maanantai 29. toukokuuta 2023

MINÄ ISTUN PYHÄLLÄ VUORELLANI

 


 

💖👑💖

Kuulkaa Herran Sanomaa, silmin ja korvin tarkatkaa ...

https://www.koivuniemi.com/raamattu/?ka ... es+28%3A14

Tuon tämän Sanan paikan sillä se liittyy tämän aamun sanomaan.
Näin Suomen kartalta Lapin käsivarren joka oli vahvasti ympäröity ja sitten näin siellä korkealla maastossa Jeesuksen istumassa valtaistuimella ja sain sanat:" Minä istun Pyhällä Vuorellani".
Sopi hyvin tuohon aamun avauksen lauluun. Sen tuon aina sen mukaan mitä seuraavaksi tarjoaa..

https://youtu.be/lyZBuBTJpms

Kiitos Jeesus Kristus, Kiitos Jumala että turvaat meitä kädelläsi, vuoreltasi meitä ja kansaamme johdat.
Amen.
 🙏❤‍🔥👑✝️

Jeesuksen siinä istuessa näin Hänen ympärillä tuota Lapin kasvustoa, matalia puun näreitä.. ne oli jotain matalia havupuita. Ehkä ne kuvasti niiden nöyrää ja kuuliaista kasvua Herrassa.

https://youtu.be/cn4WXbi0Ijo

Amen.
Hep.4:16. Käykäämme sentähden uskalluksella armon istuimen eteen, että saisimme laupeuden ja löytäisimme armon, avuksemme oikeaan aikaan.

4 kommenttia:

 1. Aamen. Kiitos näystäsi.

  VastaaPoista
 2. Suomi-neidon kämmenestä löytyy ainakin yhtä paljon yli kilometrin korkuisia tuntureita ja vaaroja kuin kädessä on sormia. Halti, Saana ja muut. Alue on kuin Pohjolan Hermon: kolmen valtakunnan risteyksessä. Hermon sijaitsee Israelin, Syyrian ja Libanonin alueella. "Näin kävi toteen profeetta Jesajan sana: – Herra, kuka uskoi meidän sanomamme? Kenelle ilmaistiin Herran käsivarren voima?" Joh. 12:38 -matias-

  VastaaPoista
 3. Kiitos Matias kommentistasi, se oli avaava. 💖👑💖

  VastaaPoista
 4. Tukholman profetia-1984 reitti kulkeen etelästä kohden käsivartta ja reitti muodostaa samalla kartalle kirjaimen -lamed tai kirjaimen -ris.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Lamed
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Re%C5%A1

  Tämä näkysi vuori ollee Raamatussa kuvattu Siionin vuori eli vertauksellinen Siionin tyttären vuori, jolle tulee pelastuvien jälkijoukon 144000 vertauksellsesti paeta?
  (paeta vuorille)
  (Matt.24:16, Mark.13:14)


  Jes. 40:9
  Nouse korkealle vuorelle, Siion, sinä ilosanoman tuoja; korota voimakkaasti äänesi, Jerusalem, sinä ilosanoman tuoja. Korota, älä pelkää, sano Juudan kaupungeille: "Katso, teidän Jumalanne!"


  Itse vuori kuvaa tilannetta jossa Jumala palaa ihmisten keskelle asumaan kun tuomion jälkeen Jumala saa levon ihmisten synneistä.
  Tällöin Jumala ensin ilmoittaa itsensä valitulleen johon mielistyy ja sen jälkeen Jumala kääntyy Siionin tyttären puoleen (144000 joukko) ja sen jälkeen annetaan tuomio ja Jumalan kunnia saatetaan uuteen temppeliin - idän suunnasta.

  Sak. 8:3
  Näin sanoo Herra: Minä käännyn jälleen Siionin puoleen ja tulen asumaan Jerusalemin keskelle, ja Jerusalemia kutsutaan Uskolliseksi Kaupungiksi ja Herran Sebaotin vuorta Pyhäksi Vuoreksi.


  Aiemmin olen selvittänyt Tukholman profetia-1984 sanomaa ja reittiä ja mm. profetiassa mainitun leirin paikkaa jotka ilmoitetaan Suomen kartalla Raamatun lopunajan sanomaa vastaavasti.
  Tälle kartalle olen sijoittanut myös Jumalan Raamatun ilmoittaman reitin eli arviossani pohjoisesta kohden etelää kunnes etelän äätepisteestä Jumalan kunnian reitti kääntyy itään ja saapuu siten temppelille idästä.


  Nyt näkysi ilmaisee Siionin Kuninkaan eli Ihmisen Pojan saapumista eli vuori korotetaan ja vuori tarkoittaa karitsaa eli Ihmisen poikaa.
  Ilm. 14:1
  Ja minä näin, ja katso, Karitsa seisoi Siionin vuorella, ja hänen kanssaan sata neljäkymmentä neljä tuhatta, joiden otsaan oli kirjoitettu hänen nimensä ja hänen Isänsä nimi.

  Tämä näkysi vuori ollee kartallamme korkein kohta eli Haltia tunturi, joka menee Norjankin puolelle ja siellä vielä korkeammalle kuin Suomen alueella
  tai sitten kartallamme oleva korkein oma ja korkein tunturimme joka on Ridnitsohkka.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_Suomen_korkeimmista_kohdista


  Näkysi sanoma ollee nyt se, että 144000 joukon tulee pysytellä vertauksellisella pelastavalla vuorellaan karitsan kanssa, ettei valittuja eksytetä kun yö syvenee ja kylmyys valtaa sydämet.

  Huomiotavaa on myös se, että muistutus Raamatun sanomasta esitetään näin Suomen kartalla, jolloin Jumala on löytänyt (mielistynyt Jes. 42:1, Matt. 12:18, Luuk. 3:22) ja valitun palvelijansa Suomesta eli hän on ihmisen pojan kaltainen (karitsan kaltainen) ja tullut siten valituksi tehtäväänsä?
  (Dan. 7:13) (Joh. 16:14-15)

  VastaaPoista