maanantai 13. toukokuuta 2024

NYT SE PUHKEAA TAIMELLE!


Kaihoisa aamu. Johtuneeko kuvasta jonka tänään rukouksessa sain nähdä? Näin niityn jossa oli niittykukkia .. niistä on paristi minulle näkynä profetoitu, että kuljen Jeesuksen kanssa niityllä iloiten joka on kukkia täynnä. Aina muistan myös erään veljen minulle saaman näyn, jossa oli kuollut pelto mutta kun sinne astuin, muuttui pelto täynnä kukkia olevaksi. Se heräsi eloon, kukkivaksi niityksi! Sen tekee Jeesus Kristus, joka kanssani ja kanssamme kulkee! Halleluja. 

Amen 👑🙏

KR 1933/-38

Jes. 43:19 Katso, minä teen uutta; nyt se puhkeaa taimelle, ettekö sitä huomaa? Niin, minä teen tien korpeen, virrat erämaahan.

 Jes.55:10. Sillä niin kuin sade ja lumi, joka taivaasta tulee, ei sinne palaa, vaan kostuttaa maan, tekee sen hedelmälliseksi ja kasvavaksi, antaa kylväjälle siemenen ja syöjälle leivän,

11. niin on myös sanani, joka suustani lähtee. Se ei palaa tyhjänä luokseni, vaan tekee sen, mikä on minulle otollista, ja saa menestymään sen, mitä varten sen lähetin.

12. Sillä iloiten te lähdette, ja rauhassa teitä saatetaan. Vuoret ja kukkulat puhkeavat riemuun edessänne, ja kaikki kedon puut taputtavat käsiään.

13. Orjantappuran sijaan kasvaa sypressi, nokkosen sijaan kasvaa myrtti. Se tulee Herran kunniaksi, iankaikkiseksi merkiksi, joka ei häviä.


Elävä usko Jumalaan voi vapauttaa menneisyyden taakasta. Meidän ei tarvitse olla vaivattuja asioista, jotka ovat takanamme, jos olemme selvittäneet ne Jumalan kanssa, ja ihmisten kanssa, missä kohdin se on ollut tarpeellista. Kristus tahtoo johtaa meidät ihmeelliseen valoon ja ihanuuteen, mikä tuo tullessaan uusia asioita. Hän tahtoo luoda meissä uutta ja tehdä työtä sisimmässämme.


Lapsuuden kultaiset vuodet   https://youtu.be/HqDSH1OW7nk?si=IOLPWDuyqFfPQDq3


Jumala loi    https://youtu.be/eayXZA1RwyQ?si=RoGsDR_OQ0-vZBvh

Amen. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.