keskiviikko 14. joulukuuta 2022

OLI SUURI JOUKKO ... KAIKISTA KANSOISTA JA KIELISTÄ

 


 Herra kanssamme ...

 Tänä aamuna rukouksessa sain nähdä kuvan jossa oli kuin todella pitkä kieli ja sen päällä oli pallo ja se oli kuin tyhjyydessä. Mietin oliko tuo maapallo tuon kielen päällä? Jos se oli kieli?

Sitten vastaan tuli tämä Raamatun jae.

Ilm.7:9. Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli suuri joukko, jota ei kukaan voinut lukea, kaikista kansanheimoista ja sukukunnista ja kansoista ja kielistä, ja ne seisoivat valtaistuimen edessä ja Karitsan edessä puettuina pitkiin valkeihin vaatteisiin, ja heillä oli palmut käsissään.


Selittikö tämä tuota näkyäni? Se pysäytti minut. Ajattelin että siinä oli maailman kaikki kielet yhdessä. 

❤‍🔥👑❤‍🔥 Jeesus kertoo meille Hänen lähestyvästä paluustaan. Näin minä tämän tulkitsen. Mikä valtava lohdutus meille Herran omille.

Taivaassa meillä on varmasti yhteinen kieli 🙏 Sitä ei tarvitse enää sekottaa koska pahuutta ei ole. 

"Minun Isäni, joka on heidät minulle antanut, on suurempi kaikkia, eikä kukaan voi ryöstää heitä minun Isäni kädestä. Minä ja Isä olemme yhtä."


Todella monet ovat nähneet unia, siitä kun Jeesus hakee omansa pois. Pidetään pyhävaatteistamme kiinni 🙏🙏

 

Johanneksen ilmestys 7

1. Senjälkeen minä näin neljä enkeliä seisovan maan neljällä kulmalla ja pitävän kiinni maan neljää tuulta, ettei mikään tuuli pääsisi puhaltamaan maan päälle eikä meren päälle eikä yhteenkään puuhun.
2. Ja minä näin erään muun enkelin kohoavan auringonnoususta, ja hänellä oli elävän Jumalan sinetti, ja hän huusi suurella äänellä niille neljälle enkelille, joille oli annettu valta vahingoittaa maata ja merta,
3. ja sanoi: "Älkää vahingoittako maata älkääkä merta, älkää myös puita, ennenkuin me olemme painaneet sinetin Jumalamme palvelijain otsaan".
4. Ja minä kuulin sinetillä merkittyjen luvun, sata neljäkymmentä neljä tuhatta merkittyä kaikista Israelin lasten sukukunnista:
5. Juudan sukukunnasta kaksitoista tuhatta merkittyä, Ruubenin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Gaadin sukukunnasta kaksitoista tuhatta,
6. Asserin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Naftalin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Manassen sukukunnasta kaksitoista tuhatta,
7. Simeonin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Leevin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Isaskarin sukukunnasta kaksitoista tuhatta,
8. Sebulonin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Joosefin sukukunnasta kaksitoista tuhatta, Benjaminin sukukunnasta kaksitoista tuhatta merkittyä.
9. Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli suuri joukko, jota ei kukaan voinut lukea, kaikista kansanheimoista ja sukukunnista ja kansoista ja kielistä, ja ne seisoivat valtaistuimen edessä ja Karitsan edessä puettuina pitkiin valkeihin vaatteisiin, ja heillä oli palmut käsissään,
10. ja he huusivat suurella äänellä sanoen: "Pelastus tulee meidän Jumalaltamme, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsalta".
11. Ja kaikki enkelit seisoivat piirissä valtaistuimen ja vanhinten ja neljän olennon ympärillä ja lankesivat kasvoilleen valtaistuimen eteen ja kumartaen rukoilivat Jumalaa,
12. sanoen: "Amen! Ylistys ja kirkkaus ja viisaus ja kiitos ja kunnia ja voima ja väkevyys meidän Jumalallemme aina ja iankaikkisesti, amen!"
13. Ja yksi vanhimmista puhui minulle ja sanoi: "Keitä ovat nämä pitkiin valkeihin vaatteisiin puetut, ja mistä he ovat tulleet?"
14. Ja minä sanoin hänelle: "Herrani, sinä tiedät sen". Ja hän sanoi minulle: "Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä.
15. Sentähden he ovat Jumalan valtaistuimen edessä ja palvelevat häntä päivät ja yöt hänen temppelissään, ja hän, joka valtaistuimella istuu, on levittävä telttamajansa heidän ylitsensä.
16. Ei heidän enää tule nälkä eikä enää jano, eikä aurinko ole sattuva heihin, eikä mikään helle,
17. sillä Karitsa, joka on valtaistuimen keskellä, on kaitseva heitä ja johdattava heidät elämän vetten lähteille, ja Jumala on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä." 

 

Hän on pyyhkivä kaikki kyyneleet:  https://www.youtube.com/watch?v=6z3MVFf_NeY

Amen.

 

2 kommenttia:

 1. Lopunajan lopun jaksolla aletaan valmistautumaan tuomion käytäntöönpanoon, jotta uusi aika voi alkaa.

  Dan.7:
  9 Minun sitä katsellessani valtaistuimet asetettiin,
  ja Vanhaikäinen istuutui. Hänen vaatteensa olivat valkeat kuin lumi ja hänen päänsä hiukset kuin puhdas villa. Hänen valtaistuimensa oli tulen liekkejä, ja sen pyörät olivat palavaa tulta.
  10 Tulivirta vuoti, se kävi ulos hänestä; tuhannen tuhatta palveli häntä, ja kymmenen tuhatta kertaa kymmenen tuhatta seisoi hänen edessänsä.
  Oikeus istui tuomiolle, ja kirjat avattiin.

  11 Minä katselin, ja silloin, niiden herjaavien sanojen tähden, joita sarvi puhui, minun katsellessani
  peto tapettiin,
  ja sen ruumis hävitettiin ja heitettiin tuleen palamaan.
  12 Ja muiltakin pedoilta otettiin valta pois; niiden elämän pituus oli määrätty
  aikaa ja hetkeä myöten.
  (Edellä kerrottuu ilmestyskirjan 1-pedon (kuolema, jonka jälkeen alkoi Raamatun 7-vuotinen loppusota ilmestyskirjan 2-petoa vastaan, jotta sodan loppuessa synti tuomitaan ja tuomio voidaan laittaa käytäntöön.)


  Näkysi kieli on Jumalan valvoman totuuden sana, joka muodotaa yhteyden ihmisen ja Jumalan välillä, niin, että Jumala pitää yllä tietoista elinvoimaa ja tietoisen elinvoiman tulee palvella Jumalaa Jumalan tahdon mukaan suoriutuen eli totuudessa, jolloin elinvoima saa osakseen totuutta ymmärtävän valinnanvapauden kautta arvoisensa kunnioituksen.

  Yhteys (henkilökohtainen) Jumalaan mahdollistuu Jumalan ylläpitämän elinvoiman (elinvoimasi) kautta ja kun suoriutuu Jumalan tahdossa yhteys muodostuu Jumalan ilmoituksella lupauksensa mukaan, jolloin mahdollistuu Jumalaa lähentyminen.
  Tämän yhteyden muodostaminen Jumalaan (jonka vain Jumala voi avata ja myös sulkea) on elämäsi päätarkoitus eli saavuttaa siten pelastuvan asema ja pitää yhteys yllä kuolemaan asti, jolloin pelastuva välttää toisen kuoleman, joka on sielun hukkuminen tulijärveen. (Hukkumisella tulijärveen/mereen kuvataan kuolleen ihmisen tietoisen sielun katumuksen tilaa ja määrää kun kuolleen ihmisen tietoinen sielu saa tiedoksi elämän totuuden, joka olisi tullut eläessä selvittää ja totuudessa suoriutua.) (Tulijärvi/-meri vertautuu pisaroihin, joissa yksi pisara on yksi palavasti katuva sielu. Tuli vertautuu totuuteen jossa palaminen on puhdasta, koska katuvalla ei ole mitään lausuttavaa puolustuksekseen.)


  Ilm. 4:6
  Ja valtaistuimen edessä oli ikäänkuin lasinen meri, kristallin näköinen; ja valtaistuimen keskellä ja valtaistuimen ympärillä oli neljä olentoa, edestä ja takaa silmiä täynnä.

  Ilm. 22:1
  Ja hän näytti minulle elämän veden virran, joka kirkkaana kuin kristalli juoksi Jumalan ja Karitsan valtaistuimesta.


  Ilm. 7:15
  Sentähden he ovat Jumalan valtaistuimen edessä ja palvelevat häntä päivät ja yöt hänen temppelissään, ja hän, joka valtaistuimella istuu, on levittävä telttamajansa heidän ylitsensä.
  (Ilm. 21:3)  Ilm. 21:5
  Ja valtaistuimella istuva sanoi: "Katso, uudeksi minä teen kaikki". Ja hän sanoi: "Kirjoita, sillä nämä sanat ovat vakaat ja todet".
  (Raamatun salattu sanoma avataan samalla kun edennyt ja tyttynyt synti lopunajan lopuksi tuomitaan, jolloin totuus (lainalaisuus<>luonnonlaki) tuodaan julki jotta voidaan siirtyä uuteen aikajaksoon, jossa toista laumaa ei kerätä, jolloin eksyneenä kuoleva tuomitaan uudessa ajassa heti kuoltuaan tulijärveen/ -mereen, joka jo avattiin kun ilmestyskirjan 1-peto jo tuomittiin ja Raamatun 7-vuotinen loppusota jo alkoi ilmestyskirjan 2-petoa vastaan jossa sodassa nyt lopunajan lopun jaksolla elävä käy sotansa omaa syntiään vastaan tarkoituksenaan voittaa kääntymällä katumuksessa synneistään totuuteen.

  VastaaPoista
 2. Kieli kuvaa muodostuvaa yhteyttä Jumalaan (suora tie totuuteen) tilanteessa jossa yhteys on ollut katkennut siitä alkaen kun Jeesus tapettiin ja maailman ruhtinaan aika alkoi.
  Yhteys on palautumassa (maailman ruhtinaan ajan lakatessa tuomion käytäntöönpanoon) jolloin Jumalan maja pian tulee ihmisten keskuuteen uuden ajan alkaessa, jolloin kaikilla on mahdollisuus tavoittaa Jumala (Jumalan ilmoitus) ja mahdollisuus yhteiseen kieleen eli totuudelliseen kanssakäymiseen, jolla osoittaa ja kunnioittaa Jumalaa ja totuutta, suoriutumalla ensin totuuteen ja sen jälkeen totuudessa lähentyä Jumalaa täyteen totuuteen jo eläessä.
  (Täyteen totuuteen suoriutuva ei näe kuolemaa, (Joh. 8:51) eli esim. "kutsutaan kotiin" kuin Tukholman profetia-1984 profeetta "kutsutaan kotiin" tehtävänsä suoritettuaan?

  Joh. 6:63
  Henki on se, joka eläväksi tekee; ei liha mitään hyödytä.
  Ne sanat, jotka minä olen teille puhunut,

  ovat henki
  (Pelastava Pyhän Hengen yhteys elinvoiman kautta)

  ja

  ovat elämä.
  (pelastuvan elinvoiman jatkuminen kuoleman jälkeenkin)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.