sunnuntai 21. elokuuta 2022

RUKOUSKAMPANJA SUOMEN PUOLESTA

 


 
21.8.2022
 

Raamattutunti – RUKOUSTA HENKIMAAILMAN ULOSAJAMISEKSI

 https://www.youtube.com/watch?v=wvjHQOsSswQ&t=74s

Nyt kaikki mukaan rukoilemaan maamme johdon, hallintoelinten, instituutioiden, ministeriöiden ja kaikkien kirkkojen ja laitosten puolesta, että Isebelin henki lähtee maastamme:

Nyt taitaa olla se hetki, jota olen itse odottanut ja tietenkin moni sitä hetkeä pelkää. Suomi alkaa saamaan kohtalonsa, kuin Hitler bunkkerissaan, juhlii kuin uppoava Titanicin väki, kaikki valot päällä, yläkerrassa drinkkilasi kädessä ja musiikin säestyksellä, kahden kerroksen väkeä, alakerroksessa pullonsuusta.

Uppoaa ja tuhoutuu kuin sodoma ja gomorra.

Jesaja 3: 1-4 Sillä katso, Herra, Herra Sebaot ottaa pois Jerusalemilta ja Juudalta varan ja turvan, kaiken leivänvaran ja kaiken vedenvaran, sankarin ja soturin, tuomarin ja profeetan, tietäjän ja vanhimman, viidenkymmenenpäämiehen ja arvomiehen, neuvonantajan, taitoniekan ja taikurin. Ja minä panen nuorukaiset heille päämiehiksi, ja pahankuriset hallitsevat heitä.

Samasta jakeet 11-12 Voi jumalatonta! Hänen käy pahoin, sillä hänen kättensä teot maksetaan hänelle. Minun kansani käskijät ovat lapsia, ja naiset sitä hallitsevat. Kansani, sinun johtajasi ovat eksyttäjiä, he ovat hämmentäneet sinun polkujesi suunnan.

Jesaja 10:1-4 Voi niitä, jotka vääriä säädöksiä säätävät, jotka turmiollisia tuomioita kirjoittelevat, vääntääksensä vaivaisten asian ja riistääksensä minun kansani kurjilta oikeuden, että lesket joutuisivat heidän saaliiksensa ja orvot heidän ryöstettäviksensä! Mutta mitä te teette koston päivänä, rajumyrskyssä, joka tulee kaukaa? Kenen turviin pakenette apua saamaan ja minne talletatte tavaranne? Ei muuta kuin vaipua vangittujen joukkoon tai kaatua surmattujen sekaan. Kaikesta tästä ei hänen vihansa ole asettunut, ja vielä on hänen kätensä ojennettu.

Jesaja 5: 11-16 Voi niitä, jotka aamuvarhaisesta väkijuoman jäljessä juoksevat ja iltamyöhään viipyvät viinistä hehkuvina! Kanteleet, harput, vaskirummut, huilut ja viinit on heillä pidoissansa, mutta Herran tekoja he eivät tarkkaa, eivät näe hänen kättensä töitä. Sentähden minun kansani siirretään maastansa äkkiarvaamatta, sen ylhäiset kärsivät nälkää, ja sen remuava joukko nääntyy janoon. Sentähden tuonela levittää kitansa ammolleen, avaa suunsa suunnattomaksi; ja sinne menee sen loisto, sen remuava ja pauhaava joukko, kaikki sen ilonpitäjät. Silloin ihminen masentuu ja mies painuu maahan, maahan painuvat ylpeitten silmät; mutta Herra Sebaot on oleva korkea tuomiossa, pyhä Jumala on oleva pyhä vanhurskaudessa.

 

 
 

 

RUKOUSKAMPANJA!

Julistakaamme SUURI rukouskampanja alkaneeksi maamme puolesta!

Maatamme on jo vuosikymmeniä pitänyt valtansa panttivankina Isebelin henkivalta, joka on levittäytynyt jokaiseen virastoon, jokaiseen ministeriöön ja valtion laitokseen, jopa kaikkiin kirkkokuntiin, järjestöihin ja instituutioihin. Se pitää lähes tulkoon kaikkia naruja kädessään ja ne narut johtavat saatanan koneistoon Brysseliin ja sinne missä globalismi, antikristillinen henkivoima pitää päämajaansa.

Meidän tulee yhdessä laittaa rukousmyllytys, elikkä koota rukoustykkipatteristo koolle ja kohdistaa kaikki yhtä aikaa rukousta saastaisten henkivoimien karkottamiseksi maamme hallintoelimistä.

Huomenna aamulla Operaatiokeskuksen YouTube kanavalla julkistamme videon, jossa käsittelemme aihetta tarkemmin ja kehotamme kaikkia yhtymään tähän rukoushaasteeseen.

Nyt on tullut aika ajaa Suomen hallinnosta ulos kaikki epäpyhä, joka sinne on pesiytynyt!

Tehkäämme se nyt yhdessä! Amen!

-jarmo-

***** ****** **** *******

 

 Marin haluaa nykyään vain pilettää ja nauttii siitä että häntä kehutaa ja ihaillaan coolina. Hän saa siitä jonkin laista voimaannuttavaa tyydytystä ja olenkin pitkään puhunut että Suomen yllä on Isebelin henki ja se näkyy juuri Marinissa vahvana. Kaikki korkeat virat menee nykyään naisille ja monesti olenkin ääneen kysynyt että mihin ovat Suomen miehet jääneet? Tämä on nyt mennyt minusta vaarallisen pitkälle.
Antti Kaikkonen oli lupautunut hoitamaan tuon kohu viikonlopun, mutta Marin perui silti lomansa ja lupasi hoittaa, mutta yllätykseksi lähti bilettämään. Hän vähättelee täysin vastuutaan ja etenkin kun elämme tällaisessa harmaassa sodan ajassa. Sanoin eilen ääneen että Putin varmaan hiljaa myhäilee Marinin käytöstä, joka voi olla petollisen vaarallista käytöstä. Elämme aikaa kun kaikki on mahdollista, eikä se katso aikaa onko yö vaiko päivä.


Rukoillaan siis tuon Isebelin hengen poistumista maamme yltä.
Raamattu sanoo että mies on pää niin kotona kuin johto tehtävissä.

HERÄÄ SUOMI!!!!

 Olen tuosta Isebelin hengestä puhunut jo kauan, ainakin pari vuotta, jollen kauemminkin.Isebelin henki on Suomen yllä, mutta myös kaikkialla maailmassa. Siksi Jumalan vastaus alkaa olla yhä näkyvämpi kaikkialla maailmassa, kun he eivät usko. Vitsaukset suitsii maailmaa niin kuin Egyptissä aikanaan ja miten heidän kävikään. Ihmiset ei enää usko Jumalaan ja tuskin enää edes tuntevat Häntä. He ovat Hänestä hyvin kaukana ja Jumalan on nyt pakko puuttua asiaan. Olen kokenut vahvasti että se on Suomen yllä ja se näkyy yhä vahvemmin. Se näkyy täällä kaikkialla, niin kuin Jarmo tuossa videossa puhui.

 Isebelin synti ja henki
http://www.kotipetripaavola.com/iisebel.html

Se on henkivalta joka eksyttää vahvasti ja on vaarallinen. Sen valtaan joutuneet eivät itse ymmärrä olevan sen vaikutuksessa mutta se näkyy lisääntyvästi heidän käytöksessä

 Nyt on tärkeä osata erottaa liha ja henkivalta, sananmukaisesti. Nähdä ja erottaa tuo henkivalta kokonaisvaltaisesti tämän maan yllä.

KR 1933/-38
Ef. 6:12 Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.

Rinnakkaisviitteet (KR 1933/-38)
Ef. 2:2 joissa te ennen vaelsitte tämän maailman menon mukaan, ilmavallan hallitsijan, sen hengen hallitsijan, mukaan, joka nyt tekee työtään tottelemattomuuden lapsissa

Rukouksessa mukana ja tuo Rukous rintama on hyvässä kasvussa. 

Tämä ON TÄRKEÄ JA TODELLINEN ASIA!


4 kommenttia:

 1. Jer.10:
  1 Kuulkaa sana,
  jonka Herra on puhunut teitä vastaan, te I s r a e l i n h e i m o.

  2 Näin sanoo Herra: "Älkää totutelko itseänne pakanain menoon älkääkä kauhistuko taivaan merkkejä, sillä pakanat niitä kauhistuvat.
  3 Sillä kansat noudattavat turhia jumalia; sillä ne ovat puuta, joka hakataan metsästä, puusepän kätten tekemiä, työaseella tehtyjä.
  4 Ne koristetaan hopealla ja kullalla sekä kiinnitetään nauloilla ja vasaroilla, niin etteivät ne horju.
  5 Ne ovat kuin linnunpelätin kurkkumaalla, eivät ne voi puhua; kantamalla täytyy niitä kantaa, sillä eivät ne voi astua. Älkää peljätkö niitä, sillä eivät ne voi pahaa tehdä; mutta eivät ne myöskään voi tehdä hyvää.
  6 Ei ole ketään sinun vertaistasi, Herra; sinä olet suuri, ja suuri ja voimallinen on sinun nimesi.
  7 Kuka ei sinua pelkäisi, sinä kansojen kuningas? Sillä siihen sinä olet arvollinen. Sillä kaikissa kansojen viisaissa ja kaikissa heidän valtakunnissansa ei ole yhtäkään sinun vertaistasi.
  8 He ovat kaikki tyynni järjettömiä, tyhmiä. Turhain jumalien opettamista! Ne ovat puuta,
  9 ohueksi taottua hopeata, joka tuodaan Tarsiista, ja Uufaan kultaa, taiturin ja kultasepän kätten tekoa. Punasinistä ja punaista purppuraa on niiden puku. Taitajain tekoa ovat ne kaikki.

  10 Mutta Herra on totinen Jumala; hän on elävä Jumala ja iankaikkinen kuningas. Hänen vihastansa vapisee maa, ja kansat e i v ä t k e s t ä hänen suuttumustansa.
  11 Sanokaa heille näin: Jumalat, jotka eivät ole tehneet taivasta eikä maata, ne katoavat maan päältä ja taivaan alta.

  12 Hän on tehnyt maan voimallansa, vahvistanut maanpiirin viisaudellansa ja l e v i t t ä n y t taivaat taidollansa.
  (Ilm.7:15)
  13 Kun hän jylisee, käy vetten pauhina taivaalla, ja hän nostaa pilvet maan ääristä, tekee salamat ja sateen ja tuo tuulen sen säilytyspaikoista.

  14 Järjetön on jokainen ihminen, tietoa vailla, häpeän saa jokainen kultaseppä veistetystä kuvasta, petosta on hänen valamansa kuva, eikä niissä henkeä ole.

  15 Turhuutta ne ovat, naurettavia tekeleitä; kun niiden rangaistus tulee, ne hukkuvat.

  16 Näiden kaltainen ei ole hän, joka on Jaakobin osa, sillä hän on kaiken Luoja, ja Israel on hänen perintösukunsa: Herra Sebaot on hänen nimensä.

  17 Kokoa tavarasi maasta pois, sinä, joka piiritettynä istut.
  18 Sillä näin sanoo Herra: Katso, tällä haavaa minä linkoan pois maan asukkaat ja a h d i s t a n heitä,
  niin
  että s a a v a t t a r p e e k s e n s a."

  19 Voi m i n u a m i n u n v a m m a n i tähden!
  Kipeä on minun haavani;
  mutta minä sanon:
  Tämä on minun vaivani, minun on se kannettava.

  20 Minun telttani on hävitetty,
  ja
  kaikki minun telttaköyteni ovat katkotut;
  minun l a p s e n i ovat lähteneet l u o t a n i,
  e i k ä n i i t ä e n ä ä o l e.

  Ei ole enää, kuka telttani pystyttäisi
  ja nostaisi seinieni kankaan.

  21 Sillä paimenet olivat järjettömät
  eivätkä etsineet Herraa; sentähden he eivät menestyneet, vaan koko heidän laumansa hajotettiin.

  22 Ääni kuuluu! Katso, se tulee, s u u r i p a u h i n a pohjoisesta maasta, tekemään Juudan kaupungit autioiksi, a a v i k k o s u t t e n asunnoksi.
  23 Minä tiedän, Herra, ettei ihmisen tie ole hänen vallassansa, eikä miehen vallassa, kuinka hän vaeltaa ja askeleensa ohjaa.
  24 Kurita minua, Herra, mutta k o h t u u d e l l a, äläkä v i h a s s a s i, ettet minua y l e n vähäiseksi tekisi.
  25 Vuodata vihasi pakanain ylitse, jotka eivät sinua tunne, ja sukukuntain ylitse, jotka eivät sinun nimeäsi avuksensa huuda. Sillä he ovat syöneet Jaakobin, ovat hänet syöneet ja lopettaneet, ja tehneet autioksi hänen asuinsijansa.

  VastaaPoista
 2. Joh. 13:20
  Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka ottaa vastaan sen, jonka minä lähetän,
  se ottaa vastaan minut;

  mutta

  joka ottaa vastaan minut,
  se ottaa vastaan hänet,

  joka on minut lähettänyt.


  Ihmisten yhteyden ollessa poikki Jumalaan... Jeesus lähettää voidellun, joka on arvollinen ja Ihmisen Pojan kaltainen, joka ylipappi ohjaa eksyneet pelastukseen ja pelastuvat totuuteen kun Raamatun sanoma nyt täyttyy?
  Jes. 53:1
  Kuka uskoo meidän saarnamme, kenelle Herran käsivarsi ilmoitetaan?


  Joh. 12:38
  että kävisi toteen profeetta Esaiaan sana, jonka hän on sanonut:
  "Herra, kuka uskoo meidän saarnamme, ja kenelle Herran käsivarsi ilmoitetaan?"


  Ilmoitus annetaan Herran käsivarrelle eli arvolliselle, jonka Jeesus lähettää ja joka arvollinen johtaa pelastuvien kansan tällä kertaa totuuteen?


  ****

  Sak. 14:4
  Hänen jalkansa seisovat sinä päivänä Öljymäellä, joka on Jerusalemin edustalla itää kohti. Ja Öljymäki halkeaa kahtia idästä länteen hyvin suureksi laaksoksi: toinen puoli mäkeä siirtyy pohjoiseen ja toinen puoli etelään päin.

  Mooses halkaisi meren, mutta lopunajan lopun tapahtumassa halkaistaan (vertaus?) öljymäki, josta uskovat ohjataan turvaan?


  Vastaanottakaa siis pelastustien näyttäjä vastaan, jotta ette ymmärtämättömyyttänne eksy ja ymmärryksellänne pelastuisitte.
  (Lienee ainoa mahdollisuus? Tämä tiennäyttäjä on ymmärtävä/arvollinen ja osaa neuvoa mitä tehdä...?)

  Jumala suri aikansa suruasussaan ja lähti nyt sotimaan, tilanteessa jossa:
  Jer.10:
  20 Minun telttani on hävitetty,
  ja
  k a i k k i minun telttaköyteni ovat katkotut;
  minun l a p s e n i ovat lähteneet l u o t a n i,
  e i k ä n i i t ä e n ä ä o l e.

  Kaksi säkkipukuista ovat Jeesus ja Ihmisen Pojan kaltainen, eli Jumala arvostaa ihmisistä edeskäyvän Ihmisen Pojan kaltaiseksi eli pojakseen, joka saa kunnian johdattaa nyt uskovat pelastukseen kun Raamatun sanoma etenee - lopunajan lopun sanoman täyttyessä?

  VastaaPoista
 3. Joel 3:
  1 Sillä katso, niinä päivinä ja siihen aikaan, kun minä käännän Juudan ja Jerusalemin kohtalon,

  2 minä kokoan
  k a i k k i pakanakansat,
  vien ne alas Joosafatin laaksoon ja käyn siellä oikeutta niitten kanssa kansani ja perintöosani, Israelin, tähden. Sillä he ovat hajottaneet sen pakanakansain sekaan, ovat jakaneet minun maani
  (kaikki kootaan tuomiolle eli tuomio laitetaan käytäntöön...)

  3 ja heittäneet minun kansastani arpaa; ovat antaneet pojan porttoa vastaan sekä myyneet tytön viinistä, jonka ovat juoneet.
  4 Mitä on teillä sanomista minulle, teilläkin, Tyyro ja Siidon ja kaikki filistealaisten alueet? Tahdotteko te kostaa minulle, mitä minä olen tehnyt, vai itse tehdä minulle jotakin? Nopeasti, kiiruusti minä annan koston kohdata teidän päätänne siitä, mitä olette tehneet,
  5 te, jotka olette ottaneet minun hopeani ja kultani, vieneet minun ihanat kalleuteni temppeleihinne
  6 sekä myyneet Juudan ja Jerusalemin lapsia jaavanilaisille, poistaaksenne heidät kauas omalta maaltansa.
  7 Katso, minä herätän heidät liikkeelle siitä paikasta, johon te olette heidät myyneet, ja annan koston teostanne kohdata teidän päätänne:

  8 minä myyn teidän poikianne ja tyttäriänne Juudan poikien käsiin, ja he myyvät ne sabalaisille, kaukaiselle kansalle. Sillä Herra on puhunut.

  9 Julistakaa tämä pakanakansain seassa, alkakaa pyhä sota, innostakaa sankareita, lähestykööt, hyökätkööt kaikki soturit.
  10 Takokaa vantaanne miekoiksi ja vesurinne keihäiksi. Sanokoon heikko: "Minä olen sankari".
  11 Käykää avuksi, tulkaa, kaikki kansakunnat joka taholta. He kokoontuvat sinne. Anna, Herra, sankariesi astua sinne alas.

  12 Lähtekööt liikkeelle, hyökätkööt kansakunnat Joosafatin laaksoon; sillä siellä hän istuu tuomitsemassa kaikkia pakanakansoja, joka taholta tulleita.
  13 Lähettäkää sirppi, sillä sato on kypsynyt. Tulkaa polkemaan, sillä kuurna on täynnä ja kuurna-altaat pursuvat ylitse; sillä heidän pahuutensa on suuri.
  14 Meluavia joukkoja, meluavia joukkoja ratkaisulaaksossa! Sillä lähellä on Herran päivä ratkaisulaaksossa.

  15 Aurinko ja kuu käyvät mustiksi, ja tähdet kadottavat valonsa.

  16 Herra ärjyy Siionista ja antaa äänensä kuulua Jerusalemista, ja taivaat ja maa järkkyvät; mutta Herra on kansansa suoja, Israelin lasten turva.
  17 Ja te tulette tietämään, että minä olen Herra, teidän Jumalanne, joka asun Siionissa, pyhällä vuorellani. Ja Jerusalem on oleva pyhä, ja vieraat eivät enää kulje sen läpi.
  18 Sinä päivänä vuoret tiukkuvat rypälemehua, ja kukkulat vuotavat maitoa; kaikissa Juudan puronotkoissa virtaa vettä, ja Herran huoneesta juoksee lähde, ja se kastelee Akasialaakson.
  19 Egypti tulee autioksi, ja Edom tulee autioksi erämaaksi väkivallan tähden, jota ne ovat tehneet Juudan lapsille, kun ovat vuodattaneet viatonta verta heidän maassansa.
  20 Mutta Juuda on oleva asuttu iankaikkisesti ja Jerusalem polvesta polveen.

  21 Ja minä julistan heidät puhtaiksi verivelasta,
  josta en ole heitä puhtaiksi julistanut.
  Ja Herra on asuva Siionissa.

  (Jumalan maja palaa ihmisten keskelle...)  Dan.5:
  25 Ja tämä on kirjoitus, joka on tuonne kirjoitettu: 'Mene, mene, tekel, ufarsin'.
  26 Ja tämä on sen selitys: mene merkitsee: Jumala on laskenut sinun valtakuntasi luvun ja on tehnyt siitä lopun.
  27 Tekel: sinut on vaa'alla punnittu ja köykäiseksi havaittu.

  VastaaPoista
 4. Tukholman Profetia-1984 ohjeistaa että "teillä ei ole mitään muuta kuin sanani..." Tästä sanasta muistuttaa se kenet Jeesus lähettää eli Pyhä Henki. Tämä Pyhä Henki toimii sen kautta ja aikataulussa, josta Tukholman Profetiakin myös kertoo? Aikataulu on Raamatun lopunajan lopun salattu jakso, jonka aikana salaus samalla avataan?

  VastaaPoista