sunnuntai 19. maaliskuuta 2023

LASTENKALTAISTEN ON TAIVASTEN VALTAKUNTA

 

 

Jeesus Rakastaa sinua, minua ja meitä Hänen omiaan ...

 

Uskova sisko laittoi vahvistuksena aamulla viestiä:

"Lastenkaltaisten on taivasten valtakunta. Lapset toimii niinkuin Jeesus toimisi.  Lapset ei kyseenalaista vaan haluavat uskoa lapsen lailla. Aikuisilla olisi paljon opittavaa 🙏"

 Kiitos Jeesus. Taas tuli tuo kuin vahvistuksena ; Lastenkaltaisten on taivasten valtakunta. Eilen minulla oli kotikokous, joita taas olen alkanut pitää tauon jälkeen.

Tuo viesti tuli eilen koko kokouksen ajan kuin vahvistuksena viikko sitten näkemälleni unelle kokouksesta. Uni oli valtava ilo ja aloitin kokouksen kevennyksenä.

 Uni:

Valmistelin kokousta ja katoin pöytää ja hääriin siinä kaikkea muutakin. Ensimmäiset vieraat tuli ja ohjasin heidät pöytään ja sanoin että saavat hetken odottaa että kohta saadaan aloittaa. 

Mieheni touhusi apuna. Vieraat odottivat ja minä laitoin heille musiikkia mutta sieltä tulikin joku vanha kotimainen iskelmä, ei siis hengellinen. Harmittelin ja jatkoin tekemistä. Kohta koin että oli jotenkin hämärää. Kysyin tarvitaanko valoa lisää mutta kukaan ei halunnut. Totesin että haluavat olla tunnelma valossa. Taas jatkoin valmistelua ja kohta tulin taas katsomaan miten vieraat viihtyivät pöydän ääressä. Yllätyin, sillä ketään ei ollut missään? Ihmettelin mihin kaikki meni?

Kohta huomasin että kaikki oli pöydän takana yhdessä läjässä lattialla istumassa ja heidän keskellä, lattialla oli pöydältä otettu lasikulho jossa oli erilaisia pipareita. Siellä he nauttivat salaa noista pipareista. Valitsivat mitkä on parhaita, kuin pienet lapset.

Kun heräsin, minä en voinut muuta kuin nauraa. Ilo oli valtava. Soitin uskovalle ystävälleni ja kerroin unen. Ajattelin että liekö tarkoitti mitään, mutta iloa aiheutti.

Päätin että en tätä kerro ennen kuin kotikokouksen aluksi ja nyt tänään teille, jotka ette olleet mukana.

Todella .. Jumala ilmoitti kuinka olemme Hänen lapset, perilliset ... 🙏👑😍

 Lastenkaltaisten on Jumalan valtakunta:  https://youtu.be/YJe1_-BbZ1k

 Eilinen kokous vahvisti että tuolla unella oli tarkoituksensa.

 https://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=1+kor+13%3A11&kaannos=fi-38&kirjat=kr


Jeesus kutsui luokseen pienen lapsen asettaen hänet joukon keskelle ja sanoi: ”Totisesti: ellette käänny ja tule lasten kaltaisiksi, te ette pääse taivasten valtakuntaan.” Jeesus otti pienen lapsen uskon esikuvaksi.


Evankelista Markus on tunnettu lasten evankeliumista (Mark. 10:13–16). Niin lasten evankeliumissa kuin sunnuntain evankeliumin rinnakkaistekstissäkin Jeesus kehottaa ottamaan luokseen hänen nimessään lapsen, joka oli opetuslasten keskellä. Joka näin tekee, ottaa samalla vastaan Jeesuksen ja hänet, joka lähetti Jeesuksen (Mark. 9:36–37).


Jeesus näki pienessä lapsessa vastakohdan opetuslapsilleen, jotka pitivät hyvin tärkeänä ulkonaista kunniaa ja valtaa. Sydämen usko synnyttää halun seurata Jeesusta lapsenkaltaisena. Lastenkaltainen usko kertoo sydämen luottamuksesta ja turvautumisesta Jumalan armoon ja anteeksiantoon.


Opetuslasten ei ollut helppoa tunnustaa, niin kuin ei tämänkään ajan Jumalan lapsen, omia virheitään ja nähdä pieni lapsi uskovaisten esikuvana. Jeesus opetti, että Jumalan lapsen ei tule pyrkiä olemaan suuri, vaan pieni: ”Se, joka nöyrtyy tämän lapsen kaltaiseksi, on suurin taivasten valtakunnassa.” Pienen lapsen nöyryydelle on ominaista, että hän ottaa vastaan vanhempien rakkauden ja lahjat ajattelematta, onko hän ansainnut niitä.


Jumalan lapsi kantaa sydämessään uskon lahjaa ja ottaa vastaan isän neuvot. Hän haluaa nöyrtyä parannukseen omista synneistä. Näin hän säilyy uskomassa Jumalan valtakunnassa armosta, Kristuksen tähden.

Amen!

 

 

4 kommenttia:

 1. Nyt näistä lasten juhlista on sitten nähty täälläkin näky. Näyssä näin paljon ilmapalloja yhden oven suuaukossa ( erivärisiä palloja). 2 naista viittoi tulemaan ovesta sisään ja minä menin. Aluksi en nähnyt siellä oven takana mitää. Kaikki oli valkoista kunnes aloin erottamaan hahmoja tuosta valkoisesta. Värit tulivat esim. Mielikuvia. Esim. Näin siellä riikinkukon siellä huoneen perällä jota lapsi silitti. No riikinkukko han on väriltään kaunis. Sitten aloin näkemään paljon erilaisia värejä. Pelleasuisten värisiä oli paljon mutta eivät silti olleet pellejä vaan hahmot olivat enimmäkseen muita keksittyjä. Esim yhdellä hahmolla oli hattu joka oli tehty raidallisesta huopakankaasta jossa oli käpyjä. Juhlat olivat lasten juhlat ihan selvästi ja mitää pelottavaa tuossa juhlassa ei ollut. Kovasti värikkäät juhlat oli kyseessä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos tästä näystäsi, sillä tänään sain jakaa näkyä tuosta valkoisesta ovesta, joka myös oli näyssäsi. Näin se vahvistaa lisää tätä viime yön näkyäni lauluineen. Kiitos Jeesus! 💖👑💖

  VastaaPoista
 3. Maapallon monimuotoisuus ja elosysteemi jossa elämme kertoo Jumalan luomistyöstä ja kaikkivaltiudesta.
  Jumala pitää myös yllä salattua elinvoimamme ja tarkoituksemme on tavoittaa yhteys Jumalaan uudelleen sen jälkeen kun syntimme kuolettaa rakkauden eli Jumalan tahdon mukaista rakkautta ei silloin muodostu.
  Kun suoriudut Jumalan tahdossa eli käännyt kohden Jumalaa, niin, Jumala kääntyy silloin puoleesi, jolloin olet suoriutunut Rakkauden kaksoiskäskyssä Jeesuksen antaman uuden käskyn mukaan ja osoittanut rakkautta, jolloin saat osaksesi Raamatun pelastavan rakkauden (etenet lammasportista pelastuvien alueelle ja Jeesus ohjaa sinut Jumalaa kohden jatkamaan suoriutumistasi), jolloin jatkamalla suoriutumistasi Jumalan tahdossa voit alkaa lähentymään Jumalaa, tarkoituksena tavoittaa Jumala eli täysi totuus.

  Kun synnyit, niin, lapsena olit pelastuvan asemassa ja silloin olit pelastuvien alueella, jolloi Raamattu kertoo ihmisen käyskentelevän kulkiessaan.
  (Ilm.3:4)

  Mutta kun vartuit ja aloit tekemään syntiä, niin, synnilläsi käänsit selkäsi Jumalalle ja Jumala käänsi selkänsä, jolloin syntinen ihminen alkaa kuljeksimaan.
  (Luuk. 11:24)

  Tarkoitus on, että syntiin langennut ihminen kääntyy katumuksessa totuuteen, saavuttaakseen uudelleen pelastuvan aseman, jolloin mahdollistuu tavoitella Jumalaa eli koko totuutta.

  Jos Jumalan löytää, mutta Jumalasta luopuu ei sen jälkeen Jumalaa voi tavoittaa uudelleen.


  Ihminen on siis syntyessään pelastuvan asemassa eli apsen kaltainen. Synnin rikkoessa rakkauden voi rakkauden tilan saada uudelleen voimaan vain Jeesuksen uudessa käskyssä suoriutuen, jolloin osoittaa lapsen mielisyyden eli kääntymystä totuuteen rakkauden kaksoiskäskyn ja Jeesuksen uuden käskyn mukaisesti.

  Tämän jälkeen ei saa jäädä lapsenmieliseksi karitsan asemaan, vaan tulee alkaa lähentyä Jumalaa tarkoituksena tavoittaa Jumala.
  Tämä lähentyminen tarkoittaa totuudessa suoriutumista/edistymistä ja lampaan aseman saavuttamista.

  Joh.21:
  15 Kun he olivat einehtineet, sanoi Jeesus Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä?" Hän vastasi hänelle: "Rakastan, Herra; sinä tiedät, että olet minulle rakas". Hän sanoi hänelle:
  "R u o k i minun k a r i t s o i t a n i".
  16 Hän sanoi hänelle taas toistamiseen: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko minua?" Hän vastasi hänelle: "Rakastan, Herra; sinä tiedät, että olet minulle rakas". Hän sanoi hänelle:
  "K a i t s e minun l a m p a i t a n i".
  17 Hän sanoi hänelle kolmannen kerran: "Simon, Johanneksen poika, olenko minä sinulle rakas?" Pietari tuli murheelliseksi siitä, että hän kolmannen kerran sanoi hänelle: "Olenko minä sinulle rakas?" ja vastasi hänelle: "Herra, sinä tiedät kaikki; sinä tiedät, että olet minulle rakas". Jeesus sanoi hänelle: "R u o k i minun l a m p a i t a n i.


  Jeesuksen lupaama toinen puolustaja (Pyhä Henki) muistuttaa Ihmisen Pojan kaltaisen kautta vielä totuudesta eksyneitä, ennen kuin tuomio annetaan.
  Kun muistuttaja saapuu hänet tulee ottaa vastaan.
  Muutamat harvat hänet tunnistavatkin (Ilm. 3:4) mutta hän on tullut muistuttamaan eksyneitä lampaita totuudesta, ettei kukaan eksy ja huku avattuun tulijärveen ennen tuomiopäivää. Koska tuonelakin suljetaan ennen tuomiopäivää eli on jo arviossani suljettu ei nyt enään kerätä toista laumaa tuonelaan.
  Tuomiopäivän jälkeen kerätään vain yhtä laumaa eli pelastuvien laumaa.


  Eksyneen lampaan tulee siis kuulla varoitus ja ottaa totuus vastaan kääntyen katumuksessa totuuteen koko sydämmestä - sielusta - mielestä eli lapsen kaltaisesti, jolloin saavuttaa pelastuvan karitsan aseman ja siitä voi edetä pelastuvan lampaan asemaan.
  Pelastuvan lampaan asemassa "lapsen kaltaisuus" on siis vahvistuva eli totuutta arvostetaan sitä mukaa enemmän kun totuuden arvon (salat ja lainalaisuudet) saa selville.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.