keskiviikko 14. heinäkuuta 2021

" ÄLÄ SANO ETTÄ KAIKKI ON HYVIN "

Kuva


Rauhaa siskot ja veljet ...

Levossa Herrassa on hyvä olla.
Tänään sain rukouksessani monta kuva välähdystä ja jaan ne ennen kuin ne pääsevät unohtumaan.
Rukouksen alussa, näin kuvan jossa samanlaisiin vaaleisiin ja leveähelmaisiin pukuihin pukeutuneet naiset tanssivat rivissä. Siinä he pyörivät edessäni, kuin häätanssia tanssahdellen.
Sitten näin monta kuvaa kirjoituksista. En pystynyt niitä lukemaan, mutta niissä oli mustaa tekstiä valkoisella paperilla. Muistin sanat; On kirjoitettu.
Sitten kuulin rauhallisen äänen sanovan käskevästi:
-" Älä sano että Suomessa on kaikki hyvin jos pitää parannusta tehdä. "
Sitten näin kuvia joissa oli kansaa kokoontuneena ja viimeisessä kuvassa oli vasemmalla puolella kansa joka katsoi oikealla olevaa, valkopukuista Jeesusta Kristusta.
Kiitos Jeesus sinun tulemuksesi on jo lähellä ja on vielä hetki aikaa tehdä parannusta. Älä siis sano ettei tehtävää olisi, älä sano että kaikki on hyvin ..
Hääjuhla alkaa pian, mutta onko tulijoita?
Meitä on kutsuttu mutta kaikilla on omat kiireensä, mikä syy kelläkin? Nyt on aika valmistautua, yksin ja yhdessä. Miltä pukusi näyttää? Miltä meidän pukumme näyttää? Vierellä olevan puku? Älä sano että kaikki on hyvin, että Suomessa kaikki on hyvin.

  Emme me itsessämme Jumalan työtä tee, vaan Hän tekee työn kauttamme, kunhan olemme kuuliaisia ja uskallamme lähteä.Me olemme Hänen kädet ja jalat, jäsenet, joita kuhunkin hetkeen tarvitaan. Hän on kanssamme.

Hää kutsu on voimassa!

https://www.paivamies.fi/sana-sunnuntaiksi/haakutsu-on-voimassa-6.42.5197.123d44edcb

Siunaten näihin mietteisiin ...

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.