sunnuntai 23. huhtikuuta 2023

MINÄ OLEN TIE, TOTUUS JA ELÄMÄ

 


 Rauhaa teille rakkaat ...

Tänään, herätessä näin kuvan, liikkuvan kuvan, jossa henkilö auto kulki todella lumisella tiellä ja auton takaluukku oli auki. Sen perässä näytti tulevan joku pakettiauto. Lumi vain pöllysi kun tuo pikku auto yritti aurata itseään tuon lumen läpi.

En tiedä liekö tällä mitään merkitystä mutta tämän näin ja siitä nousi mieleen että jollain on paljon vaikeuksia ja yrittää puskea eteenpäin omissa voimissaan. Tuo pakettiauto perässä oli isompi ja voimakkaampi ja kuvastasi mielestäni Kristusta. Hänen kuuluisi olla elämässämme se edellä kulkija ja Hänen voimassaan ja tahdossa meidän tulisi kulkea. Tuossa kuvassa se järjestys oli juuri väärinpäin ja siksi se eteneminen oli hyvin epätoivoista.

 Olemme hyvin jääräpäisiä luottaaksemme Jeesuksen apuun! Huutaaksemme Häntä turvaksemme hädän päivänä. Jos koet että sinun elämä on tällä hetkellä kuin tuolla pikku autolla, niin nöyrry Jumalan eteen ja ota Jeesus Kristus elämääsi. Anna Hänen olla se joka johdattaa. Nuo kulkuneuvot näyssäni olivat hengellisiä kulkuneuvoja. Näin Jumala meille viestittää monasti vertauskuvallisesti.

 Tiedän että tässä ajassa on paljon niitä jotka yrittävät omissa voimissaan aurata itseään eteenpäin ja se on kylmää kyytiä. Siinä ei ole Rakkauden häivää, mutta Jumala on Rakkaus ja voit ottaa tuon Rakkauden vastaan. Tämä on tärkeä näky ja viesti Herralta meille ja sinulle joka tämän luet ja otat vastaan ja ehkä niitä viimeisiä hetkiä tarttua tähän mahdollisuuteen. Uskon vahvasti, että Jeesus Kristus tulee pian, siis HYVIN PIAN! Silloin on tuo mahdollisuus käytetty, sillä siinä hetkessä Herra hakee pois omansa ja tämä on totuus. Me jotka Häntä seuraamme, Hänen ominaan, tiedämme Raamattua lukeneina, että sen Todet Sanat ovat toteumassa kovaa vauhtia. Raatatun ennustukset ovat käymässä toteen viimeistä piirtoaan myöten. Älä siis enää aikaile.

Rakas Jumala opeta meidät asettamaan Jeesus Kristus meidän  edellä kulkijaksi kaikessa. Jeesus sanoi: " Minä olen tie, totuus ja elämä."

Käänny Jumalan puoleen rukoillen. Viime kädessä rukouksen sanamuoto tai sen lausuminen ei ole ratkaisevaa vaan aito sydämen suostumus Jumalan edessä. Silloin Jumala voi synnyttää pelastavan uskon sydämeesi Pyhän Hengen ja Sanan voimalla.

 

Uskonrukous

Voit rukoilla näillä sanoilla. Paina pääsi Jumalan edessä ja sano hänelle sydämestäsi ja mielestäsi:

Pyhä Jumala, rakas Taivaallinen Isä.

Pyydän, että sinun tahtosi tapahtuu elämässäni.
Annan itseni kokonaan sinun käsiisi. Ota minut ja elämäni sinun haltuusi.

Tunnustan, että olen elänyt itsekkäästi ja tehnyt monin tavoin syntiä.
Anna minulle anteeksi. Kiitos, että olet sovittanut ja armahtanut minut Jeesuksen ristinkuolemassa. Tule Jeesus minulle Vapahtajaksi ja Herraksi.

Ole aina kanssani, johdata ja varjele minua.
Ota käyttöösi ja anna elämälleni syvä tarkoitus.

Auta vaikeina aikoina ja pidä minusta huolta.
Vie minut taivaan kotiin.

Jeesuksen Kristuksen nimessä,
aamen.

 

 Vahvistus

Sinä saat olla armahdettu Jumalan lapsi ja uskoa kaikki syntisi anteeksi
Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen!

Amen.

 

Kiitos Jeesus että saan Sinut elämääni. Saat johdattaa ja ohjata minua kaikessa tekemisessäni. Saan olla lammas ja taimi Sinun tarhassa ( psalmi 23) ja Sinä suojelet minua kaikelta pahalta. Pimeys yrittää pyörittää minua mutta Sinä olet minun apuni ja suojani  (psalmi 91).

 

Johannes 14:6 Jeesus vastasi: ”Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan tule Isän luo muuten kuin minun kauttani.

Tie, Totuus ja Elämä:  https://youtu.be/aLC9EcA_xeg

Päättänyt olen seurata Herraa:  https://youtu.be/7qBd9wTuAWg

Ota Raamattu joka päiväkseen käyttöön se on paras ohjekirja joka päiväisessä elämässä. Se on Jumalan Sana ja Totuus!

Amen.4 kommenttia:

 1. Olisiko auto avannut tietä? (ehkäpä väriltään punainen auto?)
  Koska Jumala vetää puoleensa eli auto ajaa totuuden suoraa tietä kohden määränpäätään Raamatun talvella.(Matt. 24:20, Mark. 13:18)
  Perässä tulija voisi kuvata Siionin tytärtä, jolloin suunta on sama ja matka on alkanut.  Habakuk 2
  1 Minä seison vartiopaikallani, asetun varustukseen ja tähystän, nähdäkseni, mitä hän minulle puhuu, mitä hän valitukseeni vastaa.
  2 Ja Herra vastasi minulle ja sanoi:
  "Kirjoita näky ja piirrä selvästi tauluihin, niin että sen voi j u o s t e s s a lukea".
  (Dan.5:25)
  3 Sillä näky o d o t t a a vielä a i k a a n s a, mutta se rientää määränsä päähän, eikä se petä.
  Jos se viipyy,
  odota sitä;
  sillä varmasti se toteutuu,
  eikä se myöhästy.
  (Tuomio ei myöhästy)

  Matt. 13:35
  että kävisi toteen, mikä on puhuttu profeetan kautta, joka sanoo:
  "Minä avaan suuni vertauksiin, minä tuon ilmi sen, mikä on ollut salassa maailman perustamisesta asti".


  Matt. 13:13
  Sentähden minä puhun heille vertauksilla, että he näkevin silmin eivät näe ja kuulevin korvin eivät kuule, eivätkä ymmärrä.
  Mark. 4:11
  Niin hän sanoi heille: "Teille on annettu Jumalan valtakunnan salaisuus, mutta noille ulkopuolella oleville kaikki tulee vertauksissa,
  Luuk. 8:10
  Hän sanoi: "Teidän on annettu tuntea Jumalan valtakunnan salaisuudet, mutta muille ne esitetään vertauksissa, että he, vaikka näkevät, eivät näkisi, ja vaikka kuulevat, eivät ymmärtäisi.


  Jer.50:
  40 Niinkuin oli silloin, kun Jumala hävitti Sodoman ja Gomorran ja niiden naapurit, sanoo Herra, niin ei sielläkään ole kenkään asuva, ei yksikään ihmislapsi oleskeleva.
  41 Katso, kansa tulee pohjoisesta; suuri kansa ja monet kuninkaat nousevat maan perimmäisiltä ääriltä.
  (Jer. 1:13)
  42 He käyttävät jousta ja keihästä, ovat julmat ja armahtamattomat. Heidän pauhinansa on kuin pauhaava meri, ja he ratsastavat hevosilla, varustettuina kuin soturi taisteluun sinua vastaan, tytär Baabel.
  43 Kun Baabelin kuningas kuulee sanoman heistä, niin hänen kätensä herpoavat; ahdistus valtaa hänet, tuska, niinkuin synnyttäväisen.
  44 Katso, niinkuin leijona karkaa Jordanin rantatiheiköstä lakastumattomalle laitumelle, niin minä äkisti karkoitan heidät sieltä pois.
  Ja hänet, joka valittu on, minä asetan sinne kaitsijaksi. (Jes. 40:11)
  Sillä kuka on minun vertaiseni, ja kuka vetää minut tilille?
  (Vertainen=kaltainen > Dan. 7:13)(Hepr.7:3)
  J a k u k a o n s e p a i m e n, j o k a v o i k e s t ä ä m i n u n e d e s s ä n i?
  (Jes. 42:1, Ilm. 5:2)


  2. Sam. 12:3 Mutta köyhällä ei ollut muuta kuin yksi ainoa pieni karitsa, jonka hän oli ostanut. Hän elätti sitä, ja se kasvoi hänen luonansa yhdessä hänen lastensa kanssa: se söi hänen leipäpalastansa, joi hänen maljastansa, makasi hänen sylissään ja oli hänelle
  niin
  kuin tytär.
  (Siionin tytär)


  Luuk. 6:47
  Jokainen, joka tulee minun tyköni ja kuulee minun sanani
  ja
  tekee niiden mukaan-minä osoitan teille, kenen kaltainen hän on.

  VastaaPoista
 2. Ei ollut punainen auto. Mieluummin joku vaalea harmaa. Ja siinä autossa oli kaikki kuin kaaoksessa, kuten tuo auki levällään oleva takaluukku.

  VastaaPoista
 3. Nyt näkemäsi auton takakontti oli auki ja kuorma suojatta eli vaikeaa matkantekoa pitää tarkentaa, niin, että edetään normaalisti eli järjestyksessä että kuormalle ei koidu vahinkoa ja perässätulija autolla sama juttu.

  Ilmeisesti kyse on tästä, että nyt Siionin tytär on noussut ja aloittanut matkansa ja alkaa ennustamaan, uneksumaan ja näkemään.
  Tällöin tulee kertoa muille se mitä sana ilmoittaa mutta ei saa itse keksiä sanomaa, jolloin sanoman avataan sen kautta kelle Pyhä Henki asian ilmoittaa?
  Tämä sen vuoksi että Siionin tytär voi kulkea suoraan totuuteen paimenen paimentamana.

  Joel 2:28
  Näitten jälkeen minä olen vuodattava Henkeni kaiken lihan päälle, ja teidän poikanne ja tyttärenne ennustavat, vanhuksenne unia uneksuvat, nuorukaisenne näkyjä näkevät.
  (Jes. 40:31)

  Jer.23:
  28 Se profeetta, jolla on uni, kertokoon unensa; mutta se, jolla on minun sanani, puhukoon minun sanani uskollisesti. Mitä tekevät oljet jyvien seassa? sanoo Herra.
  29 Eikö minun sanani ole niinkuin tuli, sanoo Herra, ja niinkuin vasara, joka kallion murtaa?
  30 Katso, sentähden minä käyn niiden profeettain kimppuun, sanoo Herra, jotka varastavat minun sanani toinen toiseltansa.
  31 Katso, minä käyn niiden profeettain kimppuun, sanoo Herra, jotka ottavat sanansa omalta kieleltään, mutta sanovat: 'Se on Herran sana'.
  32 Katso, minä käyn niiden kimppuun, jotka ennustavat valheunia, sanoo Herra, ja kertovat niitä ja eksyttävät minun kansaani valheillansa ja kerskumisellansa, vaikka minä en ole heitä lähettänyt enkä käskenyt ja vaikka heistä ei ole mitään hyötyä tälle kansalle, sanoo Herra.
  33 Ja kun tämä kansa tai profeetta tai pappi sinulta kysyy sanoen: 'Mikä on Herran ennustuksen kuorma?' niin sano heille: 'Mikä kuorma? -Teidät minä heitän pois', sanoo Herra.
  34 Ja sitä profeettaa, pappia ja kansaa, joka sanoo: 'Herran kuorma' -sitä miestä ja hänen huonettansa minä rankaisen.
  35 Näin sanokaa keskenänne, toinen toisellenne: 'Mitä on Herra vastannut?' ja 'Mitä on Herra puhunut?'
  36 Mutta 'Herran kuormaa' älkää enää mainitko; sillä kuormaksi on tuleva jokaiselle hänen oma sanansa. Te vääntelette elävän Jumalan, Herran Sebaotin, teidän Jumalanne, sanoja.
  37 Näin sano profeetalle: 'Mitä on Herra sinulle vastannut? Mitä on Herra puhunut?'
  38 Mutta jos te sanotte: 'Herran kuorma', silloin Herra sanoo näin: Koska te sanotte tämän sanan: 'Herran kuorma', vaikka minä olen lähettänyt teidän tykönne sanomaan: Älkää sanoko: 'Herran kuorma',
  39 sentähden katso: minä kokonaan unhotan teidät ja heitän pois kasvojeni edestä teidät ja tämän kaupungin, jonka minä annoin teille ja teidän isillenne.
  40 Ja minä panen teidän päällenne iankaikkisen häpeän ja iankaikkisen pilkan, joka ei ole unhottuva."

  VastaaPoista
 4. Jes.46:
  1 Beel vaipuu, Nebo taipuu; heidän kuvansa joutuvat elukkain ja juhtain selkään; mitä te kulkueessa kannoitte, se sälytetään kuormaksi uupuville.
  2 He taipuvat, he vaipuvat molemmat; he eivät voi pelastaa kuormaa, ja itse he vaeltavat vankeuteen.
  3 Kuulkaa minua, te Jaakobin heimo, te kaikki Israelin h e i m o n t ä h t e e t, te, joita on pitänyt kantaa äidinkohdusta asti, nostaa hamasta äidinhelmasta.
  4 Teidän vanhuuteenne asti minä olen sama, hamaan harmaantumiseenne saakka minä kannan; niin minä olen tehnyt, ja vastedeskin minä nostan, minä kannan ja pelastan.
  5 Keneenkä te vertaatte minut, kenenkä rinnalle minut asetatte, kenenkä kaltaiseksi te minut katsotte, että olisimme toistemme vertaiset?
  6 He kaatavat kultaa kukkarosta ja punnitsevat hopeata vaa'alla; he palkkaavat kultasepän, ja hän tekee siitä jumalan, jonka eteen he lankeavat maahan ja jota he kumartavat.
  7 He nostavat sen olallensa, kantavat ja asettavat sen paikoilleen, ja se seisoo eikä liikahda paikaltansa. Sitä huudetaan avuksi, mutta se ei vastaa, hädästä se ei pelasta.
  8 Muistakaa tämä ja olkaa vahvat. Menkää itseenne, te luopiot.
  9 Muistakaa entisiä i k i a j o i s t a asti, sillä minä olen Jumala, eikä toista ole; minä olen Jumala, eikä ole minun vertaistani.
  10 Minä ilmoitan alusta asti, mitä tuleva on, ammoisia aikoja ennen, mitä ei vielä ole tapahtunut; minä sanon: minun neuvoni pysyy, kaiken, mitä tahdon, minä teen.
  11 Minä o l e n k u t s u n u t k o t k a n päivänkoitosta, kaukaisesta maasta neuvopäätökseni miehen. Minkä olen puhunut, sen minä myös toteutan; mitä olen aivoitellut, sen minä myös teen.
  (Ilm. 12:14)
  12 Kuulkaa minua, te kovasydämiset, jotka olette kaukana vanhurskaudesta.
  (kivisydän)
  13 Minä olen antanut vanhurskauteni lähestyä, se ei ole kaukana; ei viivy pelastus, jonka minä tuon.
  Minä annan Siionissa pelastuksen, annan kirkkauteni Israelille.

  Ilm. 8:13
  Ja minä näin, ja minä kuulin kotkan, joka lensi keskitaivaalla, sanovan suurella äänellä: "Voi, voi, voi maan päällä asuvaisia niiden jäljellä olevain pasunain äänten tähden, joihin kolmen enkelin vielä on määrä puhaltaa!"

  (Tukholman profetia-1984 mainitsee muistaakseni että "vaikeaa on" eli matkaaminen on ilmeisesti matkan alkaessa ja alussa vaikeaa, mutta helpottuu kun totuus ohjaa ja vahvistaa...)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.