torstai 4. heinäkuuta 2019

MORSIAN ON ITSENSÄ VALMISTANUT!

Kuva

Rauhaa meille kaikille!
Tänään, herättyäni ja rukoillessani Herran edessä, näin viljapellon, joka tuulessa komeasti huojui. Se oli jo korkeaa ja sen siemen osa oli isoa. Koin koko ajan siinä että se; TUULEENTUI! Tuota tuulentui sanaa siinä mielessäni pyörittelin.
Kun vilja/ heinä on valmista, sen tulee tuulentua, juuri ennen korjausta.
Mietin tuota kuvaa ja pyysin moneen otteeseen että Herra vielä hiukan vahvistaisi tuota kuvaansa/ Sanomaansa, jos se oli Häneltä. Pian sain nähdä uuden kuvan naisen kasvoista jotka ei ollut laitetut, mutta kohta tuli vesi joka pyyhkäisi tuon naisen yli ja sitten poistui kuin näkymätön verho, jonka takaa tuo nainen tuli esiin laitettuna ja valmistettuna kauniiksi.
Hän oli kaunis, sellainen luonnollisen kaunis ja näin että hänellä oli yllään jotain valkoista ja TIESIN; Morsian oli valmistettu!
Kiitos Jeesus, voisiko tuota ensimmäistä kuvaa paremmin ja kauniimmin vahvistaa.

 Sain vielä sellaisen maallisen ajatuksen/ vertauksen tuosta tapahtumasta, että se on kuin auto joka on pesulassa ja viimeinen huuhtelu ja kuivaus käynnissä ( TUULEENTUMINEN) ja sitten auto/ sato/ morsian, on valmis!

MITÄ RAAMATTU SANOO KARITSAN JA MORSIAMEN HÄISTÄ :  https://aktiivikristinusko.fi/mita-raamattu-sanoo-morsiamen-ja-karitsan-haista


Tule Jeesus, ja hae meidät omasi!Kuva


“Iloitkaamme ja riemuitkaamme ja antakaamme kunnia hänelle, sillä Karitsan häät ovat tulleet ja hänen vaimonsa on itsensä valmistanut.” Ilm. 19:7.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.