keskiviikko 28. joulukuuta 2022

KOHOTA KÄTESI KOHTI LASTESI ELÄMÄN PUOLESTA

 


SHALOM... HERRAN RAUHAA

Herra, Sinä näytit minulle varhaisessa aamun unessa kauniin lapsen jota rinta ruokin. Se oli jo syntynyt. Sillä oli paksut lämpöisen ruskean väriset hiukset ja oli myös toinen nainen joka myös imetti juuri syntynyttä lastaan. Nuo lapset vaihtuivat meiltä hetkeksi. Tuo nainen oli ottanut vahingossa lapseni hoitoonsa. Minä siis hoidin sitten hänen lastaan. En tahtonut aiheuttaa paniikkia, repimällä lastani häneltä, vaan rauha sydämessä tiesin että kohta nainen näkee erheen ja palauttaa lapsen kaikessa sovussa ja niin kävi.

Se oli kuin joku koulutus tilanne missä olimme. Siellä oli paljon muitakin ihmisiä ja tohusimme kovasti jotain jota en nyt muista mitä se oli, mutta minullakin oli jotkin valkoiset paperit käsissä josta sai seurata tapahtumien etenemistä. 

Mietin.. miten osuikaan tuo sananpaikka tähän aamuun?

Vuodata sydämesi tuska Herran kasvojen eteen. Kohota kätesi häntä kohti lastesi elämän puolesta.

Valit. 2:19

Herra, olet laittanut minut ja meidät jonkin uuden eteen. Se uusi jo on ja me saamme nyt opiskella sitä keskenämme. Johdata ja ohjaa Sinä meitä. Anna meille viisautta ja ymmärrystä meille, tehdä ja edetä siinä Sinun tahtosi ja suunnitelman mukaisesti. Säilytä rauha sydämissä vaikka inhimillisiä erheitä sattuisi.

Amen. 🤍🤍👑🙏🙏🙏

  https://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=1ku+3

Tässä vielä syvempää mietittävää Kuningas Salomonista ja kahtiajaosta. Sopii tämän aamuiseen uneen ja ajatuksiin:  https://raamattuajassamme.fi/kuninkaiden-kirjat/

Amen. 

Kun heräsin tuosta unesta, muistin heti Raamatusta tuon kohdan kahdesta naisesta ja viisaasta kuninkaasta joka tuomitsi oikein ...

Unessani ei tarvittu  tuomaria sillä säilytin malttini ja rauha oli sydämessä että saisin tuon lapseni kyllä takaisin. Tuo toinen hoiti lastani hyvin, kuin omaansa, joksi lasta luuli. Unessa oli molemmat lapset elossa, ne oli vain vaihtunut.

Näen tässä vertauskuvallista sanomaa, että oppisimme jakamaan meille tärkeitäkin asioita, rauhassa, menettämättä malttia. Maailma on jakautumassa kahtia, tai se on jo sitä, Jumalaan uskovat ja ei uskovat. Luotetaan, että kaikki kääntyy hyvin, kuin itsestään. Jumalan tahdon ja suunnitelman mukaisesti. Herra pitää meistä huolen. Hän tietää asiamme. Hän on järjestyksen Jumala. Hän tuomitsee oikein.

Amen. 

Sotajoukkojen Jumala:  https://youtu.be/T9qE_V2k8Yo

 

 

 

11 kommenttia:

 1. Nainen näyssäsi ollee Raamatussa mainittu vaimo, joka sai kaksoiset?
  Tämä lapsi jota pitelit ensin ollee poikalapsi, joka syntyi ensin ja tämä on tapahtunut Joh.ilm.12:5 mukaan.
  (kuin olen aiemmin arvioinut Raamatun aikataulua ja tehnyt siitä taulukon.)
  Nyt syntyvä lapsi on Raamatun Siionin tytär?

  Aiemmin Raamatussa kohdassa 1. Mooseksen kirja 25 kaksoisista "syntyi" kaksi heimoa.
  Nyt on syntynyt aiemmin valittu eli kaitsija, joka kaitsee kaikkia pakanakansoja rautaisella valtikalla ja juuri syntynyt (tai syntymäisillään jos näkysi näytetään etuajassa) Siionin tytär.
  Koska aiemmin Raamatussa on synnyttäjänä ollut Siionin tyttären äiti (1. Mooseksen kirja 25) niin nyt syntyy Siionin tytär eli tyttären heimo.
  Tällöin toinenkin nyt syntynyt tai syntyvä lapsi ollee poika.
  Herran päivän jälkeen kun Uusi Jerusalem on laskeutunut ei kerätä enään jatkossa toista laumaa, jolloin kerätään vain pelastuvien laumaa, jolloin nähdäkseni toista laumaa hallitaan rautaisella valtikalla...?)

  Nyt näyssäsi toistuu jännä asia, eli ensin syntynyt on lämpöisen ruskea hiuksinen, (vastaavasti kuin 1. Mooseksen kirja 25 Joka ensiksi tuli hänen kohdustaan, oli r u s k e a ja yliyltään niinkuin k a r v a i n e n vaippa;)
  Tämä karva on säkkipuku eli kamelinkarvainen säkkipuku. Nyt ensimmäinen näkysi lapsista on säkkipukuinen ja toinen lapsi on myös säkkipukuinen.
  Nämä näkysi ovat mahdollisesti kaksi säkkipukuista, eli suruasussa syntynyttä?
  (Ilm. 11:3)  Joh.ilm.12:
  1 Ja näkyi suuri merkki taivaassa: vaimo, vaatetettu auringolla, ja kuu hänen jalkojensa alla, ja hänen päässään seppeleenä kaksitoista tähteä.
  2 Hän oli raskaana ja huusi synnytyskivuissaan, ja hänen oli vaikea synnyttää.
  4 ja sen pyrstö pyyhkäisi pois kolmannen osan taivaan tähtiä ja heitti ne maan päälle. Ja lohikäärme seisoi synnyttämäisillään olevan vaimon edessä nielläkseen hänen lapsensa, kun hän sen synnyttäisi.
  5 Ja hän synnytti poikalapsen, joka on kaitseva kaikkia pakanakansoja rautaisella valtikalla; ja hänen lapsensa temmattiin Jumalan tykö ja hänen valtaistuimensa tykö.


  1. Mooseksen kirja 25
  23 Ja Herra sanoi hänelle: "Kaksi kansaa on sinun kohdussasi, k a k s i h e i m o a erkanee sinun ruumiistasi, toinen heimo on toista voimakkaampi, vanhempi palvelee nuorempaa".
  24 Kun hänen synnyttämisensä aika oli tullut, katso, hänen kohdussaan oli kaksoiset.
  25 Joka ensiksi tuli hänen kohdustaan, oli r u s k e a ja yliyltään niinkuin k a r v a i n e n vaippa; sentähden pantiin hänelle nimeksi Eesau.
  26 Senjälkeen tuli ulos hänen veljensä, ja hän p i t i kädellään (Job 18:9) Eesaun kantapäästä. Ja hänelle pantiin nimeksi Jaakob. Iisak oli kuudenkymmenen vuoden vanha heidän syntyessänsä.
  27 Ja pojat kasvoivat suuriksi, ja Eesausta tuli taitava metsästäjä, aron mies; Jaakob sitä vastoin oli hiljainen mies, joka pysyi kotosalla.
  28 Iisak rakasti enemmän Eesauta, sillä hän söi mielellänsä metsänriistaa, mutta Rebekka rakasti enemmän Jaakobia.


  Jer. 49.
  14 Minä olen kuullut sanoman Herralta, ja sanansaattaja on lähetetty kansakuntiin: "Kokoontukaa ja käykää sitä vastaan ja nouskaa sotaan".
  15 "Sillä katso, minä teen sinut vähäiseksi kansojen seassa, ylenkatsotuksi ihmisten kesken.
  16 Sinun peljättävyytesi, sinun sydämesi ylpeys on pettänyt sinut, joka asut kallionrotkoissa, vallitset kukkulain korkeudet. Vaikka tekisit pesäsi korkealle niinkuin kotka, minä syöksen sinut sieltä alas, sanoo Herra.
  17 Ja Edom tulee kauhistukseksi; jokainen, joka ohitse kulkee, kauhistuu ja viheltää kaikille sen haavoille.
  18 Niinkuin oli silloin, kun Sodoma ja Gomorra ja niiden naapurit hävitettiin, sanoo Herra, niin ei sielläkään ole kenkään asuva, ei yksikään ihmislapsi oleskeleva.
  19 Katso, niinkuin leijona karkaa Jordanin rantatiheiköstä lakastumattomalle laitumelle, niin minä äkisti karkoitan heidät sieltä pois.
  Ja hänet, joka valittu on, minä asetan sinne kaitsijaksi.
  Sillä kuka on minun vertaiseni, ja kuka vetää minut tilille?
  Ja kuka on se paimen, joka voi kestää minun edessäni?
  (Jae 14 > Raamatun 7-vuotinen loppusota.)
  (Jae 19 > Valittu on > Ilm. 5:9)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marko tulkinnasta. Tuo oli aamuinen uneni, mutta voihan se olla myös uninäky. Tuo tulkintasi oli mielenkiintoinen ja uusi näkökulma ja on syytä miettiä. Uusi on tuleva jollei jo tullut! Maa vaikeroi mutta me Herran omat saamme kohottaa riemuhuudon korkeimmalle!! Halleluja!!!

   Poista
 2. Ilm. 12 luvun poikalapsi, joka syntyy on 144 000 Messias Yeshuaan (Jeesus Kristus) uskovaa juutalaista. Vaimo joka pojan synnyttää, on Israel vaimo. Nämä 144 000 uskovaa juutalaista (poikalapsi) temmataan myöhemmin Herran tykö kuin seurakunta (morsian). T:Samuel D. www.ullakkoseurakunta.webnode.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unessasi/Uninäyssäsi ilmeisesti on ensin syntynyt ihmisen Pojan kaltainen ja häntä ruokit näihin päiviin.
   Nyt syntyy perään toinen lapsi joka on Siionin tytär eli heimo, eli alat ruokkimaan seuraavaksi heitä. Ensimmäinen lapsi on osaltasi ruokittu saamansa Pyhän Hengen sanoman kautta ja seuraavaksi alkaa osaltasi Siionin tyttären ruokkiminen.
   Siionin tytär on 144000 pelastuvien joukko ja ihmisen Pojan kaltaisen tehtävä on etsiä kadonneet ja ohjata heidät pelastukseensa eli osaksi tätä 144000 joukkoa.
   (Suuri ahdistus on Raamatun 7-vuotinen loppusota, joka on jo meneillään. Ilm.7:13)


   Jes. 66:
   7 Ennenkuin Siion kipuja tuntee, hän synnyttää; ennenkuin hänelle tuskat tulevat, hän saa poikalapsen.
   (Tämän jälkeen on Siionin tyttären synnytys, eli toinen lapsi eli heimo kokee synnytystuskat.)

   Daniel 7
   13 Minä näin yöllisessä näyssä, ja katso, taivaan pilvissä tuli I h m i s e n P o j a n k a l t a i n e n; ja hän saapui Vanhaikäisen tykö, ja hänet saatettiin tämän eteen.
   (14 Ja hänelle annettiin valta, kunnia ja valtakunta, ja kaikki kansat, kansakunnat ja kielet palvelivat häntä. Hänen valtansa on iankaikkinen valta, joka ei lakkaa, ja hänen valtakuntansa on valtakunta, joka ei häviä.)
   (Dan. 4:25)
   (Voisiko ihmisen Pojan kaltainen olla hän, joka seurasi Jeesusta opetuksen mukaan suoriutuen ja on myös silloin karitsan kaltainen?)

   Joh. 2:9 Mutta kun edeskäypä maistoi vettä, joka oli muuttunut viiniksi, eikä tiennyt, mistä se oli tullut-mutta palvelijat, jotka veden olivat ammentaneet, tiesivät sen-kutsui edeskäypä yljän
   (Edeskäypä on ihmisen Pojan kaltainen eli ihmisistä edeskäypä, jota ei tahtonut löytyä)
   (Joh.ilm.5:4)

   Poista

  2. 1. Mooseksen kirja 18:
   20 Niin Herra sanoi: "Valitushuuto Sodoman ja Gomorran tähden on suuri, ja heidän syntinsä ovat ylen raskaat.
   21 Sentähden minä m e n e n a l a s katsomaan, ovatko he todella tehneet kaiken sen, josta huuto on minun eteeni tullut, vai eivätkö; minä tahdon sen tietää."
   24 Entä jos kaupungissa on v i i s i k y m m e n t ä vanhurskasta; aiotko hukuttaa heidät etkä säästä paikkaa siellä olevain viidenkymmenen vanhurskaan tähden?
   25 Pois se, että sinä näin tekisit: surmaisit vanhurskaan yhdessä jumalattoman kanssa, niin että vanhurskaan kävisi samoin kuin jumalattoman! Pois se sinusta! Eikö kaiken maan tuomari tekisi oikeutta?"
   26 Ja Herra sanoi: "Jos löydän Sodoman kaupungista viisikymmentä vanhurskasta, niin minä heidän tähtensä säästän koko paikan".
   27 Aabraham vastasi ja sanoi: "Katso, olen rohjennut puhua Herralleni, vaikka olen tomu ja tuhka.
   28 Entä jos viidestäkymmenestä vanhurskaasta puuttuu viisi; hävitätkö viiden tähden koko kaupungin?" Hän sanoi: "En hävitä, jos löydän sieltä neljäkymmentä viisi".
   29 Ja hän puhui vielä hänelle sanoen: "Entä jos siellä on neljäkymmentä?" Hän vastasi: "Niiden n e l j ä n k y m m e n e n tähden jätän sen tekemättä".
   30 Aabraham sanoi: "Älköön Herrani vihastuko, että vielä puhun. Entä jos siellä on kolmekymmentä?" Hän vastasi: "En tee sitä, jos löydän sieltä k o l m e k y m m e n t ä".
   31 Mutta hän sanoi: "Katso, minä olen rohjennut puhua Herralleni. Entä jos siellä on kaksikymmentä?" Hän vastasi: "Niiden k a h d e n k y m m e n e n tähden jätän hävittämättä".
   32 Ja hän sanoi: "Älköön Herrani vihastuko, että puhun vielä tämän ainoan kerran. Entä jos siellä on kymmenen?" Hän vastasi: "Niiden k y m m e n e n tähden jätän hävittämättä".

   Aam. 4:
   11 Minä panin toimeen hävityksen teidän seassanne,
   n i i n k u i n Jumala hävitti Sodoman ja Gomorran, ja te olitte kuin tulesta temmattu kekäle.
   Mutta te ette kääntyneet minun tyköni, sanoo Herra.

   Ps. 14:
   3 Mutta k a i k k i ovat poikenneet pois, kaikki tyynni kelvottomiksi käyneet; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvää on, ei y h d e n y h t ä k ä ä n.

   Jes. 59:
   16 Ja hän näki, ettei ollut y h t ä k ä ä n miestä, ja hän ihmetteli, ettei kukaan astunut väliin. Silloin hänen oma käsivartensa auttoi häntä, ja hänen vanhurskautensa häntä tuki.

   Johanneksen ilmestys 5:
   2 Ja minä näin väkevän enkelin, joka suurella äänellä kuulutti: "Kuka on arvollinen avaamaan tämän kirjan ja murtamaan sen sinetit?"
   3 Eikä k u k a a n
   taivaassa
   eikä
   maan päällä
   eikä
   maan alla voinut avata kirjaa eikä katsoa siihen.
   4 Ja minä itkin kovin sitä, ettei ketään havaittu arvolliseksi avaamaan kirjaa eikä katsomaan siihen.
   5 Ja yksi vanhimmista sanoi minulle: "Älä itke; katso, jalopeura Juudan sukukunnasta, Daavidin juurivesa, on voittanut, niin että hän voi avata kirjan ja sen seitsemän sinettiä".
   (Ilm. 6:2)

   Sak. 3:
   8 Kuule, Joosua, ylimmäinen pappi, sinä ja sinun ystäväsi, jotka edessäsi istuvat. Sillä ennusmerkin miehiä he ovat; sillä katso, minä annan tulla palvelijani, Vesan
   Sak. 6:12 ja sano hänelle näin:
   "Näin sanoo Herra Sebaot:
   Katso, mies nimeltä Vesa!
   Omalta pohjaltansa hän on kasvava, ja hän on rakentava Herran temppelin.

   Laulujen laulu 3
   1 Yöllä minä vuoteellani etsin häntä, jota minun sieluni rakastaa, minä etsin, mutta en löytänyt häntä.
   2 "Minä nousen ja kiertelen kaupunkia, katuja ja toreja, etsin häntä, jota minun sieluni rakastaa." Minä etsin, mutta en löytänyt häntä.
   3 Kohtasivat minut vartijat, jotka kaupunkia kiertävät. "Oletteko nähneet häntä, jota minun sieluni rakastaa?"
   4 Tuskin olin kulkenut heidän ohitsensa, kun löysin h ä n e t, jota minun sieluni rakastaa; minä tartuin häneen enkä hellittänyt hänestä, ennenkuin olin saattanut hänet äitini taloon, kantajani kammioon.

   Poista
 3. Hesekiel 9

  1 Sitten hän huusi suurella äänellä minun korviini ja sanoi: "Tulkaa, kaupungin rankaisijat, ja kullakin olkoon tuhoaseensa kädessään!"
  2 Ja katso, kuusi miestä tuli Yläportilta päin, joka on pohjoista kohden, ja kullakin oli kädessä hävitysaseensa. Mutta yksi mies oli heidän keskellään, puettu pellavavaatteisiin ja vyöllänsä kirjoitusneuvot. Ja he tulivat ja asettuivat seisomaan vaskialttarin ääreen.
  3 Mutta Israelin Jumalan kirkkaus oli kohonnut yläpuolelta kerubin, jonka yllä se oli ollut, huoneen k y n n y k s e l l e ja huusi pellavavaatteisiin puetulle miehelle, jolla oli kirjoitusneuvot vyöllänsä;
  4 ja Herra sanoi hänelle: "Kierrä kaupungin, Jerusalemin, läpi ja tee merkki n i i t t e n miesten otsiin, jotka huokaavat ja valittavat kaikkia kauhistuksia, mitä sen keskuudessa tehdään".
  5 Ja niille toisille hän sanoi minun kuulteni: "Kiertäkää kaupungin läpi hänen jäljessään ja surmatkaa. Älkää säälikö, älkää armahtako,
  6 tappakaa tyyten vanhukset, nuorukaiset, neitsyet, lapset ja vaimot, mutta älkää koskeko keneenkään, jolla on otsassaan merkki; ja alottakaa minun pyhäköstäni." Niin he alottivat niistä miehistä, vanhimmista, jotka olivat temppelin edessä.
  7 Ja hän sanoi heille: "Saastuttakaa temppeli ja täyttäkää esipihat surmatuilla. Menkää!" Niin he menivät ja surmasivat kaupungissa.
  (Raamatun 7-vuoden jo meneillään oleva loppusota, jolloin miekka tavoittaa jokaisen eksyneen, joka eksynyt ei käänny totuuteen ja pelastukseen sodan aikana)


  8 Mutta
  kun m i n ä heidän surmatessaan olin jäänyt j ä l j e l l e,
  (yhtään ei pelastu tuomiolta, koska kaupunki on läpi saastunut, mutta yksi pelastuu eli näyn saaja eli se, kelle Jumala ilmoittaa itsenä joka on valittu, jota ei tahnout löytyä, mutta löytyi kun Jumalan suunnitelma ja Raamatun lopunajan lopun salattu sanoma avataan tapahtumien edetessä? Nämä jakeet on myös varoitus, että kukaan ei olisi pelastumassa, kun on eksytty ja luopumus on vallalla, jolloin totuudesta muistutetaan, jolloin pelastumassa luulossa olevan tulee tarkistaa oma henkilökohtainen asemansa?)
  lankesin minä kasvoilleni, huusin ja sanoin: "Voi Herra, Herra! Hävitätkö sinä Israelin koko jäännöksen, kun vuodatat vihasi Jerusalemin ylitse?"

  9 Niin hän sanoi minulle: "Israelin ja Juudan heimon syntivelka on ylen suuri; maa on täynnä verivelkoja, ja kaupunki on täynnä oikeuden vääristelyä, sillä he sanovat: 'Herra on hyljännyt tämän maan, ei Herra näe'.
  10 Niinpä minäkään en sääli enkä armahda. Minä annan heidän vaelluksensa tulla heidän oman päänsä päälle."
  11 Ja katso, pellavavaatteisiin puettu mies, jolla oli kirjoitusneuvot vyöllänsä, toi tämän sanan: "Minä olen tehnyt, niinkuin sinä käskit minun tehdä".

  VastaaPoista
 4. Kun Raamatun loppusota on ohi ja Uusi Jerusalem laskeutunut, Jumala palaa asumaan ihmisten keskelle, jolloin Jumalan kunnia saapuu temppeliinsä idästä päin.

  Jotta Jumalan kunnia voisi saapua temppeliinsä, tulee temppelin olla rakennettu.
  Arvioni mukaan Herran päivä eli Uuden Jerusalemin laskeutumisen päivä on 1.5.2029, jolloin fyysisen temppelin ollessa mittava hanke, tulee sana ottaa vastaan ja alkaa temppeliä alkaa rakentamaan ilmoitetulle paikalleen.  Hesekiel 43

  1 Sitten hän kuljetti minut portille-sille portille, joka antoi itää kohden.
  2 Ja katso: Israelin Jumalan kunnia tuli idästä päin. Sen kohina oli niinkuin paljojen vetten kohina, ja maa kirkastui hänen kunniastansa.
  3 Ja näky, jonka minä näin, oli samanlainen kuin se näky, jonka olin nähnyt tullessani hävittämään kaupunkia; samanlaiset olivat näyt kuin se näky, jonka olin nähnyt Kebar-joen varrella. Niin minä lankesin kasvoilleni.
  4 Ja Herran kunnia kulki temppeliin sen portin kautta, jonka etupuoli oli itää kohden.
  5 Ja henki nosti minut ja vei minut sisempään esipihaan. Ja katso: Herran kunnia täytti temppelin.
  6 Ja minä kuulin jonkun puhuttelevan minua temppelistä; mutta mies seisoi minun vieressäni.
  7 Se ääni sanoi minulle: "Ihmislapsi, tämä on minun valtaistuimeni sija ja minun jalkapohjaini sija, jossa minä tahdon asua israelilaisten keskellä iankaikkisesti. Ja Israelin heimo ei ole enää saastuttava minun pyhää nimeäni-eivät he eivätkä heidän kuninkaansa-haureudellansa, kuninkaittensa ruumiilla ja uhrikukkuloillansa.

  VastaaPoista
 5. Jumalan suunnitelmassa ihmisistä edeskäypä saavuttaa yhteyden Jumalaan eli saa kokea Jumalan ilmoituksen, joka on lopunajan lopun aloittava ilmoitus.
  Tällöin tämä henkilö kykenee Jumalan suunnitelman mukaan rakentamaan ensin oman ruumiin tempelinsä?
  Joh. 2:21 Mutta hän puhui ruumiinsa temppelistä.

  Sak. 6:12
  ja sano hänelle näin: "Näin sanoo Herra Sebaot: Katso, mies nimeltä Vesa! Omalta pohjaltansa hän on kasvava, ja hän on rakentava Herran temppelin.
  (Jeesus edustaa täyttä oikeamielisyyttä ollen Pyhä. Jeesus lähetettiin tehtäväänsä häneltä kysymättä, koska hän oli valmiudessa)
  (Vesa kasvaa omalta pohjaltansa Jumalan tahtoon ja hänestä tulee temppelin rakentaja. Hänet tulee ottaa vastaan ja kun hänet otetaan vastaan hän ratsastaa aasin tamman varsalla, jolloin temppelin rakentaminen voi alkaa?)


  Ihmisistä edeskäypä - ihmisen Pojan kaltainen - otetaan vastaan? ja hän on rakentava Herran fyysisen temppelin - aikataulussaan.
  (Joh. 13:20)

  Johannes 3
  27 Johannes vastasi ja sanoi: "Ei ihminen voi ottaa mitään, ellei hänelle anneta taivaasta.
  28 Te olette itse minun todistajani, että minä sanoin: en minä ole Kristus, vaan minä olen hänen e d e l l ä n s ä lähetetty.
  29 Jolla on morsian, se on ylkä; mutta yljän ystävä, joka seisoo ja kuuntelee häntä, iloitsee suuresti yljän äänestä. Tämä minun iloni on nyt tullut täydelliseksi.
  30 Hänen tulee kasvaa, mutta minun vähetä.
  31 Hän, joka ylhäältä tulee, on yli kaikkien. Joka on syntyisin maasta, se on maasta, ja maasta on, mitä hän puhuu; hän, joka taivaasta tulee, on yli kaikkien.
  32 Ja mitä hän on nähnyt ja kuullut, sitä hän todistaa; ja hänen todistustansa ei kukaan ota vastaan.
  33 Joka ottaa vastaan hänen todistuksensa, se sinetillä vahvistaa, että Jumala on totinen.
  34 Sillä hän, jonka Jumala on lähettänyt, puhuu Jumalan sanoja; sillä ei Jumala anna Henkeä mitalla.
  35 Isä rakastaa Poikaa ja on antanut kaikki hänen käteensä.
  36 Joka uskoo Poikaan, sillä on iankaikkinen elämä; mutta joka ei ole kuuliainen Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällänsä."  Jer. 3:16 Ja kun te lisäännytte ja tulette hedelmällisiksi maassa niinä päivinä, sanoo Herra, niin ei enää puhuta Herran liitonarkista, se ei enää ajatukseen astu, eikä sitä enää muisteta; ei sitä enää kaivata, eikä sellaista enää tehdä.
  Kun temppeli on rakennettu ja Uusi Jerusalem laskeutunut Herran päivänä arviossani 1.5.2029 ja Jumalan kunnia palannut temppeliin on saavuttu Jumalan suunnitelman kautta uuteen aikaan, joka on lopullinen eli ikuinen järjestys. Tällöin liitonarkin yhteyttä ei enään tarvita, koska yhteyden Jumalaan palautuessa uusi muinainen laki tulee voimaan ja kerätään vain yhtä laumaa.

  Siionin lapsi? Jota Jumala suojaa ja joka muistuttaa Raamatun sanomasta toimien Jeesuksen lähettämän Pyhän Hengen kautta?
  Jesaja 9
  6 (9:5) Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen isä, Rauhanruhtinas.
  7 (9:6) Herraus on oleva suuri ja rauha loppumaton Daavidin valtaistuimella ja hänen valtakunnallansa; se perustetaan ja vahvistetaan tuomiolla ja vanhurskaudella nyt ja iankaikkisesti. Herran Sebaotin kiivaus on sen tekevä.  VastaaPoista
 6. Jer. 5:
  15 Katso minä tuon teitä vastaan, te Israelin heimo, kansan kaukaa, sanoo Herra; se on horjumaton kansa, se on ikivanha kansa, kansa,
  jonka k i e l t ä sinä et ymmärrä
  ja
  jonka p u h e t t a sinä et tajua.
  16 Heidän viinensä on kuin avoin hauta, he ovat kaikki sankareita.
  17 He syövät sinun satosi ja leipäsi, he syövät sinun poikasi ja tyttäresi, syövät sinun lampaasi ja raavaasi, syövät sinun viinipuusi ja viikunapuusi; he miekalla hävittävät sinun varustetut kaupunkisi, joihin sinä luotat.
  18 Mutta niinäkään päivinä, sanoo Herra, en minä teistä peräti loppua tee.

  Tästä muinaisesta kielestä on kuultavissa "ote" Tukholman profetia-1984 yhteydessä, jossa profetian kertoja puhuu kieltä hetken aikaa.
  > Profetia löytyy youtubesta, haulla: Marko-Tapio Autio

  (Tämä k i e l i on t o t u u s ja p u h e on s a n o m a)

  VastaaPoista
 7. Tämä vihreä komeetta on arviossani Siionin tyttären merkki.
  (hakusana googlella: vihreä komeetta 2023

  Minulle näytettiin tämä merkki vuonna 2020 ja se tarkoittaa arviossani, että kaksoisraskauden jälkimmäinen lapsi (Siionin tytär) on nyt syntynyt, kun komeetta oli lähinnä maapalloa.

  Julkaisuni löytyy facebookista:

  Luomakunnan kaitselmus 2013 - 2029
  JULKAISU 143_2020
  15.6.2020

  VastaaPoista