lauantai 1. lokakuuta 2022

NOSTAN, KANNAN JA PELASTAN

 


 Pieni todistus kirje elämästäni ...


Juuri sinulle ... Kuinka päiväsi on alkanut?

Itse tässä yksinäni kirjoittelen. Mies lähti metsälle. Hänellä on omat harrastukset ja silloin koen myös yksinäisyyttä. Täältä maalta kun kulkee linja autot huonosti ja itsellä ei ole ajokorttia. Joskus tunnen olevani täällä vanki. Harvoin pääsen kokouksiin, sillä ystävilläkin on omat menonsa.

Näinä hetkinä höpötän kaikenlaista Jeesukselle, niinkuin sinulle tässä nyt. Minun ei tarvitse esittää Hänelle mitään, sillä Hän tietää ja tuntee minut kokonaan .. ne kaikki salaisuudetkin. Siksi on helppo olla Hänen edessä avoin. Joskus kuuntelen hengellistä musiikkia ja laulan siinä samalla Hänelle.

Luonnossa näkee hyvin Hänen kätensä teot ja sen kauneuden. Se on myös hyvä paikka olla Hänen kanssa. Hän on läsnä minulle kaikessa, ei ole mitään mitä en voisi jakaa Hänelle sillä tietää Hän kumminkin. Mutta uskon että Hän iloitsee jos kaikesta kerron Hänelle itse. Se on vuoropuhelua Hänen kanssa.

Olen uskonut lapsesta asti mutta olin myös siinä kasvussa heikoilla kun ei ollut vierellä ketään, joka olisi opastanut ja ohjannut johonkin seurakuntaan. Meni kauan ennen kuin pääsin siihen oikeaan kasvuun. Jumala kyllä omalla tavalla puhui minulle, mutta olin kovin ymmärtämätön ja virheitä tuli tehtyä. Mutta nekin lopulta kasvattaa, kun huomaa missä tuli tehtyä väärin ja voi siten ohjata muita. Löysin seurakunnat vasta kun 2010 kävin kasteella ja sitä kautta alkoi löytymään vierelle uskovia joiden kanssa aloin käymään kokouksissa. Siis monta kymmentä vuotta meni niin että olin Jeesuksen kanssa kaksin ja sen opin kanssa jota itse olin vaivoin haalinut, mutta siellä oli paljon sitä väärää. Olen miettinyt miksi näin, mutta ne oli oppirahoja jotka oli maksettava ja nyt on sitten parempi ymmärrys siitäkin.

On tässä vieläkin paljon oppimista. Täydelliseksi en tule koskaan, mutta kelpaan Jeesukselle, koska olen Hänet suullani tunnustanut ja sitä teen edelleenkin pelkäämättä mitä muut sanoo, sillä ei ole enää mitään väliä. Nyt olen vain minä ja Jeesus. Hän on ainoa johon voin ja voimme luottaa ja niin se pitää olla.

Hän nostaa, kantaa ja pelastaa: https://youtu.be/ZIRQny2-fM8

Isän Rakkauskirje Sinulle: https://youtu.be/O9HeFt27738

KR 1933/-38
Jes. 46:4 Teidän vanhuuteenne asti minä olen sama, hamaan harmaantumiseenne saakka minä kannan; niin minä olen tehnyt, ja vastedeskin minä nostan, minä kannan ja pelastan.

Amen.

💖👑💖4 kommenttia:

 1. Amen todellakin, hän on se joka kasvattaa meitä tuntemiseensa sanansa kautta. Kun tutkimme sanaa löydämme hänen tahtonsa meidän suhteen, kiitos🙏💖

  VastaaPoista
 2. "Vain minä ja Jeesus" 💖

  Miten voikin neljään sanaan kiteytyä koko kristinuskon perusta.
  "Te etsitte minua ja löydätte minut,
  kun te etsitte minua kaikesta sydämestänne.
  Ja niin minä annan teidän löytää itseni, sanoo Herra, ja minä käännän teidän kohtalonne ja kokoan teidät kaikista kansoista ja kaikista paikoista.
  Jeremia 29:13-14"

  Muuta emme tarvitse, niinkuin kirjoitit.
  Jeesus riittää. Se on ainoa ja kaikki mitä tarvitsemme. 💖

  -Rosita/Sanna

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanista kommenteista. Olette rakkaat, sillä saan tuntea teidät Jeesuksessa Kristuksessa. Kiitän myös Herraa että Hän on tuonut sinut, Sanna elämääni, meillä on sama yhteys Kristuksessa.

  VastaaPoista
 4. Kun suoriutuu Rakkauden kaksoiskäskyn mukaan ja saavuttaa pelastuvan aseman/alueen, niin siitä eteenpäin mahdollistuu Jumalaa lähentyminen/t ä y d e l l i s t y m i n e n tavoitteena tavoittaa Jumala kasvoista kasvoihin.


  Ilm. 3:2
  Heräjä valvomaan ja vahvista jäljellejääneitä, niitä, jotka ovat olleet kuolemaisillaan; sillä minä en ole havainnut sinun tekojasi täydellisiksi Jumalani edessä.


  Matt. 19:21
  Jeesus sanoi hänelle:
  "Jos tahdot olla täydellinen, niin mene, myy, mitä sinulla on, ja anna köyhille,
  niin
  sinulla on oleva aarre taivaissa;
  ja
  tule ja seuraa minua".


  ********************

  Joh. 17:23
  minä heissä, ja sinä minussa-että he olisivat täydellisesti yhtä,
  niin
  että maailma ymmärtäisi, että sinä olet minut lähettänyt
  ja rakastanut heitä,
  niin
  kuin sinä olet minua rakastanut.
  Joh. 16:7
  Kuitenkin minä sanon teille totuuden:
  teille on hyväksi, että minä menen pois.
  Sillä ellen minä mene pois,
  ei Puolustaja tule teidän tykönne;
  mutta jos minä menen,
  niin
  minä hänet teille lähetän.

  Puolustaja = Pyhä Henki > "HÄN"

  VastaaPoista