättyy 1.5.2029.
  (13.4.2023-1.5.2029 aika on aikaa, jolloin uhria ei kanneta eli silloin ei voisi enään pelastautua Jeesus uhrin kautta koska 144000 valittujen lukukin on jo täyttynyt.)


  Luuk. 18:8
  Minä sanon teille: hän toimittaa heille oikeuden pian. Kuitenkin, kun Ihmisen Poika tulee, l ö y t ä n e e k ö hän uskoa maan päältä?"

  *********************

  144000 joukolla tarkoitetaan ilmestyskrja-7 mainittuja 12 sukukuntaa joissa on 12000 hlö sukukunnassa, eli 12 x 12000 = 144000
  Uuden Jerusalemin laskeutuminen on ilmoitettu kaupunkina jolla on leveys ja korkeus ja syvyys eli kuution muoto.
  Kuutiossa on 12 sivua eli jokainen sukukunta merkitsee yhtä kuution sivua.
  12 kuution sivua x 12000 hlö = 144000
  Kuutio koostuu siten "yksiköstä" joita on 12000 x 12000 x 12000 = 1728000000000 kpl
  Tällöin 1728000000000 / 144000 = 12000000
  Tämä 120000000 = enkelin mitta, tuhatkertainen (eli 12000 ihmismittana.)

  Ilm. 21:17
  Ja hän mittasi sen muurin: se oli sata neljäkymmentä neljä kyynärää, i h m i s m i t a n mukaan, joka on e n k e l i n mitta.  (Uuden Jerusalemin kuution mittaan on piiloitettu myös kyynärmitta ja sen saa selville laskemalla kuution avaruuslävistäjän.)


  VastaaPoista
 4. Kuutiossa on siis 12 särmää (ei siis 12 sivua)
  eli jokainen särmä kuvaa 12 sukukunnan muuria. (suojamuuri)

  Kuution rakennetta suojaa 12 sukukunnan suojamuuri eli Uusi Jerusalem on suojattu sukukuntia yhdistävällä totuuden suojalla, josta valhe ei uudessa ajassa pääse läpi ja synti tule uudelleen saastuttamaan Uutta Jerusalemia, koska synti tuomitaan jatkossa heti ja sieluja ei kerätä tuonelaan koska tuonela on suljettu ja siten jatkossa uudessa ajassa tuomion jälkeen kerätään vain yhtä laumaa eli pelastuvien laumaa...?

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.