maanantai 17. kesäkuuta 2024

NIIN KUIN RUUSU ORJANTAPPUROISSA
Heräsin kuin Jeesuksen Rakastavaan kutsuun!

Tänään herättyäni ja siinä rukoillessa näin mitä ihanimman ja kauneimman näyn. Eteeni ilmestyi kirkkaan keltainen iso ruusu jossa oli häivähdyksiä punaisesta väristä, oliko varjostumia? Tuo Ruusu säteili valoa! Koko kuva oli valoa ja kirkkautta täynnä! Kuva oli todella selkeä.

Sanoin Jeesukselle: Kiitos Rakas Jeesus Kristus, minun Herrani ja Jumalani. Otan tuon Ruusun vastaan. Joko tänään lähdetään? Joko pian?

Tuota kuvaa olen tässä aamussa kiitellyt. Se oli niin kaunis ettei sitä osaa selittää. Ruusu joka kylpi valossa. 

Kiitos Jeesus !

🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌

Morsian, sä ihana:   https://youtu.be/2krNgFCuUe8?si=AX0QNebRTdDAr


Ruusu  https://youtu.be/quVUcZHHFmw?si=pjSMZNjIxqczXsRoBiblia (1776)


Kork.V. 2:2 Niinkuin ruusu orjantappuroissa, niin on armaani tytärten seassa.

Ruusu Jouluvirren sanoin:

On ruusu Iisain juuren nyt kukkaan pujennut.

On pyhä kirja suuren sen ihmeen kertonut

Tuo kukka suloinen valaisee talviyötä

keskellä pakkasen.


Virren sanoma juontaa juurensa Jesajan profetiasta ”Iisain kannosta nousee verso, vesa puhkeaa sen juuresta ja kantaa hedelmää.” Ruusu tarkoittaa Kristuksen syntymää.


Varhaiskristilliseltä ajalta on legenda, jonka mukaan ruusu sai piikkinsä syntiinlankeemuksen seurauksena. Keskiajalla ruususta tuli kukkien kuningatar ja siten Marian symboli. Valkea on vertauskuva hänen viattomuudestaan.


Kerrotaan, että 1300-luvulla Unkarin kuninkaalla oli tytär Elisabet, hurskas hyväntekijä ja köyhien auttaja. Hänen työllään oli hovissa vastustajia, jotka jouluna tarkastivat ruokakorin. Antimet muuttuivat ruusuiksi.


Ranskalainen legenda 1600-luvulta kertoo, kuinka köyhä tyttönen asteli paimenten jäljessä seimen luokse. Lapsi itki, ettei hänellä ollut mitään annettavaa vastasyntyneelle. Silloin lehahti paikalle enkeli Gabriel ja sai niityn puhkeamaan kukkaan. Hän kehotti tyttöä poimimaan valkoisia ruusuja. Niissä ei ollut piikkejä. Tyttönen vei niitä sylillisen seimeen peitteeksi Kristukselle. Mutta jokaisessa ruusussa oli kultainen risti ennusmerkkinä tulevasta.

Mietin tuon keltaisen ruusun väriä? Oliko se niin täynnä valoa että se näytti keltaiselle, en tiedä mutta se oli mitä kaunein. 💛

Ilm.22:17. Henki ja morsian sanovat: "Tule!" Joka kuulee, sanokoon: "Tule!" Joka janoaa, tulkoon, ja joka tahtoo, ottakoon elämän vettä lahjaksi.

 Tuo ruusu kutsui kuin tuo ilmestyskirja 22:17.

Minä sanon: Tule! Tule!

Amen 💛🙌🙏👑💍Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.