torstai 9. toukokuuta 2024

TE OLETTE MAAILMAN VALOKasvetaan yhteydessä ja kirkkaudessa ...

Tämä on asia joka kasvatti minua tänään Benjaminin Turkian puheessa, hänen Raamattu tunnissaan ja vielä enemmän kuin tämä. Amen!🙌 Tuo Benjamin puhui tuossa videossa tuosta yhteydestä ja kirkkaudesta, mutta ei halunnut avata sitä siinä enempää, mutta sanoi että ehkä joillekin avautuu... Ja niin teki! Vaikea vain muokata sanoiksi. Kunpa osaisin sanoilla piirtää tämän eteenne.

Morsian ja kaupunki   https://youtu.be/zrZ6ww3TJvw?si=yTXW9O2hMUqbyb2u

 Maailmassa on paljon tuota pimeyttä ja varjoja, sellaista jonka maailma on rakentanut, mutta kun syvästi uskomme, voimme mennä tuolle alttarille, korkealle vuorelle ja katsoa sieltä maailmaa niin kuin Jumala ja Jeesus katsoo ihastellen rakkaudella morsiantaan ja vaimoa. Siinä tilassa maailman pimeys ja varjot väistyy, pystyy erottamaan valon ja pimeyden maailman. Tulee Kristuksen kirkkaus ja valo joka uskovina on myös meissä. Jumala on meissä läpikuultavana valona. Voimme Hänessä nähdä pimeyden läpi, se poistuu Jumalan edessä. Näemme valon ja ajattomuuden joka on samalla yhteys toisiimme, olimme sitten missä tahansa. Mitä enempi meitä on niin maailman valo kirkastuu ja todella saamme olla valona maailmassa. Tuossa tilassa on hyvä rukoilla, siinä yhteydessä ja valossa, kaikki varjot ja pimeys kaikkoaa siinä hetkessä. On vain ajattomuuden valo, kuin avaruus jossa olemme yhtä Jumalan kanssa.

Amen. 🙏

Voimme sivuuttaa tuossa hetkessä maailman pimeyden ja varjot ja katsella Jumalan kirkkautta, ikuista valoa ja rakkautta meitä, morsianta kohtaan.

 Te olette maailman valo. Ylhäällä vuorella oleva kaupunki ei voi olla kätkössä. Eikä lamppua sytytetä ja panna vakan alle vaan lampunjalkaan, ja niin se loistaa kaikille huoneessa oleville. Niin loistakoon teidänkin valonne ihmisten edessä, että he näkisivät hyvät tekonne ja ylistäisivät Isäänne, joka on taivaissa.” Jeesus Kristus (Matteuksen evankeliumi 5:14-16)

Sinä olet maailman valo  https://turunkotikirkko.net/sina-olet-maailman-valo/

”Ennen te olitte pimeys, mutta nyt te olette valo Herrassa. Vaeltakaa valon lapsina.”Apostoli Paavali (kirje efesolaisille 5:8)

Tämä kaikki nosti yhden Ari veljen näkemän näyn minulle. Rukoili kotikokouksessa ja sai näyn jossa näki minut suuren joukon edessä soihdun kantajana. Tämä näky heräsi tässä hetkessä.. Kiitos Jeesus että vahvistit ja annoit lisää kasvua, jo siihen minkä tiesinkin, mutta siihen tuli lisää tarkkutta. Se oli varmaan se muutama päivä sitten saama näkyni silmästä ja lampusta. 👁️💡

... sain nähdä vielä hyvin kauniin kuvan jossa oli myös paljon kirkkautta.  Näin kirkkautta säteilevän hahmon kädet tai siivet sivuillaan laskeutuvan ylhäältä taivaasta. Mietin oliko enkeli vaiko Jeesus Kristus itse?

 Jumalan valtakunnan kansalaiset haluavat kuuliaisesti noudattaa Kristuksen kehotusta: julistaa Jumalan valtakunnan evankeliumia ja ohjata sisälle armon osallisuuteen – valon valtakuntaan (Kol. 1:12–14). Kutsu kuuluu kaikille armon osallisuuteen: ”Tulkaa, kaikki on jo valmiina” (Luuk. 14:17). Jumalan sanansaattajille on selkeä toimeksianto julistaa kaikille: ”Aika on täyttynyt, Jumalan valtakunta on tullut lähelle. Kääntykää ja uskokaa hyvä sanoma!” (Mark. 1:15.)

Amen. 

Kristus, kirkkauden toivo   https://youtu.be/kXEi0iEYsUs?si=ww0Sz0M4PuR4ffM8

Nousi tuo: Jumalan valtakunta on tullut lähelle .. Se on se tila valossa jossa kuljemme kansan ja maailman keskellä, julistaen ja rukoillen. 🙏

Amen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.