perjantai 9. syyskuuta 2022

KUNINGATAR ELISABET II ON KUOLLUT 8.9.2022.

 


 Kuningatar Elisabet kuollut eilen, 8.9.2022. iltapäivällä, 96 vuoden iässä. ❣️👑❣️ Nukkui rauhallisesti pois tiedotteen mukaan Balmorin linnassa eli lempi paikassaa. Hän oli nainen ja Kuningatar jota aina olen syvästi ihaillut.Vuonna 1951 Elisabet alkoi vähitellen sijaistaa isäänsä ja vain vähän myöhemmin, vuonna 1952, tuli hänen vuoronsa vastaanottaa hallitsijan tehtävä kokonaan. Nuori kuningatar lupasi omistaa elämänsä kansansa palvelulle ja olla luottamuksen arvoinen. Niin hän on myös tehnyt. Hän eli sen lupauksen mukaan jonka hän antoi kruunajais päivänään.

Kuningatar Elisabet II oli Yhdistyneen kuningaskunnan kuningatar ja 14 muun kansainyhteisömaan valtionpäämies, muun muassa Australian, Kanadan ja Uuden-Seelannin kuningatar.

Elisabet II kruunattiin kuningattareksi pian Israelin itsenäistyttyä toisen maailmansodan jälkeen. Tästä alkoi koko Englannin historian pisin valtakausi, joka on nyt päättynyt. Se kesti raamatullisen 70 vuotta!

*****

 Sanoma:


Kun katsoin otsikkoa, kuulin nämä sanat: "Katso! Uuden Elisabetin aikakauden nousu."

Kun kuulin nuo Sanat, minulle elvytettiin Sana, joka minulle annettiin muutama päivä sitten,

" Uudet ja muinaiset tavat paljastettu "
"Katsella! Olemme tulleet uusille ja muinaisille paljastetuille tavoille. Näetkö sen? Minä sanon: kulje siinä, niin menestyt ja löydät levon sielullesi!”

Tänään kuulin Hengen sanovan jotain syvällistä.

”Katso, kun aloin paljastamaan ja vapauttamaan uusia ja vanhoja tapoja. Sillä se, minkä olen säilyttänyt ja varannut tämän kaltaiselle ajalle, paljastetaan nyt Maan kansoille.

Katso! Sillä parhaani olen säästänyt viimeiseksi.

Sanon jälleen, nämä ovat päiviä, jolloin uudet ja muinaiset tavat paljastetaan Vanhurskaalle Jäännökseni.

Katso! Näetkö sen? Nouse ja kulje siinä, niin menestyt ja löydät levon sielullesi!”

Katso sanat:

Kun Elizabeth tapaa Elizabethin, se on merkki:

“ Elizabeth nimittää Elizabethin: profeetallinen merkki Iso-Britannialle! "
Uudet ja muinaiset tavat paljastettiin:

" Uudet ja muinaiset tavat paljastettu "


Siunausta teille kaikille.
~ kirjoittanut Veronika West

1 kommentti:

  1. Jo muinoin ajauduttiin pois totuudesta (tuhansia vuosia sitten) ja sen tuomio lähestyy kun tuomittavien tuomio laitetaan Herran päivänä tasapuolisesti käytäntöön jokaisen tekojen mukaan.
    (mm. Abraham poistui kaupungista, jossa synti oli vallalla, tilanne noin 4000 vuotta sitten...)



    Elämässään eksyneiden toimintaa vastoin Jumalan tahtoa:(suoriutumista vastoin Rakkauden kaksosikäskyä)

    https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/331061f4-db46-4528-85aa-259e731133b2





    Jes. 51:9
    Heräjä, heräjä, pukeudu voimaan, sinä Herran k ä s i v a r s i; heräjä niinkuin m u i n a i s i n a päivinä, ammoisten sukupolvien aikoina. Etkö sinä ole se, joka löit Rahabin kuoliaaksi, joka lävistit lohikäärmeen?


    Aam. 9:11
    Sinä päivänä minä pystytän jälleen Daavidin sortuneen majan ja korjaan sen repeämät ja pystytän sen luhistumat, ja rakennan sen sellaiseksi, kuin se oli muinaisina päivinä,

    Jes. 58:12
    Sinun jälkeläisesi rakentavat jälleen ikivanhat rauniot, sinä kohotat perusmuurit, muinaisten polvien laskemat; ja sinun nimesi on oleva: "halkeamain umpeenmuuraaja" ja "teitten korjaaja maan asuttamiseksi"


    Jer. 33:7
    Minä käännän Juudan kohtalon ja Israelin kohtalon ja rakennan heidät muinaiselleen.

    Valit. 2:17
    Herra on tehnyt, mitä oli aikonut. Hän on täyttänyt sanansa, sen, mitä oli päättänyt muinaisista päivistä asti: hän on repinyt alas säälimättä, on antanut vihamiesten iloita sinusta ja kohottanut sinun vihollistesi sarven.


    Valit. 5:21
    Palauta meidät, Herra, tykösi, niin me palajamme; uudista meidän päivämme muinaiselleen.

    Hes. 36:11
    Ja minä lisään teille ihmisiä ja karjaa runsaasti, ja ne lisääntyvät ja ovat hedelmälliset. Minä teen teidät asutuiksi, niinkuin olitte muinaisina päivinänne, ja teen hyvää vielä enemmän kuin alkuaikoinanne. Ja te tulette tietämään, että minä olen Herra.




    1. Piet. 3:20
    Jotka muinoin eivät olleet kuuliaiset, kun Jumalan p i t k ä m i e l i s y y s odotti Nooan päivinä, silloin kun valmistettiin arkkia, jossa vain muutamat, se on kahdeksan sielua, pelastuivat veden kautta.


    Luuk. 17:26
    Ja niinkuin kävi Nooan päivinä,
    niin
    käy myöskin Ihmisen Pojan päivinä:


    Mal. 4:5
    Katso, minä lähetän teille profeetta Elian, ennenkuin tulee Herran päivä, se suuri ja peljättävä.

    VastaaPoista