keskiviikko 26. huhtikuuta 2023

MINÄ JOHDATAN TEITÄ KUN KULJETTE RUKOILLEN

 


Tänäänkin saame käydä Herran johdatuksessa ...

 Aamulla kun lopetin rukouksen niin kuin joka aamu juuri kun olen nousemassa ylös, sanoin; Jeesus johdata ja ohjaa tänäänkin minua ja meitä, tee tästä erityinen päivä ... samassa eteeni tuli kuva jossa pienet lapset polvisukissa ja kengissä marssivat tien täydeltä samaan suuntaan. Se sai hymyn sydämeen. Jeesus halusi näin näyttää että Jumalan lapsina olemme Hänen johdatuksessa joka hetki ja meitä johdatettavia on paljon .. 

Kiitos siitä rakas Jeesus, Kiitos rakas Isä Jumala. Halusin tämän teille jakaa sillä tämä oli niin rakkautta ja lohdutusta täynnä, minulle ja meille kaikille.

 💖🚶‍♀️🚶🏻‍♂️🚶‍♀️🚶🏻‍♂️🚶‍♀️🚶🏻‍♂️🚶‍♀️🚶🏻‍♂️🚶‍♀️💖🙏👑✝️

Ottakaa vastaan.

 Kuljeta ja johda: https://youtu.be/Gj7v2Wjf2F4

Minä johdatan teitä, kun te kuljette rukoillen” (Jer 31:9). Jumalan johdatus toimii parhaiten kun ihminen sitä pyytää ja haluaa. Jos ihminen ei halua, Jumala antaa ihmiselle tietyn vapauden kulkea niin kuin haluaa. Jumala ei väkisin sotkeudu ihmisten elämään.

 Jumalan johdatus on salattu, mutta se on varma. Jaakobin ei tarvinnut etsiä joka tienhaarassa ja keitaalla Jumalan tunnettavissa olevaa johdatusta eikä hänen tarvinnut yrittää laittaa itseään yläkerran kauko-ohjaukseen. Kunhan suunnisti ja käveli, kesti helteet ja kylmät ja luotti Jumalaan. Ja vaikka Jumalan johdatus on salattu, se on varma: Herra on luvannut pitää huolen omistaan ja hän pitää sanansa. Jumala, joka antoi sinulle Kristuksen, ei sinua unohda. Kun Jumalan salattu johdatus kerran paljastuu – usein jo tämän elämän aikana ja viimeistään iankaikkisuudessa – kiitollisuus tuo kyyneleet raavaankin miehen silmiin.

 Psalmi 23:

23:1 Daavidin virsi. Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu.

23:2 Viheriäisille niityille hän vie minut lepäämään; virvoittavien vetten tykö hän minut johdattaa.

23:3 Hän virvoittaa minun sieluni. Hän ohjaa minut oikealle tielle nimensä tähden.

23:4 Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en minä pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani; sinun vitsasi ja sauvasi minua lohduttavat.

23:5 Sinä valmistat minulle pöydän minun vihollisteni silmien eteen. Sinä voitelet minun pääni öljyllä; minun maljani on ylitsevuotavainen.

23:6 Sula hyvyys ja laupeus seuraavat minua kaiken elinaikani; ja minä saan asua Herran huoneessa päivieni loppuun asti.

Amen. 🙇‍♀️💖👑💖


4 kommenttia:

 1. Mooses avasi pelastavan reitin läpi meren
  ja
  Herran päivänä eli Ihmisen Pojan tulemuksen päivänä avataan reitti läpi kallion, josta viimeiset pelastuvat onjataan turvaan ennen tuomion käytäntöönpanoa?

  Näkysi pienet lapset kuvaavat lapsen asemassa turvaan pakenevia?
  (Hes. 34:10)


  Sak.14:

  4 Hänen jalkansa seisovat sinä päivänä Öljymäellä, joka on Jerusalemin edustalla itää kohti.
  Ja Öljymäki halkeaa kahtia idästä länteen hyvin suureksi laaksoksi:
  toinen puoli mäkeä siirtyy pohjoiseen ja toinen puoli etelään päin.

  5 Ja te (Ilm. 17:14)
  pakenette minun mäkieni väliseen laaksoon, sillä mäkien välinen laakso on ulottuva Asaliin asti.
  Te pakenette,
  niin
  kuin pakenitte maanjäristystä Ussian, Juudan kuninkaan, päivinä.
  Ja Herra, minun Jumalani, tulee; (Matt. 24:27, Hes. 21:15)
  kaikki pyhät sinun kanssasi.

  (3. Mooseksen kirja 26)

  Sakarja 11
  Hes. 37:19

  Hes. 34:15
  Miika 5:1

  VastaaPoista
 2. Jer.3:
  18 N i i n ä päivinä on Juudan heimo kulkeva Israelin heimon kanssa,
  (Hes. 37:15-28)
  ja
  he t u l e v a t y h d e s s ä pohjoisesta maasta siihen maahan, jonka minä annoin teidän isillenne perinnöksi.
  19 Minä ajattelin:
  Kuinka asetankaan sinut l a s t e n joukkoon ja annan sinulle suloisen maan, ihanan perintöosan, ihanimman kansojen maista! Ja ajattelin:
  Sinä olet kutsuva minua i s ä k s i etkä ole koskaan kääntyvä minusta pois.
  (Matt. 13:52, Matt. 20:1)

  VastaaPoista
 3. Aamen sisko! Sain eilen todistaa tästä Herran läsnäolosta mistä puhut. Oli jotenkin niin ihmeellinen rauha koko päivän ja ihmiset oli kuin marionette nukkeja Herran käsissä. En osaa edes selittää järkevästi. Kiitos Jeesus. Emme me tarvitse näkyvää Jumalaa, kun Hänen työnsä elämässämme on jatkuvasti näkyvää. Kulkekaamme rukoillen, Aamen🙏

  VastaaPoista
 4. Dan.11:
  31 Hänen lähettämänsä sotajoukot nousevat ja häväisevät pyhäkön linnoituksineen, poistavat j o k a p ä i v ä i s e n u h r i n ja asettavat sinne hävityksen kauhistuksen.
  (Uhri lakkasi arvossani huhtikuussa 2023)
  (Raamatun 7-vuoden loppusota ja vihan aika alkoi 1.5.2022)

  32 Ja liitonrikkojat hän viettelee luopumukseen houkutuksillaan, mutta niitten joukko, jotka tuntevat Jumalansa, pysyy lujana
  ja t e k e e t e h t ä v ä n s ä.
  (Jumala valvoo että sanansa toteutuu)

  33 Ja taidolliset kansan seassa opettavat monta, mutta heitä sorretaan miekalla, tulella, vankeudella ja ryöstöllä, jonkun aikaa.
  (Jonkun aikaa > 7-vuoden loppusota, joka lyhennetään valittujen tähden, joka lyhennys tarkoittaa uuden temppelin rakentamisen alkamista?)

  34 Ja keskellä sortoa heille suodaan pieni menestys, ja monet liittyvät heihin teeskennellen.
  (Uuden temppelin rakentaminen alkaa arviossani 1.5.2026 kestää kolme vuotta)

  35 Ja t a i d o l l i s i s t a jotkut kompastuvat, että heidän joukkonsa koeteltaisiin, seulottaisiin ja puhdistettaisiin lopun ajaksi, sillä vielä kestää, ennenkuin määräaika on.
  (Matt. 24:24)

  36 Ja kuningas tekee, mitä hän tahtoo, ja korottaa itsensä ja uhittelee jokaista jumalaa, itse jumalien Jumalaa vastaan hän puhuu kauheita. Ja hän menestyy, kunnes v i h a n a i k a on lopussa; sillä mikä on säädetty, se tapahtuu.
  (Vihan aika > Raamatun 7-vuoden loppusota joka päättyy tuomiopäivän tuomioon)

  VastaaPoista