torstai 2. toukokuuta 2024

KRISTUKSEN KIRKKAUS MEIDÄN TOIVO
Kristus, kirkkauden toivo teille ja meille kaikille jotka Hänet otamme vastaan sydämiin, Häneen uskoen.


Tänään rukouksessa sain nähdä kaksi kuvaa. Ensin näin silmän lasiaisen 👁 ja kohta siihen näytettiin pientä pyöreää lamppua 💡 kuin kirkkautta ja valoa antamaan tuolle silmälle.

 Lopuksi sain nähdä vielä hyvin kauniin kuvan jossa oli myös paljon kirkkautta.  Näin kirkkautta säteilevän hahmon kädet tai siivet sivuillaan laskeutuvan ylhäältä taivaasta. Mietin oliko enkeli vaiko Jeesus Kristus itse?

 Sitä miettiessä näin vielä kuinka tuon hahmon yläpuolella laskeutui myös risti  ✝️ joka säteili samaa valoa ja kirkkautta. Se oli kuin täynnä valoa oleva hahmo, jonka tunnistin tuosta rististä takaisin tulevaksi Jeesukseksi Kristukseksi. Tätä täällä Hänen ominaan odotamme ! MARANATA!

Tuossa tekstissä jota aamulla luin tähän päivään, puhuttiin samasta Kirkkaudesta. 

Joh.13:31. Kun hän oli mennyt ulos, sanoi Jeesus: "Nyt Ihmisen Poika on kirkastettu, ja Jumala on kirkastettu hänessä.

32. Jos Jumala on kirkastettu hänessä, niin kirkastaa myös Jumala hänet itsessään ja kirkastaa hänet pian.


Ja vielä:

1.Tess.4:14 Sillä jos uskomme, että Jeesus on kuollut ja noussut ylös, niin samoin on Jumala Jeesuksen kautta myös tuova poisnukkuneet esiin yhdessä hänen kanssaan. 

4:15 Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet.

4:16 Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin;

4:17 sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.

4:18 Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.


Ilm.22:3 Eikä mitään kirousta ole enää oleva. Ja Jumalan ja Karitsan valtaistuin on siellä oleva, ja hänen palvelijansa palvelevat häntä 

22:4 ja näkevät hänen kasvonsa, ja hänen nimensä on heidän otsissansa.

22:5 Eikä yötä ole enää oleva, eivätkä he tarvitse lampun valoa eikä auringon valoa, sillä Herra Jumala on valaiseva heitä, ja he hallitsevat aina ja iankaikkisesti.

22:6 Ja hän sanoi minulle: "Nämä sanat ovat vakaat ja todet, ja Herra, profeettain henkien Jumala, on lähettänyt enkelinsä näyttämään palvelijoilleen, mitä pian tapahtuman pitää.

22:7 Ja katso, minä tulen pian. Autuas se, joka ottaa tämän kirjan ennustuksen sanoista vaarin!"

 

Ja tuohon silmään ja lamppuun näyssä, sopii Matt.6:22 Silmä on ruumiin lamppu. Jos siis silmäsi on terve, niin koko sinun ruumiisi on valaistu.

Amen.  🙌🙌🙌🙌


Kristus kirkkauden toivo:   https://youtu.be/GCOdaJB21HA?si=v8gdxkEvLhnYUuDAEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.