maanantai 18. marraskuuta 2019

JOS VALKEUDESSA VAELLAMME ...


 
      
            Rauhaa teille, rakkaat ystäväni, sisaret ja veljet, Jeesuksessa Kristuksessa.

Eilen meillä oli taas Rukousyhteys Hetki kokouksemme. Muistelimme edesmennyttä veljeämme, Jorma Tapanaista. Ja rukoilimme erilaisten asioiden puolesta, tuntui, että tuon talon yllä enkelit lensivät edestakaisin, ylös ja alas, vieden Herran eteen rukouksemme.
Kiitos Jeesus että olit kanssamme.
Puhuimme myös Päivi Räsäsestä ja olimme sitä mieltä, että jos Päivi tuomitaan Jumalan Sanan käytön vuoksi, on meidän kaikkien uskovien tehtävä mennä pidätyttämään itsemme, sillä syyllistymme samaan rikokseen. Rikos joka on vain maailman silmissä rikos. Tai kokoontua eduskuntatalon eteen vaatimaan myös itsellemme tuomiota, koska toteutamme Jumalan tahtoa ja elämme sen alaisuudessa. Mutta toivotaan ja rukoillaan että Suomi ei ottaisi tuota rikosta ylleen, joka on paha Jumalan silmissä, luopumalla Jumalan Sanasta. Uskotaan, että rukouksemme kuullaan.
Liekkö Suomen vankilat riittäisivät meidän kaikkien Jumalaan uskovien majoittamiseen.
Päivi on saanut valtavasti rukouksia, niin täällä Suomessa, kuin myös ulkomailla, aina Austraaliaa myöden.
Veljeni sai minulle näyn, jossa oli pimeässä palava kynttilä ja vaikka se oli hyvin pieni niin se antoi siinä pimeän keskellä paljon valoa.
Sovimme, että rukoilen kahden viikon ajan erään asian puolesta ja jos tämä asia on Jumalan tahto, näyttäköön Hän minulle, mitä minun tulee tekemän tuon asian suhteen? Mutta odotan tuon vastauksen tulevan tuon kahden viikon aikana ja jos se ei tapahdu, tiedän että se ei ole Jumalan tahto minun elämässäni, vaan Hänellä on muuta minulle varattuna.
Luin Jorman muistoksi tuon 1,Joh.1. sillä se oli hänen lempi raamattupaikkansa. Veljeni oli saanut kotona tuo saman kohdan, että se olisi luettava, joten näin se oli vahvistettu.

Ensimmäinen Johanneksen kirje 1
1. Mikä on alusta ollut, minkä olemme kuulleet, minkä omin silmin nähneet, mitä katselimme ja käsin kosketimme, siitä me puhumme: elämän Sanasta -
2. ja elämä ilmestyi, ja me olemme nähneet sen ja todistamme siitä ja julistamme teille sen iankaikkisen elämän, joka oli Isän tykönä ja ilmestyi meille -
3. minkä olemme nähneet ja kuulleet, sen me myös teille julistamme, että teilläkin olisi yhteys meidän kanssamme; ja meillä on yhteys Isän ja hänen Poikansa, Jeesuksen Kristuksen, kanssa.
4. Ja tämän me kirjoitamme, että meidän ilomme olisi täydellinen.
5. Ja tämä on se sanoma, jonka olemme häneltä kuulleet ja jonka me teille julistamme: että Jumala on valkeus ja ettei hänessä ole mitään pimeyttä.
6. Jos sanomme, että meillä on yhteys hänen kanssaan, mutta vaellamme pimeydessä, niin me valhettelemme emmekä tee totuutta.
7. Mutta jos me valkeudessa vaellamme, niinkuin hän on valkeudessa, niin meillä on yhteys keskenämme, ja Jeesuksen Kristuksen, hänen Poikansa, veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä.
8. Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, niin me eksytämme itsemme, ja totuus ei ole meissä.
9. Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.
10. Jos sanomme, ettemme ole syntiä tehneet, niin me teemme hänet valhettelijaksi, ja hänen sanansa ei ole meissä.

Amen.


Tänä aamuna sitten herättyäni ja rukouksessa ja läsnäolossa ollessani, sain kuvan kynttilästä, joka siinä aivan vierelläni paloi kirkkaana, pimeydessä.

Se oli kuin vahvistus tuohon eiliseen veljeni näkyyn minulle. Kiitos siitä.
Tuohon toiseen asiaan ei vielä tullut vastausta, mutta sitä jäädään odottelemaan, rukouksen kautta, joka päivä, tämä 2 viikkoa.
Siunausta päiväänne! Jeesus Kristus olkoon täällä keskellämme.
Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti