lauantai 3. syyskuuta 2022

KIRJOITA SYDÄMESI TAULUUN

 


Shalom!

Olen uudelleen alkanut maalaamaan tauluja. Pidin siitä jonkin aikaa väliä. Nuorempana piirsin, etenkin lyijykynällä ja muotokuvat oli usein teemana. Sitten siihen tuli katkos. 2004 aloin taas uudelleen tästä innostua ja halusin alkaa myös kokeilla maalaamista. Maalasin vesiväreillä ja öljyväreillä alkuun. Sitten löytyi nuo acrylimaalit ja niillä nykyään maalaan, sillä kuivuvat nopeaan. 

Oli vuosi 2004 kun sen ensimmäisen maalasin. Ensin piti vain maalata kuva joka olisi sini valkoinen, erisävyineen, mutta taulu muuntui kuin itsekseen. Tuntui että se ei ole koskaan valmis ja sitten eräänä päivänä sanoin että nyt se saa olla siinä.
Mietin sen nimeä, ehkä Magda? Näytin sitä veljelleni joka kommentoi heti ettei Magda  ole noin ylhäinen nainen. Olin samaa mieltä. Mietin mihin tuon taulun laitan ja sitten se unohtui moniksi vuosiksi varaston kaappiin. 2010 kävin uskon kasteella, jonka jälkeen menin seurakunnan tilaisuuteen. Seurakunnan virallinen profeetta tuli luokseni ja sanoi että hänellä on minulle sanoma:
-" Sinua valmistetaan kuin Esteriä, näen sinut vesialtaassa, jossa on marmoriset reunat. Altaan ympärillä on naisia jotka palvelivat minua ja olivat valmistaneet minun allas veteni eri tuoksuin. Mirhaa ym. Allas oli tähtitaivaan alla.."
Kävin uudelleen n. vuoden päästä tuossa seurakunnassa ja tämä profeetta profetoi minulle uudelleen tuon saman, sanoen että minua valmistellaan edelleen.
Kaksi vuotta sitten kun suunnittelin kotikokousta, mietin mistä löytäisin jonkun sinisen taulun seinälle?
Silloin muistin tuon taulun ja lähdin hakemaan se sisälle. Olin täysin unohtanut sen.
Kun otin sen käsiini, muistin heti sitä katsoessa tuon profetian minulle.
Samalla ymmärsin että olin 6 vuotta aiemmin profetoinut sen itselleni maalaamalla, sitä ymmärtämättä. Eikö tuo profeetta tuntenut minua eikö ollut koskaan nähnyt taulua.
Näin heti että todellakin, se on Esteri!!!
Esteri kyynelehtii kansansa puolesta. Kyynelistä muodostuu virta hänen ympärilleen, joka höyrystyy hänen taakseen ja ylös muodostaen ristin joka kuvaa hänen uskoaan. Esteri on tähtitaivaan alla.
En muista vuotta, (2012)? mutta muistan kuinka kuulin kerran äänen sanovan:
-" Nyt on tähtitaivaan aika.

VieOli vuosi 2004 kun sen maalasin. Ensin piti vain maalata kuva joka olisi sini valkoinen, erisävyineen, mutta taulu muuntui kuin itsekseen. Tuntui että se ei ole koskaan valmis ja sitten eräänä päivänä sanoin että nyt se saa olla siinä.mMietin sen nimeä, ehkä Magda? Näytin sitä veljelleni joka kommentoi heti ettei Nähdä ole noin ylhäinen nainen. Olin samaa mieltä. Mietin mihin tuon taulun laitan ja sitten se unohtui moniksi vuosiksi varaston kaappiin. 2010 kävin uskon kasteella, jonka jälkeen menin seurakunnan tilaisuuteen. Seurakunnan virallinen profeetta tuli luokseni ja sanoi että hänellä Tänä aamuna rukouksessa, kun kyselmin ja rukoilin tuon taulu näyttelyn puolesta, niin Herra siinä kaiken keskellä näytti minulle kuvaa jossa oli muutama erivärinen, iso maali tuubi. Siinä taisi olla ainakin sinistä 💙 punaista ❤️.. ja keltaista maalia 💛🎨🖌️🖼️ .. ehkä sitä on sitten lisää luvassa. ✝️ 

Moni on kehoittanut minua pitämään noille tauluille näyttely, joita olen vuosien varrella maalannut. En ole kuitenkaan rohjennut. Mutta nyt, 27.8. sain kysyttyä Orimattilan Toivonkeskus seurakunnasta, voisinko pitää siellä tauluilleni näyttelyn ja sain myönteisen vastauksen.

 

Seuraavana aamuna, 28.8. rukouksessa, kun kyselin ja rukoilin tuon taulu näyttelyn puolesta, niin Herra siinä kaiken keskellä näytti minulle kuvaa jossa oli muutama erivärinen, iso maali tuubi. Siinä taisi olla ainakin sinistä 💙 punaista ❤️.. ja keltaista maalia 💛🎨🖌️🖼️ .. ehkä sitä on sitten lisää luvassa. ✝️

Tiesin tuosta että se oli hyväksyvä vastaus myös Herraltani, Jeesukselta Kristukselta. Nuo värit joita Hän minulle noissa tuubeissa näytti, olivat hyvin taivaalliset värit. 

Nyt taulut ovat näytillä ja pari on jo myyty. Kiitos Herralle että saan myös evankelioida noiden taulujen kautta, sillä olin päättänyt että taulut joita maalaan olisi hengellisiä ja nyt aloin lisäämään niihin jonkun Raamatun jakeen, joka kuvastaisi taulun aihetta. Aina kun näyttää että maalaamisesta ei tahdo tulla mitään, niin pyydän että Jeesus tulee maalaamaan kanssani ja heti alkaa tapahtua parempaan suuntaan ...

Kiitos Jeesus! Olet minun ykkös asia!

💖👑💖

Mestaripiirros: https://youtu.be/g9G3eLKkAyM

Sananl. 3:3 Laupeus ja uskollisuus älkööt hyljätkö sinua. Sido ne kaulaasi, kirjoita ne sydämesi tauluun, 
Sananl. 7:2 Noudata minun käskyjäni, niin saat elää, säilytä opetukseni kuin silmäteräsi. 
Sananl. 7:3 Sido ne kiinni sormiisi, kirjoita ne sydämesi tauluun. 

 Amen.

 

1 kommentti:

 1. Tämä kolmen eri värin näky on ilmeisesti suoraan Jumalalta, koska kyseessä on kolme värikirjon kattavaa pääväriä.

  Nyt on alkamaisillaan uusi aikakausi, jota aletaan "maalaamaan" ja maalaus etenee valmistuessaan (valmistettu) kuin Jumala sen on suunnitellut (Raamatun sanoma) ja siitäkin nyt meitä muistuttaa. (salattu sanoma avataan)

  https://fi.wikipedia.org/wiki/P%C3%A4%C3%A4v%C3%A4ri

  ***********************

  Sananl. 7:3 Sido ne kiinni sormiisi, k i r j o i t a ne s y d ä m e s i
  t a u l u u n.

  Raamatussa Jeesus kirjoittaa maahan (mm. Joh. 8:6 ja 8:8) ja Jumala seinään (Dan.5:5).

  Ihminen voi osaltaan kirjoittaa sydämensä tauluun, jolla viitataan suoriutumiseen Raamatun rakkauden kaksoiskäskyn mukaan.

  Kun suoriudut Jumalan tahdossa, niin, että saat tietää Raamatun salatun käskyn, niin, sen jälkeen voit alkaa lähentymään Jumalaa Rakkauden kaksoiskäskyn mukaan suoriutuen.

  Jotta saisit kuulla Raamatun Pyhän käskyn, tulee silloin suoriutua myös Jumalan tahdon mukaan kuin Raamatun Rakkauden kaksoiskäskyssä ilmaistaan.

  Jumala antaa ilmoituksellaan tiedoksi Raamatun salatun käskyn, jonka mukaan suoriutua. Tämä käsky on "Ole pitkämielinen" ja se käsky kattaa käytännössä kaikki muutkin käskyt, koska muilla käskyillä kehoitetaan suoriutumaan eri asioissa pitkämielisesti.

  Jumalan antaessa ilmoituksensa on Jumala vähäpuheinen, tämä ilmeisesti siksi, että kuulijan tulee selvittää Jumalan ilmoituksen tarkoitusta ja sen selvittävä osoittaa olevansa ymmärtävä Jumalan tahdosta.
  Jumalan antaessa ilmoituksiaan tulee niitä tutkia, jolloin jos sanoman saa avattua ymmärryksellä eli totuudellisesti on Jumalan edessä osittanut ymmärtävänsä ja siten viisas. (mm. Jer.9:12)


  Job.37:
  9 T ä h t i t a r h a s t a tulee tuulispää, pohjan ilmalta pakkanen.
  10 Jumalan henkäyksestä syntyy jää, ja aavat vedet ahdistuvat.
  11 Hän myös kuormittaa pilvet kosteudella ja hajottaa välähtelevät ukkosvaarunsa.
  12 Ne vyöryvät sinne tänne hänen ohjauksestaan, tehdäkseen maanpiirin päällä kaiken, mitä hän niille määrää.
  13 Hän antaa niiden osua milloin maalle vitsaukseksi, milloin siunaukseksi.
  14 Ota tämä korviisi, Job; pysähdy ja tarkkaa Jumalan ihmetöitä.
  15 Tiedätkö, kuinka Jumala niillä tekonsa teettää ja kuinka hän antaa pilviensä leimausten loistaa?
  16 Käsitätkö pilvien punnituksen, hänen ihmeensä, joka on kaikkitietävä?
  17 Sinä, jonka vaatteet kuumenevat, kun maa on raukeana etelän helletuulesta,
  18 kaarrutatko sinä hänen kanssansa taivaan, joka on vahva kuin valettu kuvastin?
  19 Neuvo, mitä meidän on hänelle sanottava; pimeydessämme emme voi tuoda esiin mitään.
  20 Olisiko hänelle ilmoitettava, että tahtoisin puhua? Kukapa vaatisi omaa tuhoansa!
  21 Ja nyt: ei voida katsella valoa, joka kirkkaana loistaa, kun tuuli on puhaltanut p u h d i s t a e n taivaan.
  22 Pohjoisesta tulee kultainen hohde; Jumalan yllä on peljättävä valtasuuruus.
  23 Kaikkivaltiasta emme saata käsittää, häntä, joka on suuri voimassa, joka ei oikeutta ja täydellistä vanhurskautta polje.
  24 Sentähden peljätkööt häntä ihmiset;
  hän ei k a t s o keneenkään,
  joka on
  o m a s t a mielestään viisas."  .

  VastaaPoista