keskiviikko 1. maaliskuuta 2023

JOHDATAN TEITÄ, KUN KULJETTE RUKOILLEN


 Antaa Herran virran kuljettaa ...

  Aamu rukouksen päätteeksi pyysin Herralta, että Hän antaisi tänäänkin virtaavien lähteiden ihmeitä. Että Hänen Pyhä Henki virtaisi meidän kanssa johdattaen ja ohjaten. Ja kun sain rukoiltua, sain nähdä Jeesuksen jalat jotka matalassa virrassa kävelivät kohti ja pian seisahtuivat siihen viereeni.  Virtaus vedessä oli kova mutta vettä oli vain sen verran että Hänen jalkapöytänsä kastui. Se oli suurta iloa tuottava näky. Kiitos Jeesus siitä. Koin sen tälle päivälle ja varmasti eteenpäinkin rukous vastaukseksi. 

Minä johdatan teitä, kun te kuljette rukoillen” (Jer 31:9). 

Jumalan johdatus toimii parhaiten kun ihminen sitä pyytää ja haluaa. Jos ihminen ei halua, Jumala antaa ihmiselle tietyn vapauden kulkea niin kuin haluaa. Jumala ei väkisin sotkeudu ihmisten elämään. Tämä oli hyvin lohduttavaa tähän päivään ja tähän hetkeen. Jeesus on aina lähellämme. Hän odottaa että me kutsumme Häntä. Annamme luvan Hänen johtaa kulkuamme tässä maailmassa. Uskalla siis luottaa Häneen.

 Amen 🙏✝️👑💓

 

 138 Sä kuljet seurassa Jeesuksen:    https://www.youtube.com/watch?v=BcWs3mPP6kM

 

1. Sä kuljet seurassa Jeesuksen, / sen kertoo katseesi riemuinen, / sen kertoo laulusi helkkyvä / myös murheen kyynelten keskellä.

2. Ei tunne rauhaasi maailma, / ei huomaa tielläsi kukkia, / se aallon leikkeihin kiintyen / ei tiedä helmistä syvyyden.

3. Vaan helmen sait sinä kalleimman, / se aarre on veri Karitsan. / Hän kuoli puolesta syntisten, / nyt kuljet vaatteissa autuuden.

4. Jo täällä riemusi Jeesus on, / maan päällä, laaksossa ahdingon. / Kun matka vaikea uuvuttaa, / hän armonlähteenä virvoittaa.

5. Se lähde auki on kaikille, / vaan monet kulkevat ohitse. / Ei maista korskea maailma / sen voimaa, rauhaa ja riemua.

6. Vaan kylmä, synkeä erämaa / tuon virran partailla virkoaa, / se valkoliljoiksi puhjeten / jo loistaa riemua autuuden.

7. Ja virtain varsilla kulkijat / näin toinen toistansa auttavat: / Oi nosta pääsi ja kultaisiin / taas katso taivasten kunnaisiin!

8. Siis riennä, ystävä, riemuiten, / kun turvasi on veri Jeesuksen. / Saat kerran porteista Siionin / hääriemuun astua sinäkin.

 

Amen!  

 

 

8 kommenttia:

 1. Aamen sisko! Autuuden vaatteet on ilmaiset, nauttikaamme niistä ja kiittäkäämme Jeesusta 💖

  VastaaPoista
 2. Kyseessä on nouseva vesi, joka nousee nyt tulvavirraksi.
  (Tulvavirta ohjautuu "kaupungin" kujille ja huuhtoo vääryyden ja synnin pois.)


  Jer. 47:2
  "Näin sanoo Herra: Katso, vedet nousevat pohjoisesta, ja niistä tulee tulvavirta; ne tulvivat yli maan ja kaiken, mitä siinä on, yli kaupungin ja siinä asuvaisten. Ja ihmiset huutavat, kaikki maan asukkaat valittavat.


  Jes. 28:2
  Katso, Herralta tulee hän, joka on väkevä ja voimallinen, niinkuin raesade, rajumyrsky. Niinkuin rankkasade, väkeväin tulvavetten kuohu, hän voimalla maahan kaataa.
  Jes. 28:15
  Koska te sanotte: "Me olemme tehneet liiton kuoleman kanssa ja tuonelan kanssa sopimuksen; tulkoon vitsaus kuin tulva, ei se meitä saavuta, sillä me olemme tehneet valheen turvaksemme ja piiloutuneet petokseen" -
  Jes. 28:18
  Teidän liittonne kuoleman kanssa pyyhkäistään pois, ja teidän sopimuksenne tuonelan kanssa ei kestä; kun vitsaus tulee niinkuin tulva, niin se teidät maahan tallaa.
  Jes. 30:28
  Hänen hengityksensä on kuin virta, joka tulvii ja ulottuu kaulaan asti; se seuloo kansakuntia turmion seulassa ja panee eksyttäväiset suitset kansojen suupieliin.
  Jes. 54:9
  Sillä tämä on minulle, niinkuin olivat Nooan vedet: niinkuin minä vannoin, etteivät Nooan vedet enää tulvi maan ylitse, niin minä vannon, etten enää vihastu sinuun enkä sinua nuhtele
  (ei tule uutta vedenpaisumusta, mutta tulee tulva)


  Luuk. 17:26
  Ja niinkuin kävi Nooan päivinä,
  niin
  käy myöskin Ihmisen Pojan päivinä:
  (vedenpaisumus hukutti Nooan aikaan laajasti ja nyt vielä lopun tulva kerää eksyneet ja hukuttaa eli tuomio annetaan eli laitetaan käytäntöön.)
  (Tuomio annetaan Ihmisen Pojan päivänä, joka on Herran tulemuksen päivä)

  VastaaPoista
 3. Raamatun lopunajan sanoma on lukittu ja siten salattu ja se avataan, jotta kaikilla olisi eksyneillä mahdollisuus kääntyä vielä katumuksessa totuuteen.
  Salauksen avaus ajoittuu lopunajan lopun jaksolle, jolloin tämä jakso alkaa kun 1-sinetti avataan ja lopunajan lopun jakso loppuu kun 7-sinetti avataan, jolloin tuomio laitetaan käytäntöön ja on Herran päivä ja uusi aika alkaa.

  Lopunajan lopun salauksen avaa Tukholman profetiassa-1984 mainittu profeetta, jolloin Pyhä Henki toimii hänen kauttaan ja Pyhä Henki siten myös vastaa hänen kauttaan kysyjille, kuin on Raamattuun edeltä kirjattu. Tämä profeetta on toinen säkkipukuisista, toimien säkkipukuisen ajan ja sen jälkeen vielä jakson, jolloin ei käytä säkkipukua vaan toimii maallisen uuden temppelin ensimmäisenä ylipappina, jonka jälkeen hänet kutsutaan kotiin eli ei näe kuolemaa, ja tämä poismeno tulee tapahtumaan 15 vuoden kuluttua 2-sinetin avaamisesta, tapahtuen ennen tuomiopäivää.
  Uuden temppelin ensimmäisen ylipapin tilalle valitaan uuden temppelin seuraava ylipappi. (Tämä toinenkinkin ylipappi on jo ilmoitettu ja hän tulee sen tietämään ja ymmärtämään kun aika on ja salattu tapahtuma hänelle kerrotaan, jossa on ollut mukana, jolloin tapahtuma todistaa Jumalan valinnan hänelle ja siten muille.) Tämä järjestyksessään toinen ylipappi tulee ottamaan vastaan Jumalan kunnian kun kunnia palautuu idästä uuteen temppeliin saatettuna.

  Lopunajan lopun jaksolla joka alkoi kun Jeesus tapettiin katkesi samalla yhteys Jumalaan, eli Jeesuksen "portin" tavoittanut on ohjattu portin jälkeen oikeamilisellä alueella Jumalan suuntaan (Jumalan portille) mutta nyt tämä reitti Jeesuksen portilat kohden Jumalan porttia on ollut poikki, mutta se palautuu lopunajan lopussa kun tuomio on annettu ja Jumalan kunnia palaa uuteen temppeliin.

  Normaalisti kun yhteys Jumalaan on ollut auki on oikeamieliselle alueelle saapunut voinut alkaa lähentyä Jumalaa Pyhän Hengen voitelemana, jolloin totuuden salattua sanomaa on silloin Pyhän Hengen yhteyden kautta voitu avata Jumalaa lähentyvälle ymmärrystä osoittavalle Jumalan suosiolla.  Tämä Tuomaan evankeliumi vaikuttaisi olevan totuuden sanan ja sanoman suuntainen ja siten osa totuutta?
  1.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Tuomaan_evankeliumi
  2.
  http://www.apokryfikirjat.com/tuomev.htm
  3.
  https://youtu.be/9IH0sCfGmeo?t=1  VastaaPoista
 4. Arviossani Herran päivä on 1.5.2029 ja Raamatun 7-vuoden loppusota alkoi siis 1.5.2022.
  Raamatun loppusodan talvi on kestolataan 4-vuotta ja alkaa siten 1.5.2025.
  Uusi fyysinen temppeli rakennetaan kolmessa vuodessa (päivässä) valmiiksi. Temppeli tulee olla valmis ainakin 28.8.2028 mennessä, jolloin arviossani on ensimmäisen ylipapin "kotiin kutsuminen".
  Voi olla, että Temppeliä olisi tullut jo alkaa rakentamaan kun Raamatun 7-vuoden sota alkoi 1.5.2022?
  Temppelin rakentaminen ajoittuu samaan aikaan kun synnin tuhoamaa kaupunkia aloitetaan rakentamaan uudelleen eli keskellä ahtaita aikoja eli Raamatun 7-vuoden keskivaiheilla?
  (Dan 9:25)

  Hagg. 1:8
  Nouskaa vuorille, tuokaa puita ja rakentakaa temppeli, niin minä siihen mielistyn ja näytän kunniani, sanoo Herra.
  Hagg. 1:14
  Ja Herra herätti Juudan käskynhaltijan Serubbaabelin, Sealtielin pojan, hengen ja ylimmäisen papin Joosuan, Joosadakin pojan, hengen ja kansan koko jäännöksen hengen, ja he tulivat ja ryhtyivät rakentamaan Herran Sebaotin, heidän Jumalansa, temppeliä
  Sak. 6:12
  ja sano hänelle näin: "Näin sanoo Herra Sebaot: Katso, mies nimeltä Vesa! Omalta pohjaltansa hän on kasvava, ja hän on rakentava Herran temppelin.
  Sak. 6:13
  Herran temppelin hän on rakentava, ja valtasuuruutta hän on kantava, ja hän on istuva ja hallitseva valtaistuimellansa; hän on oleva pappi valtaistuimellansa, ja rauhan neuvo on vallitseva niitten molempien välillä.
  Sak. 6:15
  Ja kaukana asuvaiset tulevat ja rakentavat Herran temppeliä. Ja te tulette tietämään, että Herra Sebaot on lähettänyt minut teidän tykönne. Näin on tapahtuva, jos te hartaasti kuulette Herran, teidän Jumalanne, ääntä."

  ******************
  Lopullinen ja viimeinen temppeli tulee Suomeen, paikkaan jossa Jumalan kunnian paltessa idästä temppeliin, kunnia saatetaan lepäämään ja 7-päivä alkaa.
  (Sak. 6:8)
  (Uuden ja lopullisen temppelin paikka on Suomessa ja luonnossa eli Nuuksiossa ja olen sen paikan jo aiemmin kertonutkin...
  (Paikka on Jumalan valinta ja tahto ja jos sitä ei kunnioita niin ei kunniota Jumalaa. Jumala valitsee temppeliensä paikat ja viimeisen temppelin paikan.)

  Temppeliin varatut tarvikkeet tulee alkaa siitämään Suomeen ja suunnittelu alkaa, jotta temppelin totutus voi alkaa.
  (Koska temppeli tulee keskelle luontoa sinne rakennetaan rauhallinen kulkuyhteys osin maan alle.)
  (Paikan historia vahvistaa osaltaan temppelin paikan)

  VastaaPoista
 5. Tämä kahden säkkipukuisen salaisuus on ollut toistaiseksi minulle "ylivaikeaa" (salattu) selvittää, mutta nyt arvioissani he ovat uuden temppelin järjestyksessään kaksi ensimmäistä ylipappia ja tavanneetkin jo mutta toimineet toisistaan tietämättöminä säkkipukuisten asemastaan.

  Arviossani ensimmäinen heistä toimii aikansa nyt uuden temppelin rakennuksen käynnistäjänä ennen kutsuaan kotiin ja toinen alkaa virkaansa 28.8.2028 jo ennen Herran päivää 1.5.2029, jolloin on tuomion ja Ihmisen Pojan tulemuksen päivä.
  Jälkimmäinen säkkipukuisista toimii ylipappina aikansa ja kuoltuaan valitaan kolmas ylipappi kuin järjestys menee.

  Uusi temppeli on kaikki uskonnot yhteen kokoava temppeli, koska on vain yksi totuus ja yksi temppeli kun uusi temppeliaiaka alkaa 1.5.2029 joka on lopullinen eli ikuinen järjestys.  Ilm. 11:3
  Ja minä annan kahdelle todistajalleni toimeksi säkkipukuihin puettuina profetoida tuhannen kahdensadan kuudenkymmenen päivän ajan."

  Sak. 4:11
  Ja minä lausuin ja sanoin hänelle: "Mitä ovat nämä kaksi öljypuuta lampunjalan oikealla ja vasemmalla puolella?"

  Ilm. 11:4
  Nämä ovat ne kaksi öljypuuta ja ne kaksi lampunjalkaa, jotka seisovat maan Herran edessä.

  VastaaPoista
 6. Johanneksen ilmestys 3

  8 Minä tiedän sinun tekosi. Katso, minä olen avannut sinun eteesi oven, eikä kukaan voi sitä sulkea;
  sillä tosin on sinun voimasi vähäinen, mutta sinä olet ottanut vaarin minun sanastani etkä ole minun nimeäni kieltänyt.
  (tässä Jumala ilmoittaa valitulleen eli ihmisistä edeskäyvälle hänen tulleen valituksi muistuttamaan lopunajan lopun jakson Herran päivän tulemuksesta, koska on suoriutunut Jumalan tahdossa, ollen arvollinen tehtävään)
  (Tätä Ihmisen Pojan kaltaista ei tahtonut löytyä, eli siksi voimansa on vähäinen, mutta voimansa kasvaa tehtävää suorittaessaan)

  9 Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat;
  (Jumalan valittu muistuttaa totuudesta, ettei yksikään hukkuisi avattuu tulijärveen/mereen, joka on toinen kuolema. Edennyt valhe ja valehtelijat paljastetaan.)
  katso, minä olen saattava heidät siihen,
  (Totuus tulee hiljentämään jokaisen vastaanväittäjän, kuin mm. Tukholman profetia-1984 asian kertoo eli muistuttaa edeltä nyt käyvän)
  että he tulevat ja kumartuvat sinun jalkojesi eteen ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan.
  (Se joka kääntyy katumuksessa totuuteen - ravitaan. Se, joka ei käänny on ymmärtämätön loppuunsa asti.)
  (Suoriutumalla Jumalan tahdossa saa osakseen Jumalan rakkauden, jolloin Rakkaus muodostuu ja sitä pidetään yllä suoriutumalla Jumalan tahdossa jatkossakin)

  10 Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin,
  (Jumala on antanut ilmoituksensa Jeesuksen uudessa käskyssä suoriutuvalle, jolloin suoriutuja on arvollinen saamaan ilmoituksen ja jatkamaan suoriutumistaan tehtävässään. Suoriutuminen tapahtuu Raamatun Pyhän salatun käskyn mukaisesti, joka kuuluu "Ole pitkämielinen" eli ole kärsivällinen eli ymmärrä ymmärtämättömän asema ja heikkous suhteessa totuuden pelastavaan voimaan.)
  niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.
  (Arvollisen tulee suoriutua lopunajan lopun jakso, jossa mm. sinetit 1-7 avataan, jolloin koetuksen aika on ennen tuomion käytäntöönpanon päivää. Kyseessä on Raamatun 7-vuoden loppusota ja sodan viimeisen neljän vuoden pimeyden eli yön ajan koetus, jossa ilmestyskirjan 2-peto vaikuttaa.)
  11 Minä tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi.
  (Herra tulee pian, joka on Herran päivä eli Ihmisen Pojan päivä, päivänä jolloin tuomio ensin laitetaan käytäntöön, jonka jälkeen Jumala saa levon)
  Ihmisen Poika on Kuningas ja Ihmisen Pojan kaltainen on kuninkaan kaltainen ja valmistaa Kuninkaan paluuta, rakennuttaen uuden temppelin ja toimien sielllä ylipappina aikansa, jonka jälkeen seuraava ylipappi jatkaa tehtävässä valmistauduttaessa Ihmisen Pojan eli Herran paluun päivään, joka on arviossani 1.5.2029.

  Raamatun 7-vuoden loppusoat on siis alkanut arviossani 1.5.2022 ja kyseessä on samalla Tukholman profetia-1984 mainittu 3-maailmansota, jossa jokainen eksynyt taistelee henkilökohtaista syntiään vastaan.
  Ihmisen Pojan kaltainen siis muistuttaa totuudesta ja viimeisestä pelastautumisajasta, koska tuomiopäivänä ei kukaan eksynyt enään voi pelastautua/pelastua.

  Tuonela on jo suljettu kun ilmestyskirjan 1-peto sidottiin. Nyt on jo avattu tulijärvi eli tulimeri, johon eksynyt kuoleva jo "heitetään", joka on osa lopullista uutta järjestystä, johon muinaiseen järjestykseen palataan Herran päivänä.

  Johanneksen ilmestys 3
  7 Ja Filadelfian seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo Pyhä, Totinen, jolla on Daavidin avain, hän, joka avaa, eikä kukaan sulje, ja joka sulkee, eikä kukaan avaa:

  Ihmisen Pojan kaltainen muistuttaa tavoittamastaan totuudesta ja kaikki eksyneet ketkä eivät kuule ja käänny - heille ei avata.

  VastaaPoista
 7. Tarkennus Raamatun 7-vuoden loppusodan jaksotukseen, jossa arviossani sota alkoi 1.5.2023.
  Näyttää sille, että lopullista temppeliä aletaan rakentamaan 1.5.2026 kestäen 3-vuotta päättyen Herran päivään eli Ihmisen Pojan tulemukseen 1.5.2029.
  Tällöin Raamatun 7-vuoden sodan 4 yön eli pimeyden vuotta sijoittuukin sodan alkuun eli 1.5.2022 alkaen 4-vuoden jakso.
  Tällä 4 vuoden jaksolla rakennetaan/rakentuu uusi Jerusalem joka sitten voi laskeutua 1.5.2029 Herran päivänä.
  (Tämä Jerusalemin kaupunki rakentuu siis taivaanmaahan, jossa sijatsee taivaanmaan temppeli, josta on palveltu Jumalaa, koska Jumalan oven kynnys on taivaanmaan yläpuolella. Olen aiemmin jo kertonut tämän Raamatun vertauksellisen opetuksen kolmitasoisuuden facebook ryhmässäni.
  Esim. Jeesuskin on taivaanmaan lammasportilla ja sen portin löytävät ohjataan kohden Jumalan ovea eli porttia... tämä on hieman minimutkainen asetelma mutta näin sitä Raamatussa kerrotaan...)
  Raamatun 7-vuoden ensimmäinen sotavuosi on siis nyt kohta jo päättymässä 1.5.2023 ja kun toinen sotavuosi päättyy 1.5.2024 niin silloin yö/pimeys/synti on syvimmillään.
  Se että Jeesuksen mainitseman temppelin 3-vuoden jakso sijoittuukin sodan kolmelle viimeiselle vuodelle käy ilmi seuraavista jakeista.
  (Jeesuksen mainitsema fyysisen viimeisen ja lopullisen temppelin rakentaminen on kolme päivää = 3 vuoden aika)
  (Myös ruumiin temppelin rakentaminen kestää 3 päivää eli kolme vuotta ja viimeisen temppelin rakennuttava on myös ylipappi eli on suoriutunut jo vaadittavan ruumiillisen temppelin rakentumisen jaksonsa)

  *****
  Nyt tuomiopäivän lähentyessä jolloin tuomio laitetaan käytäntöön ovat kaikki eksyneen asemassa, paitsi muutamat harvat (Ilm. 3:4) ovat pelastuneen asemassa.
  Israel on ollut eksynyt ja eksymys on syvennyt jolloin tuomio annetaan.
  Eksyneen israelin kansan tulee siis kääntyä katumuksessa totuuteen ja vimeinen kääntymysaika on ennen tuomion.
  Israelin kansalla tarkoitetaan pelastuvan asemassa olevia eli jakeen viesti on niille ketkä tavoittelevat totuutta mutta ovat eksyneen asemassa, jolloin joukossa on "valittujakin".
  Jakeen viesti on myös muille kansoille, mutta heissä on sellaisia jotka eivät tavoittele tai tule tavoittelemaan totuutta tai jopa vastustavat totuutta loppuunsa asti.

  2. Mooseksen kirja 19
  1 Kolmantena kuukautena siitä, kun israelilaiset olivat lähteneet Egyptin maasta, juuri samana kuukauden päivänä, he tulivat Siinain erämaahan.
  2 Sillä he olivat lähteneet Refidimistä, tulleet Siinain erämaahan ja leiriytyneet erämaahan; ja Israel oli siellä leirissä vuoren kohdalla.
  3 Ja Mooses nousi Jumalan tykö, ja Herra huusi häntä vuorelta ja sanoi: "Sano näin Jaakobin heimolle ja ilmoita israelilaisille:
  4 'Te olette nähneet, mitä minä olen tehnyt egyptiläisille ja kuinka minä olen kantanut teitä kotkan siivillä ja tuonut teidät luokseni.

  5 Jos te n y t kuulette minun ääntäni ja pidätte minun liittoni, niin te olette minun omaisuuteni ennen kaikkia muita kansoja; sillä koko maa on minun.
  6 Ja te olette minulle pappisvaltakunta ja pyhä kansa.' Sano nämä sanat israelilaisille."

  7 Kun Mooses tuli takaisin, kutsui hän kokoon kansan vanhimmat ja puhui heille kaikki ne sanat, jotka Herra oli hänen käskenyt puhua.
  8 Niin koko kansa vastasi yhtenä miehenä ja sanoi: "Kaiken, mitä Herra on puhunut, me teemme". Ja Mooses vei kansan vastauksen Herralle.
  9 Niin Herra sanoi Moosekselle: "Katso, minä tulen sinun tykösi paksussa pilvessä, että kansa kuulisi, kun minä puhun sinun kanssasi, ja uskoisi myös sinua ainiaan". Ja Mooses ilmoitti Herralle kansan vastauksen.
  10 Niin Herra sanoi Moosekselle: "Mene kansan luo ja pyhitä heidät tänä päivänä ja huomenna, ja peskööt he vaatteensa.
  11 Ja olkoot valmiit kolmanneksi päiväksi; sillä k o l m a n t e n a päivänä Herra astuu koko kansan nähden alas Siinain vuorelle.


  VastaaPoista
 8. Raamatun 7-vuoden sodan alkupäivä on arviossani 1.5.2022

  (Tarkennus Raamatun 7-vuoden loppusodan jaksotukseen, jossa arviossani sota alkoi 1.5.2023.)

  VastaaPoista