maanantai 1. kesäkuuta 2020

ÄLKÄÄ KERSKATKO ÄLKÄÄKÄ VALHETELKO TOTUUTTA VASTAANTänään, rukoushetkessäni, näin kuvan miehestä, joka oli puketunut mustaan pukuun, valkoisine kauluspaitoineen.
Tämän miehen takana, seinässä, oli mustalla piirretty iso symboli, jota en kokonaisuudessaan nähnyt, koska mies seisoi tuon symbolin edessä.
Symboli tuolla takana sai näyttämään, kuin tuolla miehellä olisi ollut sarvet päässä ... nousi mieleen heti .. antikristus! Valheenhenki!
Kuvanneeko nyt tätä aikaa, mihin nyt astumme? ... ehkä varoitus?
Väärät opit lisääntyvät. Eteemme tulee susia lammasten vaateissa. Meidän tulee yhä enenevästi pysyä hereillä, ettei mikään väärä saa meistä otetta. Mitä lähemmäksi etenemme Jeesuksen paluuta, sitä voimakkaammaksi käy eksyttävä opetus ja väärä evankeliumi.
Hedelmistään nämä tunnetaan.
Jumalallisen viisauden lisäksi on olemassa myös riivaajien viisautta. Hengellinen sota pimeyden valtoja vastaan koskee myös profetoivia ja heidän esille tuomiaan profetioita. Jaakobin kirjeestä löytyy sekä varoitus vääristä hengistä peräisin olevista profetioista että hyviä neuvoja oikeiden profetioiden tunnistamiseksi:


"Mutta jos teillä on katkera kiivaus ja riitaisuus sydämessänne, niin älkää kerskatko älkääkä valhetelko totuutta vastaan. Tämä ei ole se viisaus, joka ylhäältä tulee, vaan se on maallista, sielullista, riivaajien viisautta. Sillä missä kiivaus ja riitaisuus on, siellä on epäjärjestys ja kaikkinainen paha meno." - Jaakob 3:14-16"... Mutta ylhäältä tuleva viisaus on ensiksikin puhdas, sitten rauhaisa, lempeä, taipuisa, täynnä laupeutta ja hyviä hedelmiä, se ei epäile, ei teeskentele. Vanhurskauden hedelmä kylvetään rauhassa rauhan tekijöille." - Jaakob 3:17-18

Amen.

Ps.
 Kerron tämän vielä viime yöltä. Josko sillä on mitään tarkoitusta, mutta näin koin.
Kävin illalla nukkumaan klo.22 jälkeen kun olin rukoillut. Heräsin parin tunnin jälkeen. Oloni oli oudon kevyt. Kuin olisin ollut täynnä tyhjää .. ihmeellistä keveyttä, painottomuuden tilaa, katsoin kelloa ja se näytti 00.06.
Kohotin sydämeni Herran puoleen ja sanoin että nyt on tuo 1.6. ja ovi on auki .. nyt on hyvä uuden tulla.
Emme vielä lähteneet, mutta uusi on tuleva, miten se sitten meille näyttäytykään!
Kiitos Jeesus!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti