perjantai 3. toukokuuta 2024

HÄNEN KASVOJENSA ENKELILoistakoon Kristuksen kirkkaus kasvoiltamme, jotta meidät tunnistetaan Hänen omikseen ...

                                🌟🌟🌟🌟🌟


Tänään näin rukouksessa pimeydessä kasvot, en tiedä oliko mies vaiko nainen, mutta yhtäkkiä näiden kasvojen ylle tuli säteinen valon pilkahdus. Ehkä jollekin on tulossa herätystä uskossa jossa Jumalan kirkkaus koskettaa ... Tuo kirkkauden hetki pimeydessä. 🙏

 Löysin tämän Raamatun tekstin sopivaksi tuohon kuvaan:


Kun katsot peilistä itseäsi, näet omat kasvosi. Millaiset ovat Jumalan kasvot?


Raamatunteksti

”Kaikissa heidän ahdistuksissansa oli hänelläkin ahdistus, ja hänen kasvojensa enkeli vapahti heidät. Rakkaudessaan ja sääliväisyydessään hän lunasti heidät, nosti heitä ja kantoi heitä kaikkina muinaisina päivinä.” (Jes. 63:9 vuoden 1938 Kirkkoraamattu)


Ajatus

Ihminen etsii Jumalan kasvoja samalla tavalla kuin pieni lapsi etsii isän tai äidin kasvoja. Lapsi ilahtuu vanhemman hyväksyvästä katseesta. Miten voisin nähdä Jumalan kasvot?


Vanha raamatunkäännös on säilyttänyt harvinaisen ilmaisun ”hänen kasvojensa enkeli”. Uudemmassa puhutaan vain ”hänen kasvojensa kirkkaudesta”. Olipa käännös kumpi tahansa, Jumalan kirkkaus on paljastanut itsensä meille Uuden testamentin lehdillä. Avaan Raamatun ja luen evankeliumeja. Siellä Jumala puhuu ja minä kuulen hänen äänensä.


”Hänen kasvojensa enkeli” on Kristus itse. Kristuksen kärsivät kasvot ja Jumalan rakastavat ja hyväksyvät kasvot. Ne yhtyvät ristillä.


Rukous

Pyhä kolmiyhteinen Jumala, näytä minulle kasvosi. Avaa minulle ristisi salaisuus. Aamen. 🙏😇


Kiitoslaulu    https://youtu.be/0UcdQAirF78?si=QgLsPjuw3pzXeZ8e

Kiitos Jumala Armosi Kirkkaudesta joka saa meitä koskettaa!

Amen. 🌟🙏😇🌟Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.