lauantai 29. heinäkuuta 2023

ELÄMÄ HYVÄÄ KUTSUTULLE ON


 

Shalom rakkaat ....

 Tänään sain sanat:" Elämä hyvää, kutsutulle on."


Tätä saamme nyt mutustella, mitä se kenenkin elämässä tarkoittaa? En kirjoita tästä pitkästi, vaan annan jokaisen miettiä kutsuaan. Onko sinut kutsuttu? Kun Jumala kutsuu sinua, haluatko ottaa sen vastaan? Hän ei ketään pakota. Päätös on yksin sinun. Elämäsi tärkein päätös.

Tuosta linkistä voi lukea lisää ja syvemmin:

https://aktiivikristinusko.fi/25-motivo ... mme-iloita

Saan iloita kahdesta kutsusta, jotka vuosia sitten näyssä sain. Ne olivat Taivaalliset Hää kutsut. Nyt alan ymmärtää sen miksi niitä oli 2? Koska mieheni uskon kasvu on alkanut. 🙏💖

Kiitän Sinua Jumalani kaikesta armostasi elämässäni.

Amen. 💖👑💖

2 kommenttia:

  1. Valittu on kutsuttu, mutta valittuakin uhkaa vielä lopunajan lopun eksytys joka aika on lyhennetty valittujen tähden.
    (Matt. 24:22, Mark. 13:20)
    Valittuna pysyvä ei joudu tuomiolle.
    (Valittu on saanut pelastuksen sinetin otsaansa)

    Jos ei ole vielä valittu ja kutsutuksi tullut on tilanne se että eksyneen tulee kääntyä lopunajan lopun jaksolla katumuksessa totuuteen (Jer.3:10), jolloin tuomiopäivänä saa jo luetulle tuomiolleen armahduksen, jos uskoa löytyy. (Luuk. 18:8)
    (Tässä löytyykö uskoa ei sii ole kysymys 144000 pelastuvien joukosta vaan ilmestyskirjan 2-pedon jaksolla eksyneistä, joiden tulisi nyt kääntyä saadakseen armahduksen tuomiopäivän tuomiolla.)

    Kun ilmestyskirjan 1-peto sidottiin ja tuonela suljettiin alkoi ilmestyskirjan 2-pedon aika joka päättyy tuomiopäivän tuomioon.
    Tämä 2-pedon aika on koetusaikaa myös valituille.
    Tällä 2-pedon jaksolla eksyneen tulee kääntyä katumuksessa totuuteen välttääkseen toisen kuoleman tuomiolla.
    Tällä 2-pedon jaksolla ei kanneta uhria (Ihmisen Poika) ja myöskin palvelijan (ihmisen pojan kaltainen) aika on rajattu jotta valittujen koetusaika siten lyhenee.

    Tätä lopunajan lopun jaksoa ennen tuomiopäivän tuomiota kuvaa mm. Jeremia 3.

    Jos arvioni on oikea siitä että ilmestyskirjan 2-pedon jaksolla (Raamatun loppusodan jakso) ei voi pelastautua Jeesus uhrin kautta tarkoitaa se sitä että Jeesuksen ja Jumalan työ lakkaa/on jo lakannut 2-pedon ajan alkaessa/alettua.
    Joh. 5:17

    Tällöin 2-pedon jakolla työtä tekee vielä palvelija eli ihmisen pojan kaltainen.
    (Luuk. 1:69)
    Palvelija tekee saamastaan ilmoituksesta työtään 15 vuoden jakonsa loppuun, jonka jälkeen hänet kutsutaan kotiin, kuin Tukholman profetia-1984 asian ilmaisee, jolloin Jeesuksen lupaama muistuttaja lakkaa oman työnsä kun tuomiopäivän tuomioon on aikaa arviossani vielä vuosi.
    (Joh. 16:14-15)

    Palvelijan 15 vuoden työ on Joonaan merkki, jonka aikana avataan mm. sinetit 1-5.
    Sinetit 6 ja 7 avataan tuomiopäivänä Herran päivänä - Ihmisen Pojan tulemuksen päivänä, jolloin Jumalan kunnia saatetaan uuteen temppeliin ja Jumala saa työlleen levon eli luomiskertomuksen 7-päivä silloin myös alkaa.
    Jumalan kunniaa jo siis saatetaan temppeliin eli Jumala on jo matkalla asettumaan ihmisten keskelle - uuteen majaansa (> teltta).
    Ps. 78:60
    Ilm. 21:3
    Sak. 6:8
    Joos. 22:19

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.