tiistai 19. marraskuuta 2019

TAIVAS KÄÄRITÄÄN KOKOON NIINKUIN KIRJA

                                                              Rauhaa teille kaikille rakkaille täällä ...

Tänään, herättyäni Herran läsnäoloon ja rukoukseen , sain nähdä pari kuvaa jota tässä nyt olen työstänyt.
Ensimmäisessä kuvassa oli jokin kangas tai oliko se peitto, mutta se näytti paksulta ja oli punaista väriltään ja se oli kääritty kokoon.
Raamatun Herra ja Kuningas on Jeesus Kristus. Siksi myös Vanhaa testamenttia on tulkittava Uudesta testamentista käsin. Siinä "kaikki ajaa Kristusta". Raamattu on kuin kapalot, joihin Kristus on kääritty. Niinpä voimme kaikkia Raamatun yli 30 tuhatta jaetta ajatella lupauksina, jotka täyttyvät Kristuksessa: "Ovathan Raamatun lupaukset, niin monta kuin niitä on, saaneet Hänessä vahvistuksen. Siksi mekin vastaamme Hänen kauttaan : ´Aamen´, Jumalankunniaksi." 2Kor. 1:20. Tämä avaa meille jännittävän ja kiehtovan maailman.KR 1933/-38
Jes. 34:4 Kaikki taivaan joukot menehtyvät, taivas kääritään kokoon niinkuin kirja, ja kaikki sen joukot varisevat alas, niinkuin lehdet varisevat viinipuusta, niinkuin viikunapuusta raakaleet.

 Heb 1:11-12 ne katoavat mutta sinä pysyt ja ne vanhenevat kaikki niin kuin vaate.
ja niin kuin vaipan sinä ne käärit, niin kuin vaatteen, ja ne muuttuvat; mutta sinä olet sama, eivätkä sinun vuotesi lopu.

 Tuohon aikaanhan kirjat olivat käärittyjä rullia.
Sitten näin vielä sormuksen, jota pyöritettiin niin kuin sinettisormusta asiakirjanpäällä.

8. Ja nyt kirjoittakaa kuninkaan nimessä sellainen juutalaisia koskeva määräys, kuin hyväksi näette, ja sinetöikää se kuninkaan sinettisormuksella; sillä kirjelmä, joka on kirjoitettu kuninkaan nimessä ja sinetöity kuninkaan sinettisormuksella, on peruuttamaton."
Ester.8.Herra Siunatkoon meitä ja varjelkoon meitä ...
Tehdään tästä yhdessä hyvä päivä ..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti