sunnuntai 9. lokakuuta 2022

LASKEKAA VERKKONNE APAJALLE

 


 Pyhä päivän Rauhaa ...

 Tänä aamuna sain rukoilessa näyn joka oli hieman utuinen. Kysyin Herralta mikä tuo on? Se näytti ensin kuin jonkin ison eläimen luurangolta. Mutta kohta kuva hieman tarkentui. Näin soutuveneen/ kalastusveneen ja ehkä sen poikkipuut sai aikaan sen että kuvittelin sen ensin luurangoksi.
Sitten näin kuinka sen kyytiin tuli monta ihmistä ja he lähtivä soutamaan venettä syvemmälle. En kyennyt erottamaan olivatko ne miehiä vai naisia? Ehkäpä molempia?

Aloin tukia tuota vene asiaa ja googlettelin sanaa veneistä. Vastaani tuli tämä vanha ketju : vanhasta soutuveneestä https://www.pelastussanoma.fi/keskustelu/viewtopic.php?f=4&p=46930#p46930   ja Luuk. 5. teksti jonka koin sopivan tähän näkyyn ja tähän hetkeen jossa nyt uskovina olemme:

4. Lopetettuaan puheensa Jeesus sanoi Simonille: "Souda vene syvään veteen, ja laskekaa    verkkonne apajalle."
5. Simon vastasi: "Mestari, koko yön me olemme tehneet työtä emmekä ole saaneet mitään, mutta sinun käskystäsi minä lasken verkot."
6. Näin tehtyään he saivat pyydetyksi niin suuren määrän kalaa, että heidän verkkonsa repeilivät.
7. He viittoilivat toisessa veneessä olevia tovereitaan tulemaan apuun. Nämä tulivatkin, ja he saivat molemmat veneet niin täyteen kalaa, että ne olivat uppoamaisillaan.

Aamen.
Tuo kertoo minusta kaiken. Jeesus opetti silloin kansalle veneestä ja myöhemmin opetuslapset astuivat veneeseen kalastamaan ja he saivat suuren saaliin.
Heistä tuli ihmisten kalastajia ja sitä me uskovat olemme tänäänkin.
Mutta missä kunnossa on veneemme ja verkkomme? Ja mikä on tuo vene? Tuo vene joka meitä kantaa on Jeesus Kristus. Sitä kautta Hänen tuntemisensa on meille tärkeää. Nyt on aika ottaa ne esiin ja yhdessä astua noihin veneisiin, kalastamaan ihmisiä, heitä jotka eivät vielä tunne Jeesusta. Nyt on sen aika! Ei ole mitään sen tärkeämpää!

Vaikka tuuli ulvoo ulkona:  https://www.youtube.com/watch?v=2bqldOsgpVk

Kiitos Jeesus että tämän näin avasit. Ensin meinasin tämän heittää yli laidan, mutta se ei antanut minulle rauhaa ja tämän Hän minulle avasi.

Amen.

1 kommentti:

 1. Syvä vesi kuvaa lopunajan lopun jaksoa, jolloin synnin syvyys on maksimaalista ja sieltä lähdetään kalastamaan totuuteen kääntyviä.

  Tukholman profetia-1984 kertoo, että osa kuulee sanan ja kääntyy totuuteen mutta osa ei kuule ja käänny.

  Kalastaminen on siten totuudesta tiedottamista, jotta ainakin osa kääntyisi totuuteen/pelastukseensa josta vielä muistutetaan.

  Matt. 4:19
  Ja hän sanoi heille: "Seuratkaa minua, niin minä teen teistä ihmisten kalastajia".

  Mark. 1:17
  Ja Jeesus sanoi heille: "Seuratkaa minua, niin minä teen teistä ihmisten kalastajia".

  ****************

  4. Moos. 10:9
  Ja kun te maassanne lähdette taisteluun vihollista vastaan, joka teitä ahdistaa, niin soittakaa torvilla hälytys;
  silloin te m u i s t u t t e Herran, teidän Jumalanne, mieleen ja pelastutte vihollisistanne.

  Joh. 14:26

  Mutta P u o l u s t a j a, Pyhä Henki, jonka Isä on lähettävä minun nimessäni, h ä n opettaa teille kaikki ja m u i s t u t t a a teitä k a i k e s t a, minkä minä olen teille sanonut.
  (Jumala lähettää Jeesuksen nimeen Pyhän Hengen, ja HÄN opettaa teille kaikki ja muistuttaa teitä kaikesta, minkä Jeesus on meille aiemmin sanonut.)
  (Pyhä Henki ilmenee silloin tehtävään valitun henkilön (HÄN) kautta?
  Josta Jeesus käyttää ilmaisua edeskäypä?
  > Joh. 2:8 / Joh. 2/9)
  (Ihmisistä edeskäypä, jota ei tahtonut löytyä? > Joh.ilm. 5:4)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.